Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64236
Kirjoituksia 174735

Viikon elokuvauutuudet: Se mieletön remppa & DownhillHighlighted

Viikon elokuvauutuudet: Se mieletön remppa & Downhill

Moderaattori
Viestejä 280 kpl

Viikon elokuvauutuudet: Se mieletön remppa & Downhill

1/1

Se mieletön remppa.png

 

Tällä viikolla on tiedossa hauskaa, mitä ainakin poimimiimme Telia TV vuokraamon uutuuksiin tulee! Sekä elokuva Se mieletön remppa että Downhill komedian voimalla esittää kiperiäkin tilanteita, joita elämän varrelle voi osua. Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -sovellusta saat maksutta käyttöösi ja ensimmäisen elokuvan vuokraus on maksuton!

 

Se mieletön remppa

 

Ikäraja: 12

Kesto: 90 min.

Genre: komedia

 

Tässä varsin hillitön remppa-parisuhdekomedia, jota tähdittää Kiti Kokkonen Maijan roolissa ja Sami Hedberg mm. Maijan aviomiehen Jalmarin roolissa! Ohjaaja Taneli Mustonen, joka tunnetaan mm. Luokkakokous 1- ja  Luokkakokous 2 -elokuvista, on loihtinut tähän leffaan hiukan lastenelokuvamaisen tunnelman kaikkine överiräjähdysefekteineen sun muineen.

 

Kaikki alkaa siitä, kun Maija ja Jalmari ovat perineet äkkisilmäyksellä unelmien kartanoa muistuttavan talon Vantaalta. Tarkemmin sanottu Maija on perinyt isotätinsä koko omaisuuden, tädin jota hän ei alkuun muista olleenkaan. Ja tarkemmin katsottuna valtavan kokoinen talo on täysi murju, jota paraikaa Jalmarin vanhempien luona asustava pariskunta lähtee pienen harkinnan päätteeksi remppaamaan. Maija kun ehti jo parissa tunnissa niin kiintyä taloon ettei voi harkitakaan sen myymistä. Arvata saattaa mitä tuleman pitää. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puutu!

 

Talo vaatii ison remontin, ja Maija ja Jalmari tarvitsevat sitä varten ison lainan. Se liikeneekin pankista yllättävän helpolla. Rahat kuitenkin hassaantuvat pikkuhiljaa epämääräisen remppaporukan palkkoihin. Naapurin Folke (Kari Ketonen), joka kaiketi olisi ollut halukas ostamaan talon tontteineen, suositteli Maijalle varmaankin huonoimpia tietämiään remonttimiestä ja arkkitehtia, ja Maija sinisilmäisenä toki tarttui suositukseen. 

 

Maijan ja Jalmari parisuhde ajautuu kriisiin, arvatenkin. Maijasta alkaa tuntua, että sen sijaan että syy kurjuuteen olisi talossa, se olisikin hänessä ja Jalmarissa. He tuntuvat aina sössivän kaiken. Muilla menee paljon paremmin. Kaikki saavat lapsia ja menestyvät elämässään, mutta he kaksi vain asuvat Jalmarin äidin nurkissa eivätkä saa hyvistä yrityksistä huolimatta edes perheenlisäystä. 

 

Elokuva on omistettu niille kaikille rohkeille sieluille, jotka ovat remontista selvinneet.

 

Arvostelija: AaTanja

 

 

 

Downhill

 

Downhill.jpg

 

Ikäraja: 7

Kesto: 86 min.

Genre: draama, komedia

 

Downhill on alkuvuodesta 2020 ensi-iltansa saanut komediaelokuva, joka kertoo painajaismaisen surkuhupaisasta laskettelulomasta. Selvittyään lumivyörystä Alpeilla perheen hiihtoloman aikana aviopari joutuu arvioimaan uudelleen elämäänsä ja toisiaan kohtaan tuntemiansa tunteita. Kun perheen isä (Will Ferrell) jättää mielummin perheensä lumivyöryn armoille kuin pelastaa heidät, menevät perheen väliset kemiat täysin uudenlaisiksi.

 

Downhill sai ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaalilla 26. tammikuuta 2020. Elokuva julkaistiin myöhemmin teattereissa 14. helmikuuta 2020. Downhill-elokuva perustuu Ruben Östlundin ruotsalaiseen Force Majeure -elokuvaan vuodelta 2015. Sen ohjaajina toimivat Nat Faxon ja Jim Rash. Elokuvaa tähdittävät muun muassa Will Ferrell, Julia Louis-Dreyfus ja Zach Woods.

 

Arvostelija: HannaSu

 

 

 

Lue myös näistä elokuvista:

 

0 tykkäystä