Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori
  • 814 custom-general.kudos
  • 1105 custom-general.replies
  • 74 custom-general.solutions

Vuokraamon leffauutuus: Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Heinähattu_ja_Vilttitossu copy (002).jpg

 

Leffateatterin tuoreimmat uutuudet ovat nyt katsottavissa omalta sohvalta! Tämänkertainen elokuva miellyttää erityisesti lapsiperheitä, sillä vuorossa on ihanan rakastettavat tyttöset - Heinähattu ja Vilttitossu. 

 

Sinikka ja Tiina Nopolan suositun kirjasarjan Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -kirjaan perustuva elokuva sai ensi-iltansa 14.2.2020 ja on nyt katsottavissa Telia TV Vuokraamosta. Elokuvan kohdeyleisö on ala-asteikäiset koululaiset ja leffan huumori uppoaa erityisesti alakoulun nuorempaan katselijakuntaan. 

 

Leffa on järjestyksessään kolmas Kattilakosken rohkeista ja hulvattomista siskoksista kertova tarina. Elokuvassa Heinähattu (Emilia Levy) aloittaa koulun ja on siitä todella innoissaan. Pikkusisko Vilttitossu (Matilda Pirttikangas) ei ole tilanteesta lainkaan innoissaan, koska kotona ei ole mitään tekemistä Heinähatun ollessa koulussa. Lisäksi Heinähatulla ei tunnu olevan aikaa oikeasti tärkeisiin asioihin, kuten leikkimiseen.

 

Vilttitossu polttaa päreensä lopullisesti, kun kuulee Heinähatun onkiretkestä luokkakavereiden kanssa, eikä hänellä tietenkään ole lupaa mennä mukaan. Hän alkaa miettiä kuumeisesti voisiko jotenkin jekuttaa itsensä retkelle mukaan. Vilttitossu keksii pukeutua Heinähatuksi ja livahtaa kouluun. Opettaja ja luokkatoverit alkavatkin ihmetellä miten niin tunnollisesta ja kivasta tytöstä on tullut yhtäkkiä varsinainen kauhukakara.

 

Vilttitossu järjestääkin melkoisen shown onkiretkellä ja niin opettaja, kuin luokkatoveritkin alkavat olla hätää kärsimässä hänen tempuistaan. Mukaan soppaan astuu vielä konstaapelit Rillirousku (Lari Halme) ja Isonapa (Janne Kataja) sekä Alibullenin neidit (Pirjo Heikkilä ja Krisse Salminen) yhdessä Kattilakosken vanhempien (Niina Lahtinen ja Joonas Nordman) kanssa. Kaaos on valmis. 

 

Kattilakosken kotikulmat ovat värikkäitä, maisemat ovat kesäisen vihreitä, aurinko paistaa ja katsojan on helppo haaveilla huolettomasta kesäpäivästä. Heinähattu ja Vilttitossu ovat rooleissaan valloittavia, joita on ilo seurata. Elokuvan aikuisnäyttelijät ovat suomalaisen näyttelijäkaartin kermaa ja jokainen sopii rooliinsa vallan mainiosti. Erityismaininta Alibullenin neideille, jotka ovat vaatetusta myöten ihanaa katsottavaa. 

 

Mukavia elokuvahetkiä koko perheelle! 

 

 

 

 

Tutustu myös näihin elokuviin: 

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple iPhone 12 | Apple Watch SE | C More
0 vastausta