peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

maili ja htmlUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-12-2016
Kirjoituksia: 4
1/4

maili ja html

Elisan lähettämät viestit ei aukea, telian mailista kuulemma puuttuu joku html-luku tuki ja siksi viestit ei aukea, onko tämä joku asetusjuttu vai mikä? viestit tulevat ihan blancona ei näy kuvat eikä tekstit

0 tykkäystä
3 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 328
2/4

Vs: maili ja html

Tuleeko nuo viestit blancona auki pelkästään puhelimen tai tietokoneen sähköpostiohjelmassa? Pystytkö testaamaan näkyykö viestit OK tuolta Webmail-palvelun kautta kirjautumalla?

 

 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-12-2016
Kirjoituksia: 4
3/4

Vs: maili ja html

nimenomaan webmailin kautta tulevat tyhjänä, puhelin tai erillinen sähköpostiohjelma ei ole käytössä

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 328
4/4

Vs: maili ja html

OK, tuosta voisit jättää meille häiriöilmoituksen niin otetaan selvityksen alle onko viestin sisältö/otsikkotiedot jollain tapaa nyt ongelmana tämän suhteen. Häiriöilmoituksen kautta sitten annetaan lisätiedot miten voit edelleenlähettää tuon viestin meille selvitykseen tarvittaessa.

0 tykkäystä