Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

tositv kansikuva.jpg

 

 

Tosi-tv:n käsite on todella laaja ja niin on myös ohjelmien sisältökin. Realitysarjat nousivat suosioon erityisesti Selviytyjien ja Big Brotherin myötä. Yhä nämä tutut formaatit ja tunteita herättävä draama kiinnostaa ja koukuttaa yleisöä. Tosi-tv-ohjelmia kuulee tuomittavan huonoksi viihteeksi, vaan katsojia kuitenkin riittää iästä tai sukupuolesta riippumatta. Reality-ohjelmat vastaavat meidän uteliaisuuteen, mutta myös mahdollistaa positiivisen samaistumisen ja totta kai moralisoimisen. Kilpailullisissa tosi-tv-ohjelmissa tapaavat osanottajat laittaa kaikkensa peliin ja katsojana sinun on helppo osallistua kilpailun tuoksinaan ilman riskiä.

Discovery+ tarjoaa runsaan kattauksen tosi-tv-ohjelmia, joita et muualta näe. Tähän artikkeliin on listattuna Discovery+ -palvelun 10 parasta realitysarjaa, joihin genren fanina kannattaa tutustua.

 

realitysarjat Discovery+-palvelussa

 

Artikkelin sisällysluettelo:

 

90 päivää morsiamena

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää

Sofian salaisuudet

Alastomat selviytyjät

Unelmahäät

Iholla

Naked Attraction Suomi

Satakiloiset siskot

Ex on the Beach Suomi Afterski

Fitnesspäiväkirjat

 

90 päivää morsiamena

Discovery+:ssa kaudet 1. - 8.

 

Joskus voi käydä niin, että se oma kumppani löytyykin toiselta puolelta maapalloa. Super suositussa realitysarjassa 90 päivää morsiamena seurataan ulkomaalaisten miesten ja naisten elämää, kun he matkustavat Yhdysvaltoihin K-1-viisumin turvin tapaamaan rakastettuaan. Sarjan pariskunnilla on 90 päivää aikaa testata yhdessä eloa ja selvittää toimiiko parisuhde niin, että he voivat mennä naimisiin, koska muutoin toinen osapuoli joutuu poistumaan Yhdysvalloista. Luvassa on taattua tunteiden sekamelskaa.

 

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää

Discovery+:ssa kausi 1.

 

Valtavaa suosiota nauttivasta sarjasta 90 päivää morsiamena löytyy lukuisia eri variaatioita, kuten 90 päivää morsiamena: Maailmalla tai 90 päivää morsiamena: Keittiössä kuumenee. Yksi viimeisimmistä variaatioista on 90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää. Sinkkuelämää viettävät aikaisemmista sarjan kausista tutut kuusi henkilöä, joista yksi on esimerkiksi paljon mielipiteitä kerännyt iso Ed. Jokainen näistä kuudesta sinkusta haluaa löytää uudelleen rakkauden ja edessä onkin nettideittailua ja haasteellisia ensitreffejä.

 

Sofian Salaisuudet

Discovery+:ssa kausi 1.

 

Sosiaalisen median vaikuttaja ja julkisuudessa esillä ollut Sofia Belórf avaa verhoja hänen ja hänen miehensä Stefan "Stefu" Thermanin elämään. Kamera seuraa Sofiaa juhliin, kotiin ja ulkomaanmatkoille aina Dubaihin sekä Espanjaan. Luvassa on muun muassa ihmissuhdedraamaa, plastiikkakirurgiaa, juhlia ja matkustelua. Joka maanantai tulee kaksi uutta jaksoa katsottavaksi.

 

 

Alastomat selviytyjät

Discovery+:ssa kaudet 1. - 7.

 

Alastomat selviytyjät on yhdysvaltalainen tositelevisiosarja, jossa kaksi kilpailijaa laitetaan todelliseen koetukseen. Kilpailijat yrittävät selviytyä täysin luonnon armoilla 21 päivän ajan. Heille ei anneta mukaan mitään, ei edes rihman kiertämää. Ohjelmassa on nähty kilpailijoiden näkevän nälkää ja janoa sekä kärsivän kylmyydestä ja ötököiden aiheuttamasta ahdingosta. Sarjasta on julkaistu myös spin-off, Alastomat selviytyjät: Extreme, jossa luonnon armoilla on yhdessä isompi porukka ja he yrittävät selviytyä luonnossa jopa 40 päivää.

 

Unelmahäät

Discovery+:ssa kaudet 1. - 4.

 

Suomalaisessa tositelevisiosarjassa Unelmahäissä seurataan pariskuntien häävalmisteluita ja itse juhlia sekä kuunnellaan tarinoita siitä kuinka parit tapasivat. Viimeisin kausi, kausi 4. julkaistiin tänä keväänä ja kausi tarjoaa tuttuun tapaan tuhdin annoksen romantiikkaa, koskettavia elämäntarinoita eikä yllätyksiltäkään tulla välttymään.

 

 

Iholla

Discovery+:ssa kausi 5.

 

Iholla on jo vuonna 2012 alkanut suomalainen tositelevisiosarja. Alkujaan sarjassa seurattiin tiiviisti eri ikäisten naisten ja miesten elämää puolen vuoden ajan. Kahdella viimeisimmällä kaudella seurataan julkisuudesta tuttujen ihmisten elämää. Viidennellä kaudella, joka on tullut ulos tänä vuonna Martina Aitolehti, Sara Sieppi, Tuure Boelius ja Leo Stillman raottavat meille verhoa heidän värikkääseen elämäänsä.

 

 

Naked Attraction Suomi

Discovery+:ssa kausi 1.

 

Ohjelman ideana on löytää itselle treffikumppanin lähes tulkoon ainoastaan ulkoisin perustein. Tavalliset ihmiset astelevat ilkosillaan tv-yleisön arvostelevaksi. Studiossa odottelee sinkku yhdessä juontajana toimivan seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin kanssa. Alhaalta ylös paljastettavien kehojen perusteella sinkku valitsee itselleen illan deitin. Ennen kuin illan sinkku valitsee treffiseuralaisena on hänenkin riisuuduttava.

 

 

Satakiloiset siskot

Discovery+:ssa kaudet 1. - 2.

 

Sarjassa seurataan kahden siskon elämää, jotka kamppailevat runsaan ylipainon kanssa. He yrittävät muuttaa elämäntapojansa ja näin tiputtaa painoa elääkseen normaalia elämää. Tammy ja Amy Slatonin mahtavat persoonat, sisarusten välinen nahistelu ja heidän hulvattomat jutut ovat valloittaneet fanit ympäri maailmaa. Tällä hetkellä odotellaan sarjan 3. kautta saapuvaksi kuin kuuta nousevaa.

 

 

Ex on the Beach Suomi Afterski

Discovery+:ssa kaudet 1. - 2.

 

Ex on the Beach Suomi Afterskissa seikkailtiin tänä vuonna Rukan huikeissa maisemissa. Alkuun kahdeksan nuorta henkilöä kokoontuu Rukan loisteliaalle tunturihuvilalle. Ohjelman edetessä jotkut osanottajista joutuvat lähtemään kotiin ja samalla Rukalle saapuu osanottajien entisiä seurustelukumppaneita. Luvassa on kuumia deittejä, draamaa, villejä juhlia ja totta kai orastavaa rakkautta.

 

 

Fitnesspäiväkirjat

Discovery+:ssa kaudet 1. - 2.

 

Fitnesspäiväkirja-ohjelmassa seurataan neljän tunnetun suomalaisen naisen elämää ja sitä kuinka he sovittavat elämänsä yhteen heidän fitnessharrastuksensa kanssa. Tiedossa on kovia treenejä, tiukkoja ruokavalioita, kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä elämää. Uudella kaudella Fitnessapäiväkirjat 2021 seurataan julkisuudesta tuttujen Nanna Karalahden, Eevi Teittisen, Pernilla Böckermanin sekä pika-aiturin Lotta Haralan elämää.


Tosi-tv-ohjelmat on rakastettu aihe keskustella ihan kasvotusten tai vaikka sosiaalisessa mediassa. Tosi-tv-ohjelmien ruotiminen on jopa niin kiinnostavaa, että reality-ohjelmista on tehty formaatteja, jossa katsojat voivat seurata, kun muut ihmiset ohjelmassa katsovat reality-showta ja kommentoivat sitä! Miten on, seuraatko tositelevisio-ohjelmia ja mikä on suosikkisi?

 

Lue myös:

 
MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Discovery-parhaat-tosi-tv-ohjelmat/ba-p/225444
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderoinnin lisäksi voit nähdä minun kirjoittelevan muissakin Telian somekanavissa. Pelailusta ja leffoista löydämme taatusti jutun juurta.