CIv1 (linkitettävä) moduuli


Muutamasta vanhemmasta viestistä ja hinnastosta päätellen Soneralla on (ollut) tuommoisia, onko niitä vielä ja mistä kiven alta semmosta voi kaivaa?

Kun pyysin tuommoista (pakollisen siirtymän Elisan verkosta Soneran verkkoon takia) lähetti ensimmäinen asiakaspalvelia (puhelin) CI+ moduulin, vaikka juuri painotin etten halua/tarvitse CI+ moduulia, jonka luonnollisesti palautin.

Seuraava asiakaspalvelia (jälleen puhelimessa) väitti että tuo CI+ moduuli on ainoa mikä löytyy ja ei edes ole CIv1 (linkitettävä/paritettava) moduuleita.


2 kommenttia

Moikka @MrParru ja tervetuloa Klaaniin!


 


Noita CIv1 -lukijoita löytyy kyllä, nämähän ovat siis kuukausimaksullisia, 4,99€/kk. Näitä löytyy jokunen meiltä, ovat harvoin kysyttyjä niin luulen että tämä on saattanut hämmentää asiakaspalvelijoita. :)


 


Mietin sellaista, että jos pystyisit laittamaan asian tiimoilta viestiä Facebookkiin, jos se on sulla käytössä? Liitä viestiin asiakastietosi ja aihe. Käsittelyviive siellä on about vuorokausi tällä hetkellä, mutta homma hoituu ainakin ihan varmasti kuntoon siellä. :)


 


 

Kysäisempä tuolta siis, kiitos.

Vastaa