Mikä on Telia Play?

  • 22 April 2024
  • 2 kommenttia
  • 63 katselukertaa
Mikä on Telia Play?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Olet ehkä kuullut mainoksen jossa mainitaan Telia Play - kaikki viihde yhden napin takana. Mitä se oikein tarkoittaa ja mikä on Telia Play? Telia Play on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, dokumentteja, lastenohjelmia sekä kaikille tuttuja peruskanavia. Voit nauttia viihdetarjonnasta milloin tahansa ja missä tahansa. Se on kuin oma elokuvateatteri tai televisio-ohjelmien arkisto, joka kulkee mukanasi taskussa - jopa matkoilla.

 

Telia Play -palvelua käytät helposti puhelimesi sovelluksella, tietokoneen selaimella tai erillisellä Telia Play -digiboksilla. Palvelun käyttöön tarvitset maksuttomat Telia Play -tunnukset ja sovelluksen lataamisen. Lataamalla sovelluksen ja tilaamalla tunnukset saat myös käyttöösi Videovuokraamon, josta voit vuokrata haluamiasi elokuvia. Ja muista - ensimmäinen vuokraus on maksuton.

Jos haluat nauttia kotimaisten peruskanavien katselusta, tulee sinun tilata lisäksi tallennuspalvelu. Telia Playn tallennuspalvelu on tärkeä osa palvelua, sillä se mahdollistaa tv-ohjelmien tallentamisen. Näin voit katsoa suosikkielokuvasi tai -sarjasi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, vaikka et olisi kotona tai sinulla ei ole internet-yhteyttä.

Jos haluat peruskanavien lisäksi katsoa muutakin sisältöä, voit tilata haluamasi kanavapaketin sen mukaan mikä sinua kiinnostaa. Voit valita erilaisia kanavapaketteja, jotka sisältävät erilaisia tv-kanavia ja ohjelmia. Näin voit räätälöidä katselukokemuksesi omien mieltymystesi mukaan.

 

Telia Play -digiboksi: Ohjelmat isommalle televisioruudulle

 

Kun haluat katsoa ohjelmia puhelimen lisäksi myös isommalta televisioruudulta, Telia Play -digiboksi on silloin oikea valinta. Digiboksin mukana saat kaukosäätimen ja tallennuspalvelun, joten voit hetkessä siirtyä lempiohjelmiesi pariin. Digiboksiin sisältyy automaattisesti myös Telia Play -sovellus, joten perheessäsi voidaan katsoa kahta ohjelmaa samanaikaisesti sekä boksilla että sovelluksella. Jos haluat laajentaa televisiosi sisältöä, voit tilata digiboksiin erilaisia kanavapaketteja. Digiboksin kanavapakettivalikoima on itse asiassa sovelluksen valikoimaa laajempi, joten vaihtoehtoja on hieman enemmän tarjolla. Digiboksi on helppokäyttöinen ja sisältää paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, joista voit nauttia omassa kodissasi. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että sinulla on toimiva ja nopea nettiyhteys, jotta ohjelmien katsominen sujuu vaivattomasti.

 

Lue myös:

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

“ Kun haluat katsoa ohjelmia puhelimen lisäksi myös isommalta televisioruudulta, Telia Play -digiboksi on silloin oikea valinta. “

 

HEH - onks tosiaan noin, että kännykkä on nykyään ikään kuin oletuslaite, kun kaikenlaisia ohjelmia katsellaan ja kunnon iso ruutu on sit vain varayhteys? 😁

Noin mä ainakin tuon viestin sisäistin..

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

“ Kun haluat katsoa ohjelmia puhelimen lisäksi myös isommalta televisioruudulta, Telia Play -digiboksi on silloin oikea valinta. “

 

HEH - onks tosiaan noin, että kännykkä on nykyään ikään kuin oletuslaite, kun kaikenlaisia ohjelmia katsellaan ja kunnon iso ruutu on sit vain varayhteys? 😁

Noin mä ainakin tuon viestin sisäistin..

Sisältöä katsotaan nykyään monilla laitteilla ja kaikilla on varmasti omat suosikki katselutapansa. Artikkelissa tarkoituksemme ei ole olettaa mikä laite lukijalla on käytössä, vaan kertoa kuinka meidän palvelumme sopivat mihinkin tarkoitukseen. 😊 Esimerkiksi puhelimella sisältöä katsovalle pelkkä sovellus on riittävä. Sen sijaan televisiolla sisältöä katsovalle digiboksi voi olla välttämätön lisälaite Telia Play:tä varten jos televisiosta ei löydy tukea sovelluksellemme.

Vastaa