ETV tekstitys

  • 17 November 2015
  • 3 kommenttia
  • 11 katselukertaa

 

ETV-kanavalta on puuttunut tekstitys jo pari kuukautta. Puute johtuu Virossa tehdyistä muutoksista, joiden johdosta teksti on valinnainen, ei automaattinen. Eikö Sonera-viihteeseen saisi tekstiä takaisin, kun esim. Elisa-viihteeseen se on jo saatu. Opiskelen viron kieltä ja teksti on todella tarpeen. On varmaankin myös paljon suomessa asuvia virolaisia, jotka haluaisivat tekstin takaisin.


3 kommenttia

Harmillisesti tuo tekstitys on tosiaan puuttunut jo pidemmän aikaa. Aikataulua tekstityksen palauttamiselle ei ikävä kyllä ole antaa, mutta pyritään saamaan se mahdollisimman pian takaisin!

 

Onko tekstitysasia edelleen vireillä ?  Huomasin, että kännykällä voin katsoa ETV:tä tekstin kanssa (minulla on Soneran liittymä), mutta ruutu on aika pieni. Olisi hyvä saada tekstitys myös televisioon, kun siitä kanavasta erikseen maksaakin.

Edelleen tuo asia on vireillä eli käsittelyssä.


Siihen saakka kunnes saadaan aikataulua tekstityksen suhteen IPTV:seen niin voisiko tuo Chromecast tuoda apuja? Uusin sovelluspäivitys toi tämän mahdolliseksi tässä muutama päivä sitten.

Vastaa