Vuokraamon lokakuun uutuudet

  • 8 October 2021
  • 0 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

 



 

Lokakuu suorastaan vetää puoleensa katsomaan leffoja! Aivan kuin kalenterista olisi vapautunut erityistä leffa-aikaa enemmän kuin pitkään aikaan. Tokihan tämä aika tulee myös hyödyntää, ja siksipä tässä hyviä poimintoja kuluvan kuukauden uutuuksista Telia TV Vuokraamossa

 

Jos et ole vielä ottanut käyttöön  Telia TV -tunnuksia, voit hankkia ne nyt maksutta ja saat ensimmäinen leffavuokrauksen meidän piikkiin! 

 

Artikkelin sisällysluettelo:








 


Every Breath You Take


 


Vuokraamossa: jo katseltavissa


Ikäraja: K16


Kesto: 105 minuuttia


Genre: trilleri, draama



Every Breath You Take on uhkaava psykologinen trilleri psykiatri Phillip Clarkista (Casey Affleck), jonka ura vaarantuu, kun yksi hänen potilaistaan riistää itseltään hengen. Kun Clark kutsuu potilaan eloonjääneen veljen (Sam Claflin) kotiinsa tapaamaan vaimoaan (Michelle Monaghan) ja tytärtään, hänen perhe-elämänsä riistäytyykin yllättäen käsistä.


 


Leffan tuotannon taustat ovat vähintäänkin kiinnostavat, sillä ne ulottuvat aina yhdeksän vuoden taa. Miehitys on vaihtunut niin näyttelijöiden kuin ohjaajankin osalta useampaan otteeseen. Lopulta elokuvan pääsi ohjaamaan Vaughn Stein


 


Arvostelija: @AaTanja 


 



 



No Man of God


 


Vuokraamossa: jo katseltavissa


Ikäraja:  K16


Kesto: 100 minuuttia


Genre: draama


 


No Man of God -elokuvasta tekee mielenkiintoisen se, että se on tositapahtumiin perustuva amerikkalainen rikosmysteeri. Sarjamurhaaja Ted Bundy on tuomittu kuolemaan sähköiskulla, ja hän kehittää oudon ja monimutkaisen suhteen FBI-agentti Bill Hagmaierin kanssa samalla kertoen tälle yksityiskohtaisesti hirvittävistä rikoksistaan.


 


No Man of Godin maailman ensi-ilta oli Tribeca -elokuvajuhlilla 11. kesäkuuta 2021. Sen on ohjannut Amber Sealey ja käsikirjoittanut C. Robert Cargill salanimellä Kit Lesser. Elokuvan pääosissa nähdään Elijah Wood, Luke Kirby, Aleksa Palladino ja Robert Patrick. Tarina kertoo Bundyn ja Hagmaierin välisistä keskusteluista vuosilta 1984-1989.


 


Arvostelija: @AaTanja 


 



 



iN THE hEIGHTS


 


Vuokraamossa: jo katseltavissa


Ikäraja: S


Kesto: 143 minuuttia


Genre: draama, romantiikka, toiminta


 


In the Heights on amerikkalainen musikaalidraama, joka perustuu Quiara Alegría Hudesin ja Lin-Manuel Mirandan saman nimiseen lavamusikaaliin. Leffan on ohjannut Jon M. Chu ja käsikirjoituksesta vastaa Hudes. Miranda on säveltänyt ja sanoittanut musikaalin, ja elokuvassa kuullaan niin hiphoppia kuin latinomusiikkiakin. Elokuva sai ensi-iltansa kesäkuussa, mutta alun perin se piti nähdä valkokankailla viime vuonna. Vaikka In the Heightsia jouduttiin jonkin aikaa odottamaan, lunastaa se kuitenkin lupaukset ja tempaa mukaansa.


 


1900-luvulla Karibiasta ja muualta Latinalaisesta Amerikasta saapui maahanmuuttajia Manhattanille paremman elämän ja taloudellisten mahdollisuuksien toivossa. Niin tekivät myös Usnavi de la Vegan (Anthony Ramos) isä, joka on sittemmin kuollut ja naapurin matriarkka Abuela Claudia (Olga Merediz). Usnavi työskentelee lähikaupassaan New Yorkin Washington Heightsin kaupunginosassa. Usnavin juuret ovat Dominikaanisessa tasavallassa ja hän unelmoikin paluusta takaisin kotimaahansa. Lähikaupan vakioasiakkaana käy kaunis Vanessa (Melissa Barrera), johon Usnavi on ihastunut. Hyppää mukaan musiikin, hauskanpidon ja romantiikan maailmaan ja ota selvää, tuleeko Usnavin unelmasta totta.


 


Arvostelija: @HannaMarikaL 


 



 



Monsters of Man


 


Vuokraamossa: 11.10.


Ikäraja: K16


Kesto: 131 minuuttia


Genre: toiminta, scifi, trilleri


 


Robotiikkayritys tekee yhteistyötä korruptoituneen CIA-agentin kanssa laittomassa sotilasoperaatiossa. Siinä pudotetaan neljä prototyyppirobotia epäiltyyn huumeiden valmistusleiriin kultaisessa kolmiossa Aasiassa. Kuusi lääkäriä todistavaa viattoman kylän raa'an teurastuksen ja joutuvat tappavaan kissa ja hiiri -leikkiin, kun he joutuvat seuraavaksi kohteiksi.


 


Elokuvan on ohjannut Mark Toia. Hän on alkujaan menestynyt mainosvalokuvaaja, ja pian hänen asiakkaansa kannustivat häntä siirtämään visuaalisen näkemyksensä TV-mainosten ohjaamiseen. Sittemmin hän on siirtynyt täyspitkien elokuvien ohjaamiseen tuohon niihin taiteellisuutta ja draamaa.  Monsters of Manin rooleissa nähdään Neal McDonough, Brett Tutor ja Jose Risette. 


 


Arvostelija: @AaTanja 


 




 


Needle in a Timestack


 


Vuokraamossa: 15.10.


Ikäraja: K16


Kesto: 112 minuuttia


Genre: romantiikka, sci-fi


 


Todellisen rakkauden sanotaan olevan ääretöntä, mutta Needle in a Timestack hämärtää käsitystä siitä, kuinka pitkälle rakkaudessa voi mennä.


 


Elokuva kertoo pariskunnasta, joka kamppailee avioliittonsa säilyttämiseksi maailmassa, jossa aikamatkailu on mahdollista, ja missä menneisyys ja nykyisyys vaihtelevat jatkuvasti. Nick (Leslie Odom Jr.) ja Janine (Cynthia Erivo) elävät onnellisessa avioliitossa, kunnes Janinen entinen aviomies Tommy (Orlando Bloom) sotkee ​​ajankulkua yrittäen repiä pariskunnan erilleen. Kun Nickin muistot katoavat, hänen on päätettävä, mitä hän on valmis uhraamaan, jotta voi pitää - tai päästää irti - kaikesta, mitä rakastaa.


 


Elokuvan on ohjannut 12 Years of Slave -elokuvasta Oscar-palkittu käsikirjoittaja John Ridley. Elokuvan juoni mukailee Robert Silverbergin vuonna 1966 julkaistua novellikokoelmaa.


 


Arvostelija: @AaTanja 


 



 


 



Here Today


 


Vuokraamossa: 18.10.


Ikäraja: K12


Kesto: 117 minuuttia


Genre: komedia, draama


 


Kun veteraani komedia -kirjailija Charlie Burnz (Billy Chrystal) tapaa New Yorkin katulaulajan Emma Paygen (Tiffany Haddish), he muodostavat lähtökohtaisesti epätodennäköisen, mutta hilpeän ja koskettavan ystävyyden, joka potkaisee sukupolvien välisen kuilun syrjään ja joka määrittelee uudelleen rakkauden ja luottamuksen merkityksen.


 


Charlie on suositun komedian käsikirjoittaja, ja tapaa Emman lounaalla, jolle Emma on voittanut huutokaupassa tapaamisen Charlien kanssa. Emma päätyy sairaalaan saatuaan äyriäislounaasta allergisen reaktion. Charlie saattaa Emman ensiapuun, ja päätyy siellä jopa pistämään lääkettä Emman pakaraan. Emma kun on esitellyt henkilökunnalle Charlien olevan hänen isäpuolensa. Tästä saa alkunsa heidän ystävyytensä ja yhteinen erikoinen ja erityislaatuinen taival, jossa ei ole sijaa sukupolvien väliselle kuilulle tai muillekaan normeille.


 


Elokuvan nähneet lupaavat, että tulet nauramaan, itkemään ja rakastumaan tapaan, jolla Billy Crystal ja Tiffany Haddish herättävät elämän merkityksellisyyden henkiin. 


 


Arvostelija: @AaTanja 


 



 


Poika varjoista


 


Vuokraamossa: 25.10.


Ikäraja: K16


Kesto: 153 minuuttia


Genre: trilleri


 


Tanskalainen trilleri perustuu Jussi Adler-Olsenin saman nimiseen romaaniin, joka kertoo rikostutkija Carl Mørckistä (Ulrich Thomsen) ja osasto Q:sta. Hänen johdollaan avataan jo suljettu tutkinta, joka koskee pedofiliasta syytettyä virkamies William Starkia (Karl-Oskar Olsen). 


 


Martin Zandvlietin ohjaama elokuva kertoo siitä, kuinka poliisi on pidättänyt Tanskan rajalla nuoren itäeurooppalaisen pojan nimeltä Marco (Lobus Olàh), jolla on Starkin passi. Uudet johtolangat auttavat Mørckiä selvittämään järjestelmällistä kehitysapurahakorruptiota sekä kammottavaa murhaa.  Selvitellessään tapausta Carl Mørck joutuu kiertelemään Kööpenhaminan katuja päätyen yhä syvemmälle sekä rikolliseen alamaailmaan että finanssialan ytimeen.


 


Arvostelija: @AaTanja 


 



 

 

Lue myös:


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa