Ratkaistu

DV8919 & kanavat HD / SD?

  • 26 February 2024
  • 1 kommentti
  • 90 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Uusi numeronäppäimellinen kaukosäädin toi mukanaan toiminteen, että kun painaa vaikka “1”, niin ruutuun tulee vähäksi aikaa kaikki kanavanumerot, missä tuo “1” esiintyy ja siitä sitten kerkiää valitsemaan vielä 2-numeroisen kanavatunnuksen jälkimmäisenkin numeron, jos haluaa - tämä ok. 

Oheistuotoksena tuon listan kanavatunnuksissa näkyy myös muista listoista kadonneet HD-tunnukset.  Nyt sit huomataan, että ko. listalla osasta kanavista tuo HD-tunnus puuttuu - pääkanavista esim. Neloselta.

Arris-boxin aikaan sai näkyviin vielä kanavien HD että SD -versiot mut tässä 8919.ssä kanavat ovat vain kertaalleen tarjolla ja hieman hämärän peitossa on niiden taso - siis HD/SD.

 

Erityisen kiinnostava on esim kanava Nelonen: Arris-boxissa HD-versio, mitä ei pysty tallettamaan, oli kanavapaikalla 24 ja SD-versio (minkä talletus on mahdollista) paikalla 4, kun taas muut HD-kanavat (joiden talletus siis mahdollinen) ovat pitkään jo olleet paikoilla 1, 2… jne.

Onko tämä DV8919.n Nelonen - mitä siis pystyy tallentamaan - nyt aidosti HD vai vielä SD - vaiko joku ‘up-striimattu HD’ - vai mikäkö?  ...vai onko tosiaan niin, että Arris-boxilla HD-Nelosta ei pysty tallentamaan, mutta DV8919.llä voi - ja jos näin ihmeellinen kuvio, niin mikä on siihen syy?

 

 

 

 

 

icon

Ratkaisu jäseneltä HenriLie 27 February 2024, 11:06

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

DV8919 -boksilla Nelosen kanavaa lähetetään HD -laadulla. Osalle kanavista tuo HD -liite on jäänyt kummittelemaan, mutta tullaan varmasti vielä korjaamaan tuosta hetkellisesti näkyvästä listauksesta. Mukava kuulla, että numerollisen kaukosäätimen kanavavalinta toimii mielestäsi ok.

Vastaa