Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66699
Kirjoituksia 180080

turvapaketin asennusongelmaturvapaketin asennusongelma

Helimaritta
Uusi keskustelija
Viestejä 12 kpl

turvapaketin asennusongelma

1/4

Hei minulle kävi tässä tällä viikolla , että turvapaketti katosi yllättäen koneeltani valokuvia tallettaessani. 

Ja kun yritän asentaa sen takaisin se ei vain onnistu. Koneellani ei le muutakaan turvapakettia. Päivitykset on kunnossa . Missä lienee vika kun en saa tietoturvaa asennettua koneelleni uudestaan?

 

Edit JoonasLam: Muokattu otsikkoa hieman 

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

MikaelMu
Telialainen
Viestejä 465 kpl

2/4

@Helimaritta  kirjoitti:

Missä lienee vika kun en saa tietoturvaa asennettua koneelleni uudestaan?


Saatko jonkinlaista virheilmoitusta kun yrität asentaa sitä uudelleen? voit tarkistaa onko turvapaketti asennettuna tietokoneen asetusten kautta. Löytyy kohdasta sovellukset. Mikäli se siellä näkyy niin silloin se on myös asennettuna. Lisäksi pitäisi tarkistaa, että turvapaketin tilaus on voimassa. Tämä onnistuu telia.fi omien sivujen kautta kohdasta Liittymäni ja palveluni.

Vastaa
0 tykkäystä

Helimaritta
Uusi keskustelija
Viestejä 12 kpl

3/4

Ei tule muutakuin asennus epäonnistui. Tietoturva on voimassa, se on minulla 6 muulla laitteella ja toimii moitteettomasti. Kone jonne yritän uudelleen sitä asentaa on päivitykset kunnossa muilta osin , mutta tietoturva vaan ei suostu asettumaan. 

Tiedä sitten missä vika . 

 

Edit SannaMKoo: Poistettu nimitieto lopusta; voit lisätä automaattisen allekirjoituksen kohdasta Omat asetukset -> henkilökohtaiset tiedot -> allekirjoitus

 

Vastaa
0 tykkäystä

AnneAn
Telialainen
Viestejä 392 kpl

4/4

Ohjeet asennukseen löytyvät täältä Ja vinkkejä ongelmatilanteisiin täältä. Esimerkiksi kannattaa tarkistaa ettei tietokoneella ole jotain toista tietoturvaa, joka estäisi asennuksen. Voit myös kokeilla F-securen FSAUA-nollaustyökalua.

 

Jos tarvitset henkilökohtaista apua tähän aiheeseen niin Telia Helpiltä löytyy tähän ratkaisu: Tietoturvaohjelmiston asennus

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.