Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

hymyä c more 2022 copy.jpg

Tampereen Mustavuorella ja muualla Pirkanmaalla on kuvattu Hymyä! C More -alkuperäissarjaa suomalaisesta lehtikeisarista Urpo Lahtisesta. Ensi-ilta on suunnitteilla alkuvuoteen 2022. Sarja sijoittuu sensaatiolehtien kulta-ajalle, vauhdikkaalle, villille, estottomalle ja värikkäälle 1970-luvulle. Pääosissa nähdään liuta Suomen eturivin näyttelijätähtiä, mm. Aku Hirviniemi (Urpo Lahtinen), Janne Kataja (Monsieur Mosse), Ilari Johansson (Veikko Ennala) ja Elsa Saisio (Hymy Lahtinen). Satu Silvo, Markku Pajala, Heikki Kinnunen ja Kalle Lamberg näyttelevät Hymyn otsiskonnälkäisiä toimittajia. 

Hymyä! on 8-osainen fiktiivinen tarina suomalaisesta lehtimiehestä Urpo Lahtisesta, joka tunnettiin koko Suomen mediakeisarina. Draamasarja on kertomus Lahtisen ja hänen hilpeän ystäväpiirinsä valloituksista, niin bisneksessä kuin elämässä, joihin kuuluivat mm. Ursula Rainio (Pihla Maalismaa) ja Monsieur Mosse. Tarina sijoittuu aikaan, jolloin Lahtisen Lehtimiehet Oy:n julkaiseman Hymy-lehden sivut täyttyivät toinen toistaan ihmeellisimmistä jutuista. Rahaa virtaa ja seuraelämä on vapaata ja estotonta. 

Lehtikeisaria näyttelee Aku Hirviniemi.Lehtikeisaria näyttelee Aku Hirviniemi.

Liikekumppaneista mukana nähdään mm. Armi Ratia, Jörn Donner ja Kalevi Keihänen, joiden kanssa Lahtinen perusti Tahkon laskettelukeskuksen. Lahtisen siviilielämässä tapahtuu suuria muutoksia perheen hajotessa - muutto erilleen elämänsä suuresta rakkaudesta, Hymy-vaimosta, ja yrityksestä saada uudenlaisesta elämästä kiinni.

Hymyä!-sarjan ohjauksesta vastaa Jäppi Savolainen, kuvauksesta Teppo Högman ja pääkäsikirjoittajana toimii Outi Keskevaari. Osa kuvauspaikoista on täysin aitoja, esim. Villa Urpo, jonka seinällä riippuu toinen toistaan arvokkaampia taideteoksia - ja Mike Tysonin nyrkkeilyhanskat. 

Itse odotan tätä sarjaa innolla ja mielenkiintoista nähdä monien suosikkinäyttelijöiden suoritukset! 🙂 

Lue myös

 

 

 

 

 
Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Tulossa-C-More-alkuperaissarja-Hymya/ba-p/227205
Linkki kopioitu