Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Katse kohti viikonloppua - nappaa nämä suositukset talteen!Katse kohti viikonloppua - nappaa nämä suositukset talteen!

Tämän viikonlopun leffatärpit Telia TV:n videovuokraamosta ovat Johnny English, sekä 22 Jump Street. Nämä elokuvat ovat sopivasti ”aivot narikkaan” -tyylisiä komedioita, joista katsojalle jää takuuvarmasti hyvä mieli!

 

 

 

Johnny English iskee jälleen (2018)

 

Toiminta/komedia

89min

K7

 

Johnny English on koko perheen hyvän mielen toimintakomedia, jota tähdittää Rowan Atkinson. Atkinson palaa jälleen rooliinsa tunarina agenttina sarjan kolmannessa komediassa Johnny English iskee jälleen. Tämä elokuva on kauttaaltaan kuorrutettu sähellyksellä ja jatkuvilla väärinymmärryksillä!

 

Seikkailu alkaa siitä, kun kyberhyökkäys paljastaa kaikkien Britannian salaisten agenttien henkilöllisyydet ja Johnny Englishistä tulee salaisen palvelun ainoa toivo. Eläkkeeltä takaisin töihin kutsuttava English syöksyy suin päin hakkerineron jäljille. Huonotaitoisen ja köykäisen agentin on päihitettävä modernin teknologian haasteet, jotta voi onnistua tehtävässään pelastaa maailma. Tunari agentti mokailee ja koheltaa minkä ehtii, mutta loppujen lopuksi pelastaa aina päivän. Parodian aineksia sisältävä komedia on välillä jopa kornikin, mutta saa katsojan varmasti nauramaan!

 

 

 

 

 

 

22 Jump Street (2014)

 

Toiminta/komedia

112 min

K12

 

22 Jump Street on vuonna 2014 ensi-iltansa saanut komediaelokuva, jota tähdittää pääosissa Jonah Hill ja Channing Tatum. Elokuva pohjautuu suosittuun 21 Jump Street poliisisarjaan, mutta juoni on päivitetty uuteen muotoon ja genre on vaihdettu draamasta komediaan.

 

Elokuvassa 22 Jump Street konstaapelit Schmidt  (Hill) ja Jenko (Tatum) päätyvät käytyään lukion kahteen kertaan yliopistoon, missä heidän tulee selvittää vaarallisen huumausaineen myyjä. Opiskelijaelämän vauhti meinaa viedä kyttäparin huomion olennaisesta ja poliisityö uhkaa jäädä kokonaan taka-alalle. Jenko innostuu poliisin työn sijaan jalkapallosta ja Schmidt taas tapaa ihastuttavan tytön. Samalla kaksikon keskinäinen suhde alkaa rakoilla vanhan avioliiton tapaan. Elokuva on täynnä tilannekomiikkaa ja siinä hölmöillään ja lauotaan typeryyksiä toistensa perään.

 

 

 

 

 

 

Katso myös:

 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Viikonlopun-leffatarpit-Johnny-English-iskee-jalleen-amp-22-Jump/ba-p/187874
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇