Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

marraskuun sarjauutuudet.jpg

 

On aika hakea villasukat kaapista ja kömpiä sohvan nurkkaan. Vuoden pimein aika on otollista aikaa katsoa uutuussarjoja. Marraskuussa onkin mahtava kattaus tiedossa niin HBO:lla, C Morella kuin Paramount+:llakin!

Ramy

 

Draamakomedia

1. tuotantokausi 1.11.

C More

 

Ylistetty sarja nuoresta muslimipojasta, joka yrittää saada elämänsä tasapainoon. Ramy yrittää toimia mahdollisimman "oikein" elämässä ja pohtii millainen käytös on jumalalle tarpeeksi hyvää. Hän pyytää vanhempiaan järjestämään hänelle treffit. Alku onkin lupaava mukavan muslimitytön kanssa mutta treffit päättyvät odottamattomasti. Sarja hassuttelee uskonnolla ja asenteilla.

 

Tribal Teens

 

Reality

1. tuotantokausi 1.11.

Paramount+

 

Brittiläinen tositv-sarja teineistä, jotka laitetaan asumaan maailman tiukimpien heimojen kanssa. Nämä teinit ovat hemmoteltuja ja tarvitsevat palautuksen maan pinnalle. Nyt he pääsevät aivan toiseen maailmaan. He joutuvat kalastamaan oman ruokansa ja syömään matoja.

 

Tribal Teens_Kenya_20.jpg

His Dark Materials - Universumien tomu

 

Fantasia/Draama

1. tuotantokausi 4.11.

HBO

 

Phillip Pullmanin fantasiakirjasarjaan perustuva sarja. Sarjassa seurataan tyttöä joka alkaa selvittämään Tomun mysteeriä ja kadonneiden lasten yhteyttä Tomuun. Pohjoisen pallonpuoliskon pahista näyttelee suomalainen Pasi Remsu. Remsun hahmo kaappaa päähahmo Lyran ja kauppaa hänet eteenpäin toiselle pahikselle. 

 

Outlander

 

Draama

4. tuotantokausi 5.11.

HBO

 

Matkantekijän neljäs kausi sijoittuu varhaisen Yhdysvaltojen rakennuksen aikaan. Kaudella seurataan osan aikaa myös Clairen ja Jaimen tyttären Briannan elämää 1970-luvun Bostonissa. Brianna yrittää etsiä historian kirjoista tietoa vanhempiensa elämästä 200 vuotta aiemmin. Briannan apuna etsinnöissä on skottilainen historijoitsija Roger. Kausi neljä on ollut aiemmin katsottavissa Netflixissä. Kauden viisi huhutaan ilmestyvän helmikuussa.

 

Botched

 

Reality

6. tuotantokausi 6.11.

C More

 

Sarjassa seurataan kahden plastiikkakirurgin Paul Nassifin ja Terry Dubrowin tekemiä leikkauksia. He korjaavat muualla pieleen menneitä kauneusleikkauksia. Korjauksen alle joutuvat muun muassa nenät, rinnat ja vatsat. Sarjan jaksot ovat rajuja ja ne eivät ole lapsille tarkoitettu, siitä syystä kaikki jaksot ovat kielletty alle 18-vuotiailta. 

 

Rehtori

 

Komedia

1. tuotantokausi 14.11.

C More

 

Koulumaailma ei ole enää entisensä! Ei ainakaan kun Minerva Böhm (Minttu Mustakallio) hyppää rehtorin kenkiin. Minerva on kiinnostunut itsestään enimmäkseen ja hän pohtiikin, jos säästöjä voi tehdä siirtämällä muun henkilökunnan töitä opettajille. Esimerkiksi opettajathan voivat luonnollisesti hoitaa myös vahtimestarin ja oikeastaan pian opettajatkin voi korvata mobiilisovelluksella.

 

 

Näiden lisäksi mainittavia sarjoja:

Paramount+:lla: Ex on the beach USA ja Stranger in my house

C Morella: Gåsmamman (4. kausi) ja The Real House of New Jersey (10. kausi)

HBO: Britannia (2. kausi), Swamp Thing (1. kausi), Ray Donovan (7. kausi) ja Umbre (3. kausi)

 

Odotatko jotain näistä? Mitä sinä suosittelet marraskuun pimeisiin päiviin ja iltoihin?

 

Lue myös:

ReOlivia
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Kuukauden-sarjauutuudet-Marraskuu-2019/ba-p/196566
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisömanagerina tehtäväni on varmistaa sinun viihtyvyytesi Yhteisössä. Moderoin ketjuja ja olen yksi sivuston ylläpitäjistä. Sen lisäksi minuun voi törmätä muissa Telian somekanavissa. Olen aktiivinen tv-palvelujen käyttäjä ja keskustelen ohjelmista mielelläni.