Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori
  • 796 custom-general.kudos
  • 1043 custom-general.replies
  • 72 custom-general.solutions

Tammikuun sarjauutuudet

tammikuu.jpg

 

Uusi vuosi tuo mukanaan myös uusia sarjoja ja niistä saadaan nauttia heti vuodenvaihteen jälkeen. Jos kylmä pakkasilma ei houkuttele, nappaa lämmintä juotavaa kuppiin ja nauti laatuviihteestä omalla kotisohvalla. Luvassa on mm. amerikkalaista komediaa, uutta kotimaista draamaa sekä myös tanskalaista draamaa "Murha Sandhamnissa" -tyyliin. Mielenkiintoinen tammikuu siis tulossa. Kanavat saat tilattua itsellesi Telian verkkokaupasta. Liittymäasiakkaidemme kannattaa hyödyntää myös etuhintainen C More TV

 

C moren uutuudet

 

Kova laki: Rikollinen mieli, kaudet 8-10

1.1. C More -suoratoistopalvelussa 

18.1. C More Series -kanavalla

 

Kova laki on monille tuttu sarja perus tv-kanavien puolelta. Nyt C Moren kautta avautuvat katsottavaksi kaudet 8-10. New Yorkin poliisipiirin erikoisyksikön taitavat murhatutkijat selvittävät mutkikkaita rikostapauksia. Kausilla 8 ja 9 mukana on myös tähtinäyttelijä Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independece Day). C More -suoratoistopalvelussa kaikki jaksot julkaistan kerralla.

 

Kovalaki_copy.jpg

 

 

The Baker and the Beauty

5.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Amerikkalainen komediasarja kertoo odottamattomasta rakkaudesta. Vaikutusvaltainen supermalli rakastuu tavalliseen leipuriin, jolloin kaksi täysin erilaista maailmaa kohtaavat. Kuinka parrasvaloihin tottumaton leipuri pärjää supermallin rinnalla ja voiko suhde todella toimia? Sarja on saanut alkunsa Israelista ja paikallinen versio on ollut yksi kaikkien aikojen suosituimmista käsikirjoitetuista sarjoista. C Moressa juonenkäänteitä pääsee katsomaan kahden jakson viikkotahdilla.

 

 

Baker_copy_2.jpg

 

 

Murha Helsingörissä

11.1. C More -suoratoistopalvelussa

 

Tanskalainen draamasarja perustuu Anna Gruen bestseller-kirjoihin ja on ikään kuin vastine suositulle ruotsalaissarjalle Murha Sandhamnissa. Dan Sommerdahl on poliisi, joka ratkoo murhia Tanskan kauniissa Helsingörin rannikkokaupungissa yhdessä apurinsa Flemmingin kanssa. Samaan aikaan Dan taistelee avioliittonsa puolesta tietämättä että Flemingillä on salaisuus, joka voi tuhota kaiken. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

 

murhahelsingörissä_1.jpg

 

 

Karkurit

21.1. C More -suoratoistopalvelussa

 

Karkurit on odotettu kotimainen C-More -alkuperäisuutuus. Se on Jussi- ja Kultainen Venla -palkittujen tekijöiden uusi draamasarja, joka kertoo pakenevista rikollisista sekä karkureita paikantavasta eliittipoliisiyksiköstä. Tiimin työskentely on kiivastahtista, sillä karkurin jälki kylmenee 48 tunnissa. Yksikön johdossa on voimakastahtoinen mutta empaattinen Karita Tulikorpi (Pirjo Lonka), jolle tiimi on kuin toinen perhe. Tiimiin kuuluvat Karitalle läheiseksi tullut kollega Niklas (Kristo Salminen), vinkkimiesten tuntija Pertti (Matti Onnismaa), data-analyytikko ja lapsinero Lori (Anna Böhm), sekä Roban poliisipiiristä siirtynyt uusi jäsen Santiago (Deogracias Masomi). Sarjan julkaisupäivänä katsottavaksi tulee kaksi jaksoa ja sen jälkeen yksi jakso viikossa.

 

CMore_Karkurit.jpg

 

Limetown

 

21.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Scifi-sarja Limetown seuraa journalisti Lia Haddockia (Jessica Biel, The Sinner), joka selvittää valtavaa mysteeriä, jossa 15 vuotta sitten yli 300 ihmistä katosi tutkimuskeskukseksi rakennetussa kaupungissa nimeltä Limetown. Yksi kadonneista on Haddockin oma setä. Facebook Watch -alkuperäissarja perustuu suosittuun fiktio-podcastiin. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa kerralla.

 

CMore_Limetown.jpg

 

Lue myös nämä:

 

 

 

 

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple iPhone 12 | Apple Watch SE | C More
0 vastausta