Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

C Moren sarjat lapsille -kansikuva.png

 

Lastenohjelmat tarjoavat mukavaa ajanvietettä perheen nuoremmalle väelle. Olemme koostaneet tähän artikkeliin poimintoja C Moren suosituimmista lastenohjelmista. C Moren suoratoistopalvelusta löytyy kattava valikoima lasten sarjoja, joihin pääset tutustumaan tarkemmin täällä

 

C Moren sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Jos sinulta ei vielä löydy kyseistä suoratoistopalvelua, voit tilata sen verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaanamme kannattaa myös hyödyntää etuhintainen C More TV -palvelu.

 

 

Paavo Pesusieni

 

Kausi: 8-9

Jakson kesto: 23 min

Kieli: Suomi

Ikäraja: 7

 

PaavoPesusieni C Moressa.jpg

 

Paavo Pesusieni on palkittu yhdysvaltalainen animaatiosarja, jossa seurataan merenpohjassa Tangalan kaupungissa asuvan optimistisen ja vilpittömän Paavon sekä hänen ystäviensä elämää. Paavo on nimensä mukaisesti pesusieni, joka innostuu helposti ja yrittää herkästi liikaa. Lopputulemalta kaikki kuitenkin tuppaa päättymään katastrofiin.

 

Sarjan persoonallisiin ja sympaattisiin hahmoihin kuuluvat muun muassa Paavon lemmikkietana Kari, paras ystävä meritähti Patrik Tähtönen, pessimistinen kollega Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.

 

 

Puuha-Pete

 

Kausi: 15-18

Jakson kesto: 9-10 min

Kieli: Suomi

Ikäraja: -

 

PuuhaPete C Moressa.jpg

 

Puuha-Pete on suosittu englantilainen mutta suomeksi puhuttu animaatiosarja, jossa Puuha-Pete ja hänen kaivinkoneystävänsä joutuvat erilaisiin seikkailuihin ja kommelluksiin tehdessään kotikylässään rakennus- sekä korjaustöitä naapureilleen ja tuttavilleen. Iloinen ja sympaattinen Puuha-Pete kavereidensa kanssa pitävät huolen siitä, ettei yksikään remontti- tai kaivuutyö jää tekemättä.

 

 

Pipsa Possu

 

Kausi: 2-6

Jakson kesto: 5 min

Kieli: Suomi

Ikäraja: -

 

Pipsa Possu C Moressa.jpg

 

Pipsa Possu hahmoineen viihdyttää perheen pienimpiä. Tässä englantilaisessa animaatiosarjassa seurataan herttaista ja rohkeaa Pipsa Possua ja hänen ystäviään. Pipsa asuu yhdessä iloisen kirjavassa kodissaan nuoremman veljensä Jyrin, äitipossun ja isäpossun kanssa. Pipsa Possu rakastaa kuralätäköitä, pukuleikkejä, pelaamista ja seikkailuja.

 

 

Palomies Sami

 

Kausi: 6-10

Jakson kesto: 10 min

Kieli: Suomi

Ikäraja: -

 

palomiessami C Moressa.jpg

 

Palomies Sami on suosittu brittiläinen lasten animaatiosarja. Ohjelmassa seurataan palomies Samia, joka yhdessä ystäviensä kanssa auttaa pulaan joutuneita pienen Ponttipantin kaupunkilaisia. Rohkea, hauska ja auttavainen Sami sekä hänen neuvokas palokuntansa ovat aina valmiina auttamaan, oli kyseessä sitten pinteeseen joutuneet eläimet tai ihmiset niin maalla, merellä kuin ilmassa. Paloaseman toimintaa johtaa vaativa palomestari Pasi Teräste, ja miehistöön kuuluvat Samin lisäksi palomies Elvis ja palomies Penny. Ohjelma opettaa piirrossarjassa paloturvallisuusasioita pikkulapsille. Samin palokunta on aina valmis auttamaan kaikenlaisissa hätätapauksissa!

 

 

C More sarjoja perheen pienimmille.png

 

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/C-Moren-suosikit-perheen-pienimmille/ba-p/226078
Linkki kopioitu