Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kuva: UnsplashKuva: Unsplash

Syksyn urheilulähetykset pyörähtävät taas käyntiin ja tarjolla on monipuolinen kattaus kaikille penkkiurheilun ystäville. Kanavaviidakko on melkoinen ja eri lajit on ripoteltu useammalle eri paketille. Mikä kanavapaketti kannattaa tilata, jos fanittaa esim. jalkapalloa? Entä näkeekö kaikki jääkiekkomatsit yhdeltä ja samalta kanavalta? Päätimme hieman helpottaa tilannetta ja koostaa mitä urheilua mikäkin kanava lähettää. Näin tiedät paremmin juuri sinulle sopivimman paketin.

 

 

C MORE

 

Myös Mestareiden Liiga kuuluu C Moren valikoimaan.Myös Mestareiden Liiga kuuluu C Moren valikoimaan.

 

Formula F1 – kausi on jo käynnissä ja jatkuu aina 1.12. saakka. Kisakauden kaikki ajotapahtumat näytetään livenä ja koostelähetyksiä talvitestien tärkeimmistä hetkistä esitetään jokaisen testipäivän iltana. F1-lähetysten lisäksi näytetään suorana myös kaikki F2- ja F3- kisat.

 

Jalkapallon Mestarien Liiga – Kauden 2019-2020 otteluohjelma käynnistyy 14.8. ja päättyy toukokuussa pelattavaan finaaliin. Pudotuspelivaiheen otteluita pelataan suomen aikaa klo 22 alkaen. Uefa Champions Leaguen kaikki 138 ottelua näytetään C Morella yksinoikeudella. Pelit on selostettu suomeksi ja selostajina toimivat Tuomas Virkkunen, Niki Juusela ja Antero Mertaranta.

 

Espanjan La Liga - kausi käynnistyy 16.8. C More selostaa jokaiselta La Liga -kierrokselta suomeksi neljä peliä ja näissä mukana ovat varmuudella kaikki Barcelonan ja Real Madridin ottelut. Otteluita pelataan pääsääntöisesti perjantaista maanantaihin.

 

Eurooppa-liiga - Seuraava kausi alkaa 19.9. ja päättyy finaaliin 27.5.2020. Kaikki ottelut televisioidaan suorana lähetyksenä.

 

CHL – Champions Hockey League – kausi alkaa 29.8. ja mukana on neljä suomalaista joukkuetta, Tappara, HPK, Kärpät ja Pelicans.

 

Yleisurheilun Timanttiliiga – kisat ovat käynnissä ja jatkuvat aina 6.9. saakka. Lisäksi kanavalla esitetään IAAF World Challengen osakilpailuja.

 

Golfin PGA Tour – Maailman parhaiden golfaajien rahakkaat PGA-turnaukset ovat käynnissä Yhdysvalloissa. Vuoden aikana on yli 40 kisaviikonloppua ja yöhön jatkuvat livelähetykset on katsottavissa tallenteena seuraavana päivänä.

 

Lisäksi C Moren valikoimassa on SHL – Svenska Hockeyligan, Tenniksen ATP World Tour, Toto-ravit, Red Bull Air Race sekä Moto GP, Moto2 ja Moto3.

 

C Moren koko urheilukattaus on katsottavissa C More Sport -paketilla.

 

 

VIASAT

 

Viasatin urheilukanavalla jääkiekkokausi starttaa syyskuussa.Viasatin urheilukanavalla jääkiekkokausi starttaa syyskuussa.

 

Valioliiga kausi alkaa 9.8. – viikottain jopa 6 suomeksi selostettua ottelua ja studiot yleensä lauantaisin. Valioliigassa on pitkästä aikaa mukana myös suomalaispelaaja Teemu Pukki, joka teki pitkän jatkosopimuksen Norwichin kanssa. 

 

Bundesliiga kausi alkaa 16.8. – Saksan jalkapallon korkein sarjataso, jossa nähdään myös suomalaisia pelaajia, kuten Lukas Hradecky, Fredrik Jensen, Joel Pohjanpalo ja Niklas Moisander. Otteluita näytetään 3-6 kpl per kierros.

 

Ligue 1 kausi alkaa 10.8. – Ranskan mestaruusliiga josta näytetään 1-2 ottelua per kierros

Lisäksi Viasatin jalkapallotarjoomaan sisältyy FA CUP, Englannin Liigacup, EFL Championship, Belgian Liiga, Skotlannin Valioliiga ja Jalkapallon EM-Karsinnat vuoden 2020 EM-kisoihin.

 

KHL kausi alkaa 1.9. – kanavalla näytetään huippujoukkueiden kohtaamisia sekä kaikki Jokereiden ottelut. Lisäksi jokaisessa Jokereiden kotiottelussa on mukana KHL-studio.

 

NHL kausi alkaa 2.10. – koko kausi näytetään alusta loppuun parhaaseen katseluaikaan klo 19-23 alkaen. Myös studiot mukana erikseen ilmoitetuissa otteluissa.

 

LPGA Tour – kestää syyskuun puolenväliin saakka. LPGA-tour on naisten kovatasoinen ammattilaisgolf kiertue. Luvassa on kiertueen parhaat palat sekä suoria lähetyksiä majoreista ja suurimmista kilpailuista.


NFL – Amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliigan kausi alkaa 6.9. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja viikon aikana esitetään keskimäärin 4 ottelua. Ne nähdään Suomen kannalta parhaaseen katseluaikaan, sunnuntaisin klo 20.

 

Lisäksi valikoimassa Koripallon Euroliiga, Major League Baseball, Nascar, Speedway GP, V8 Supercars ja Indycar.

 

Viasatin koko urheilukattaus on katsottavissa Viasat Urheilu -kanavapaketilla, tilaus vaatii Telia TV -digiboksin tai kaapelikortin. Jääkiekko -ja jalkapallolähetyksille sekä golfin ystäville on valikoimassa myös omat pakettinsa. jos haluat seurata vain tiettyä lajia. Viasatin pakettivaihtoehdot löydät täältä.

 

 

TELIA TV

 

Telia TV:n kautta seuraat Liigan otteluita.Telia TV:n kautta seuraat Liigan otteluita.

Liiga – Pelit käynnistyvät 12.9. Telia TV:n kautta voit seurata Liigapassilla kaikki pelit runkosarjasta finaalimatsiin saakka tai Joukkuepassilla oman suosikkijoukkueesi pelit. Lisäksi Liiga-kanavalla näytetään oheisohjelmia useana päivänä viikossa. Preseason-kausi starttasi 2.8. ja pelit jatkuvat 7.9. saakka. 

 

Kaikki Liigan ottelut ohjeisohjelmineen näet siis Liiga-passilla. Jos haluat katsoa vain oman suosikkijoukkueesi ottelut, näet ne tilaamalla Joukkuepassin. Lisäksi saatavilla on myös yksittäisiä pelipasseja, joilla voit katsoa yhden haluamasi ottelun. Preseason-ottelut näet erikseen tilattavalla Preseason-passilla

 

 

EUROSPORT

 

Eurosportin valikoimassa on yli 120 lajia.Eurosportin valikoimassa on yli 120 lajia.

 

Eurosport 1 on Euroopan suurin urheilukanava. Valikoimassa on yli 120 lajia 3000 tuntia suoria lähetyksiä. Tärkeimmät lajit kanavalla ovat jalkapallo, tennis, pyöräily, moottoriurheilu ja talviurheilu. Eurosport 2 -kanavalla esitetään pääasiassa tennistä, pyöräilyä ja snookeria. Eurosport kuuluu sekä MIX S -, että MIX M -kanavapaketin valikoimaan.

 

Yhdistelmäpaketit

 

Todellisille urheilufanille on valikoimassamme tarjolla myös Yhdistelmäpaketteja. Ne sisältävät useamman urheilukanavan ja yhdistelmäpaketin tilaaminen tulee usein edullisemmaksi kuin kahden erillisen paketin tilaus. Tämän hetkisen valikoiman Liigan, C Moren ja Viasatin yhdistelmäpaketeista löydät kanavapakettivalikoimastamme

 

Lue myös:

 

CHL otteluohjelma julkaistu – katso suomalaisjoukkueiden matsit 

Liigan kausi 2019-20 alkaa 12.9. finalistien kohtaamisella

Liigaa nähtävillä myös MTV:n kautta alkavalla kaudella

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Syksyn-urheilukattaus-tuo-huippumatsit-kotisohvallesi/ba-p/190979
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇
SeppoTaalasmaa
Rekisteröitynyt

Mestareiden liiga (lohkovaihe) alkanee vasta syyskuussa, ei elokuussa?

LiisaMn
Ex-telialainen
Ex-telialainen

@SeppoTaalasmaa näin on, C Moren aikataulun mukaan tuo lohkovaihe alkaa 17.9. Hymiö Onnellinen

Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.