HBO Max - Tilaaminen ja käyttöönotto

  • 8 April 2022
  • 0 kommenttia
  • 100 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16
HBO Max -suoratoistopalvelu on tilattavisssa verkkokaupastamme! HBO Maxilla saat katsottavaksesi parhaat sarjat, leffat, lastenohjelmat sekä tuoreimmat uutuudet! Esimerkkinä näistä muun muassa jo kulttimaineeseen nousseet sarjat Game of Thrones, True Detective, Chernobyl, Westworld sekä The Handmaid's Tale. HBO Maxilta löydät myös Warner Bros. -elokuvat vain 45 päivää ensi-illan jälkeen!


 


Näin saat HBO Maxin käyttöösi


 


Tilaa HBO Max -palvelu verkkokaupastamme:   • Tilauksen yhteydessä saat linkin, josta pääset aktivoimaan HBO Max -tilin. Saat linkin myös sähköpostiisi, jonka kautta palvelu on aktivoitavissa 30 päivän ajan. 

  • Mene saamastasi linkistä selaimella HBO Maxin nettisivuille aktivoimaan/luomaan HBO Max -tili. Jatkossa kirjaudut HBO Max -suoratoistopalveluun luomallasi tunnuksella.

  • Kirjaudu HBO Max -suoratoistopalveluun haluamallasi laitteella ja aloita katselu! 


 


HBO Maxin katselu tapahtuu HBO:n oman sovelluksen tai selaimen www.hbomax.com kautta. Telia TV:n uudelle DV8919-digiboksille sovellus on ladattavissa Play-kaupasta ja näin voit helposti katsoa HBO Maxia Telia TV:n kautta. Lisäksi voit katsoa sitä myös monilla eri smart-TV:llä, pelikonsolilla sekä lataamalla sovelluksen mobiililaitteeseesi. Mobiililaitteelta voit heijastaa kuvan telkkariin Chromecastin tai AirPlayn avulla. Palvelua voi katsoa samaan aikaan kolmella eri laitteella, ja voit luoda viisi eri käyttäjätiliä. Kaikki tuetut laitteet löydät täältä.
 


HBO Nordic -tilauksen muuttaminen HBO Maxiksi


 


Voit vaihtaa tilauksesi HBO Max-suoratoistopalveluun. Jos sinulla on tällä hetkellä käytössäsi HBO Nordic -palvelu, irtisanothan tilauksesi ja aktivoi tämän jälkeen erikseen HBO Max -suoratoistopalvelu. Irtisanomisaikaa ei tässä tapauksessa ole, vaan HBO Nordic irtisanoutuu samantien. 


 


Näin irtisanot nykyisen HBO Nordic -tilauksesi:


   • Kirjaudu Minun Teliaan

  • Klikkaa kirjauduttuasi Minun Telian Liittymäni ja palveluni -sivulla HBO Nordic -suoratoistopalvelu -otsikon alla olevaa korttia, josta pääset tarkastelemaan nykyisiä tilauksiasi.

  • Valitse irtisanottavan tilauksen kohdalla Lopeta nykyinen tilaus. Varmistamme, että olet aivan varma tilauksen lopettamisesta, sekä tiedustelemme syytä irtisanomiseen. Irtisanoaksesi tilauksen, valitse Kyllä, olen varma.

  • Kun palaat irtisanomisen jälkeen takaisin tarkastelemaan suoratoistopalvelutilauksiasi, irtisanotun tilauksen kohdalla näkyy tilauksen päättymisaika.


 


Muualta tilatun HBO Maxin siirto meille:Jos sinulla on olemassa oleva tilaus HBO Maxista suoraan HBO Maxilta tai toisen operaattorin kautta, sinun tulee itse irtisanoa tilaus erikseen kyseisen palveluntarjoajan kautta, sillä HBO Max ei tunnista toista päällekkäistä maksullista tilausta. Maxin voi aktivoida olemassaolevilla HBO Max-tunnuksilla, tai voit halutessasi luoda uudet. Tarkistathan ennen muutosta myös toisen palveluntarjoajan ohjeet. 


 


Tilauksen hallinnointi tapahtuu Dot-sovelluksessa ja näin ollen tilaus ei näy esim. Minun Teliassa tai Telia TV:ssä. Laskutus kätevästi maksukortin kautta 


 


Laskutus käynnistyy vasta kun olet aktivoinut tilauksen. HBO Max laskutetaan Telia Dot -asiakastilille, joka muodostuu automaattisesti tilauksen yhteydessä. Pääset hallinnoimaan tilaustasi helposti Telia Dot -sovelluksessa


 


HBO Maxin veloitus tapahtuu maksukortilta, eli pankki -tai luottokortilta. Saat laskun sähköpostiisi aina kuun alussa. Lasku löytyy myös Telia Dot -sovelluksesta. Veloitus tapahtuu maksukortiltasi automaattisesti jokaisen kuukauden 15. päivä, tai seuraavana pankkipäivänä. Maksukortti on tällä hetkellä ainoa laskutustapa.


 


Jos sinulla on jo ennestään Telia Dot -liittymä + tili, ja sovellus käytössäsi, tilit eivät yhdisty automaattisesti vaan halutessasi voit pyytää Telia Dotin asiakaspalvelua yhdistämään tilit. 


 


Irtisanottaessa palvelu päättyy aina oman laskutuskauden lopussa, eli tilaus päättyy käynnissä olevan 30 päivän tilausjakson loppuun.

Lue myös:  

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa