Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Maaliskuun sarjauutuudet.jpg

 

Maaliskuu on sarjojen herkkukuukausi! Suosittu Westworld jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoilla ja C Morella alkaa monta uutta sarjaa. Eniten itse odotan C Morella starttaavaa Manhunt-sarjaa. Ennustan siitä tulevan menestys! C More ja HBO Nordic molemmat nyt 14 vrk maksutta verkkokaupastamme.

 

C Moren uutuudet

 

Manhunt: Deadly Games - Uusi tositapahtumiin perustuva mysteeri

C Morella 3.3. alkaen

 

 

Vuonna 2017 Manhuntista on ilmestynyt kausi nimeltä Manhunt: Unabomber. Unabomber löytyy tällä hetkellä ainakin Netflixistä. Nyt alkava kausi, Deadly Games, on täysin uusi mysteeri eikä se liity aikaisempaan kauteen millään tavalla. Kaudessa on kymmenen jaksoa ja 3.3. aloituksen yhteydessä esitetään kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso per viikko.

 

Sarjan alussa kuvataan vartija Richard Jewelliä (Cameron Britton), joka on reppana ja aikamiespoikana asuu vielä äitinsä luona. Ensimmäisen jakson edetessä selviää, että Richardilla on ollut työelämässä haasteita ja hän vain haluaisi olla poliisi. 

 

Tositapahtumiin perustuva sarja käy läpi 1996 vuoden kesäolympialaisissa Atlantassa tapahtunutta pommi-iskua. Iskussa kuoli kaksi ja yli sata loukkaantui. Richard Jewell on ensimmäinen, joka huomaa pommin olympiastadionin edustalla. Hän ja muut vartijat ryhtyvät tyhjentämään puistoa ennen räjähdystä. Jewellistä tulee sankari. Hyvin nopeasti kuitenkin Richard joutuu pääepäillyksi pommi-iskun tekijäksi. 

 

Wrong Man / Kausi 2 - Uudet rikostapaukset syynissä

C Morella 11.3. alkaen

 

 

Dokumenttisarja käsittelee yhdysvaltalaisia oikeusjuttuja, joissa USA:n kansalaiset väittävät tulleensa tuomituiksi syyttöminä. Sarjan takana on dokumentaristi Joe Berlinger, joka on ohjannut mm. Netflixin Keskusteluja murhaajan kanssa: Ted Bundyn haastattelut -dokumenttisarjan. Suositus myös sille!

 

Tällä kakkoskaudella käsitellään kolme rikostapausta:

  • Jaksot 1 ja 2 käsittelevät tapausta, jossa Vonda Smith tuomittiin lapsenlapsensa äidin murhasta.
  • Jaksot 3 ja 4 käsittelevät tapausta, jossa Patricia Rorrer tuomittiin ex-puolisonsa uuden vaimon ja tämän muutaman kuukauden ikäisen vauvan murhasta
  • Jaksot 5 ja 6 käsittelevät tapausta, jossa Kenneth Clair tuomittiin naapurin lapsenvahdin murhasta.

Aiempi kausi on katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa. Siitä löytyy yhteensä kuusi jaksoa ja kolme rikosta, joista syytettyinä olivat: Evaristo Salas, Curtis Flowers ja Christopher Tapp.

 

Bäckström - Uusi dekkarisarja!

C Morella 23.3. alkaen

 

Bäckström C Morella.jpg

 

Sarja perustuu Leif G. W. Perssonin bestsellereihin, jossa seurataan kuuluisaa murhiin erikoistunutta rikosetsivää Evert Bäckströmiä. Hän mahtailee selvittäneensä 99% kaikista rikostapauksistaan. Tällä kertaa Bäckström on kuitenkin pulassa, kun asuttamattomalta saarelta löytyy luodin lävistämä pääkallo eikä vihjeitä ole. 

 

Sarjassa merkittävässä roolissa esiintyy suomalainen Pekka Strang, joka nimettiin vastikään Jussi-ehdokkaaksi pääroolistaan elokuvassa Koirat eivät käytä housuja.

 

Pikku Naisia (Little Women) - Kolmiosainen minisarja klassikkokirjasta

C Morella 1.3. alkaen

 

LittleWomen_3840x2160CoverArt.jpg

 

Minisarja on tuotettu Iso-Britanniassa vuonna 2017. Kehuttu draama kertoo Marchin perheen neljän tyttären varttumisesta Yhdysvalloissa sisällissodan aikaan 1860-luvulla. Siskokset kipuilevat aikuisuuden kynnyksellä suurten asioiden kanssa - rakkaus mukaan lukien.

 

Sarja perustuu Louisa May Alcottin rakastettuun klassikkokirjaan, joka julkaistiin kahdessa osassa vuosina 1868 ja 1869. Kirjasta on esitetty useita elokuvaversioita vuosien varrella. 

 

Yhdessä pääroolissa nähdään Uma Thurmanin tytär Maya Thurman-Hawke. Hän näyttelee Jo Marchia, yhtä Marchin siskoksista. Tämä on Mayan ensimmäinen iso rooli. Muita merkittäviä rooleja minisarjassa näyttelevät: Willa Fitzgerald, Kathryn Newton ja Jonah Hauer-King.

 

Tervetuloa Sjölyckaniin! // Kausi 2. - Ruotsalainen suhdesoppa kiehuu

C Morella 20.3. alkaen

 

Tervetuloa Sjölyckaniin C Morella.jpg

 

Solsidanin jalanjäljissä kulkenut ensimmäinen kausi oli menestys ja nyt uudella kaudella koominen ihmissuhdedraamailu tiivistyy. Kolme sukupolvea kokoontuvat viettämään kesälomaa Tukholman saaristoon. 

 

Berndtsin (Hans Mosesson) uusi rakas Söderberg (Marianne Mörck) muuttaa Sjölyckaniin ja alkaa taistella perheen äidinroolista Klaran (Malin Cederbladh) kanssa. Lily kasvattelee raskausmahaansa ja kärsii raskaushormoneista. Klara ja Rille käyvät pariterapiassa, yrittäen keskustella suhteestaan.

 

Chasing the spot - Skeitaten Tokioon - Uusi dokumenttisarja!

C Moren suoratoistopalvelussa 7.3.

 

Skeittaus hyväksyttiin ensimmäistä kertaa olympialajiksi vuoden 2020 kesäolympialaisiin. Chasing the spot -projektin myötä kootaan Suomen ensimmäinen skeittimaajoukkue. Sarjassa näytetään eri maissa tapahtuvia karsintoja. Voit hakea mukaan skeittaamaan jos mielit olympialaisiin: https://www.chasingthespot.com/

 

Joukkueen matkaa seurataan ympäri maailmaa käytävissä karsintakisoissa. Dokumenttisarjassa tutustutaan myös suomalaiseen skeittauskulttuuriin historian havinasta nykypäivään. Lajin asiantuntijat kertovat tarkemmin skeittauksen saloista ja tuovat esiin mitä kaikkea outoa skeittaamiseen liittyy. Kaikki 10 jaksoa julkaistaan kerralla C Moren suoratoistopalveluun.

 

Lego Masters UK // Kausi 2. - Taideteoksia Lego-palikoista

C Moren suoratoistopalvelussa 6.3.

 

 

Lego Masters -sarjassa kisataan Britannian parhaan Lego-rakentajan tittelistä. Sarjassa juokkueet rakentavat ohjeen mukaan joka jaksossa uuden rakennelman. Sarja kuvaa mielettömiä Lego-palikoista rakennettuja taideteoksia. Aiemmalla kaudella näimme Legoista rakennettuina muun muassa:

  • Erilaisia ruokia kuten possupaisti ja piirakoita
  • Kokonainen tivoli liikkuvine osineen
  • Eläimiä, kasveja ja myyttisiä olentoja

Sarjasta on katsottavissa C Morella myös Lego Masters UK kausi 1 ja Lego Masters Australia.

 

HBO Nordicin uutuudet

 

Dave - Räppärin elämään perustuva komediasarja

HBO Nordicilla 5.3. alkaen

 

Dave Lil Dicky Hbo Nordicilla.jpg

 

Sarja perustuu rap-artisti Lil Dickyn elämään. Lil Dicky eli Dave on varma, että hän on seuraava rapmaailman supertähti. Hänen vain kuuluu olla, se on kirjoitettu Daven kohtaloon. Dave aloittaa vakuuttelun ystävistään ja siirtyy sitten vakuuttelemaan muuta maailmaa.

 

Kaudella on kymmenen jaksoa, jotka julkaistaan viikottain. Ensimmäiset kaksi jaksoa on katsottavissa 5.3. HBO Nordicilla.

 

Devs - Jännittävä scifiseikkailu

HBO Nordicilla 5.3. alkaen

 

 

Uusi kahdeksan jaksoinen scifidraama kertoo tietokoneinsinöörin Lily Chan (Sonoya Mizuno) tutkimuksista Piilaaksossa. Tietojenkäsittelyalan yritystä Amayaa johtaa mies nimeltä Forest (Nick Offerman). Lily epäilee Forestin liittyvän poikaystävänsä katoamiseen. Katoaminen on salaperäinen ja Forest on epäilyttävä. Amayan sisällä tapahtuu outoja asioita ja Lily uskoo, että poikaystävänsä on hengenvaarassa.

 

Sarjan on kirjoittanut ja ohjannut scifi-kirjailija Alex Garland, joka tunnetaan muun muassa Ex Machinan ja Annihilationin elokuvien ohjauksista. 

 

Better Things // Kausi 4. - Yh-äidin koominen tasapainoilu

HBO Nordicilla 6.3. alkaen

 

 

Draamakomedia saa jatkoa. Sarjassa seurataan yksinhuoltajaäitiä Sam Foxia (Pamela Adlon), joka asuu Los Angelesissa kolmen tyttärensä kanssa. Sam yrittää ansaita elantonsa näyttelemällä. Hän tasapainoilee arjessaan perheen, työn, vapaa-ajan ja äitinsä peräänkatsomisen kanssa. 

 

Uudella kaudella nähdään kymmenen jaksoa. Kausi alkaa 6.3. tuplajaksolla, jonka jälkeen uusi jakso tulee näkyviin viikottain.

 

Westworld // Kausi 3 - Miltä maapallo näyttää vuonna 2060 androidin silmin?

HBO Nordicilla 16.3. alkaen

 

 

Westworldin uusi kausi sijoittuu maapallolle 40 vuoden kuluttua. Sarjassa seurataan futuristista ulottuvuutta, jossa robotteja eli androideja on ihmisten keskuudessa teemapuistoissa. Tarkasti suunnitellut androidit lakkaavat toimimasta ohjelmoinnin mukaan ja alkavat käyttäytyä kummasti. 

 

Teemapuistoissa pääsee vierailemaan ja siellä voi viettää aikaa seuraten tarinapolkua tai muuten vain kulkea ympäriinä. Jotkin androideista alkavat kuitenkin ohjelmoinnista huolimatta muistaa asioita ja heille teemapuistoon suunnitellut tarinat eivät enää pädekään. Viime kaudella löydettiin reitti "meidän maailmaamme".

 

Westworld on Emmy-palkittu draamasarja, jonka luojat ovat Lisa Joy ja Jonathan Nolan. Uudella kaudella näemme kahdeksan jaksoa. Westworldin aiemmat kaudet ovat katsottavissa HBO Nordicilla.

 

Roswell, New Mexico // Kausi 2. - Alienit ja ihmiset pikkukylässä

HBO Nordicilla 17.3. alkaen

 

Roswell New Mexico HBO Nordicilla.jpg

 

Ihmissuhdedraama kertoo Roswellin pikkukylästä, jossa asuu ihmisten lisäksi alieneita. Romanttinen draama kertoo muutamasta ihmisestä ja heidän ulkopuolisuuden tunteestaan. Edellisellä kaudella näimme kuinka pelko ja viha uhkaa paljastaa alienit, heidän tehdessään väkivaltaisen hyökkäyksen.

 

Kaudelle kaksi on palkattu uusia näyttelijöitä. Justina Adorno esittää teräväkielistä ja omia mielipiteitään armottomasti esiin tuovaa Stephiä. Hänet nähdään ensimmäistä kertaa jaksossa kaksi. 

 

Ai että! Kyllä näillä kelpaa kevättä ootella!

 

Lue myös:

ReOlivia
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Maaliskuun-sarjauutuudet-2020-Luvassa-jannittavia-mysteereja/ba-p/201242
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Hei, nimeni on Olivia! Olen yksi Telian sometiimin jäsenistä ja toimin Yhteisössä moderaattorina ja kirjoitan artikkeleita blogiosioihin. Vastaan myös muualla Telian sosiaalisen median kanavissa.