Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65939
Kirjoituksia 178535

webmail kopiointi toiselta operaattoriltawebmail kopiointi toiselta operaattorilta

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

webmail kopiointi toiselta operaattorilta

1/4

Miten saan kopioitua esimerkiksi Elisan webmail-postilaatikoiden sisällön Soneran webmailiin tai omalle tietokoneelle ?

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 349 kpl

2/4

Oletko kokeillut valita kaikkia viestejä ja sitten uudelleen lähettää ne sinun toiseen sähköpostiosoitteeseen? Mitä koneelle tallentamiseen tulee niin kannattaa kokeilla Chrome selaimen kanssa, kun klikkaat näppäimistöstä Ctrl+P, avautuu printtaus ikkuna, sitten tallennat ne .pdf muodossa koneelle. Suosittelen eniten .pdf muotoa koska se on helppo avata, myös offline tilassa, pystyt myös avaamaan .pdf tiedostot Chrome selaimessa.

Vastaa
0 tykkäystä

Konkari
Viestejä 575 kpl

3/4

 

Ensinnäkin Elisan (/saunalahden tms.) webbimaili ja Soneran webbimaili ovat webbiselaimella käytettäviä käyttöliittymiä palvelimella olevaan sähköpostilaatikkoon. Samaan sisältöön pääsee myös oikeilla sähköpostiohjelmilla.

 

Elisan webbimailia en tunne, mitä mahdollisuuksia se tarjoaa esim kaikkien poistamattomien saapuneitten ja lähetettyjen viestien ja osoitekirjojen kopioimiseen omalle koneelle tai lähetettävään sähköpostiviestiin. Oikeissa sähköpostiohjelmissa usein on mahdoillisuus laittaa lähetettävän viestin liitteiksi toisia viestejä ja purkaa niitä tulleesta viestistä sähköpostin kansioihin, Sekä exportoida viestejä ja osoitekirjoja erillisiksi tiedostoiksi, joita toinen sähköpostiohjelma osaa lukea.

 

Soneran webbimailissa pystyy katsomaan tulleen viestin liitteinä olevia viestejä, muttei purkamaan niitä erilleen. Eri sähköpostiohjelmissa ja niiden laajennuksissa on erilaisia mahdollisuuksia importoida sähköpostiviestejä ja osoitekirjoja tulleista viesteistä tai tiedostoista tai koneessa olevan toisen sähköpostiohjelman (kuten Outlook, Thunderbird, Evolution,...) viestikansioista.

 

Kaikkinensa aikamoista palapeliä.

 

Vastaa
0 tykkäystä

Moderaattori
Viestejä 1 500 kpl

4/4

@cyberpunk kirjoitti:

Miten saan kopioitua esimerkiksi Elisan webmail-postilaatikoiden sisällön Soneran webmailiin tai omalle tietokoneelle ?


Helpoiten tuo onnistuu siten, että asennat tietokoneellesi Outlook tai Thunderbird sähköpostiohjelman. Sen jälkeen lisäät sähköpostitilisi tuohon ohjelmaan ja saat ladattua kaikki palvelimella olevat viestit omalle koneellesi. En ainakaan äkkiseltään muuta keinoa tuohon keksi.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.