Hero

  • 11 December 2014
  • 16 kommenttia
  • 17 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Nelosen uusi Hero-kanava aloittaa lähetykset siis ylihuomenna klo 18.00.

Mitenkäs keskustelut siellä Soneralla ovat viime kevään jälkeen edistyneet? Eli nähdäänkö Heroa Sonera Viihteen tarjonnassa mahdollisesti jo aloituksesta alkaen, vai vieläkö pitää johtoportaissa pitkään tilannetta fundeerata?

16 kommenttia

Moikka yarchum!

Kyllä sen pitäisi alkaa tänään näkymään kaapelissa ja myös viihteen puolella.
Moro yarchum!

Nyt onkin sellainen tilanne että kanava tulle kyllä kanavapaikalle 14 mutta että alkaako se vielä tänään näkymään niin se ei olekaan niin varmaa vielä. Siitä tiedotetaan myöhemmin.
Eli alle liittämäni lainaus Nelosen sivuilta ei ainakaan Soneran osalta pidä vielä paikkaansa?

"Kaikki kaapelioperaattorit tarjoavat Hero-kanavaa asiakkailleen. Kaapelitalouksien kanavapaikasta ja näkyvyydestä saa tietoa suoraan operaattoreiden asiakaspalveluista, jotka neuvovat myös mahdollisissa viritysongelmissa."
Moro yarchum!

Puoli tuntia sitten tuli tiedotus että alkaa näkymään tänään klo 18 myös soneran verkossa 🙂
Hieno homma! Pisteet Soneralle tästä. Osaatko jo sanoa, onko Heroa myös mahdollisuus heti tallentaa Sonera Viihteellä?
Moro yarchum!

Tällä hetkellä ei vielä pysty tallentamaan viihteen puolella kyseistä kanavaa. Ja ei oikein ole vielä tietoa että tuleeko tallennus mahdollisuus myöhemmin vai ei.
Millon Hero tulee näkyviin ohjelmaoppaaseen soneran sivuilla?

Niin ja miksi sitä ei pystyisi tallentamaan??
Täällä on odotettu Heron näkymistä ja varsinkin tuota Fargo-sarjaa, ja nyt sitä ei pystykään tallentamaan? Miksi, sehän on normaali peruskanava? Googlettelin ja Elisalla ovat hiukan myöhässä saaneet tuon tallennuksen toteutumaan, mutta kuitenkin, heidän viihteessä tallennus onnistuu ensimmäisestä päivästä lähtien, kuten automaattisesti oletin että onnistuisi Sonerallakin.
Helunaloinen kirjoitti:
Täällä on odotettu Heron näkymistä ja varsinkin tuota Fargo-sarjaa, ja nyt sitä ei pystykään tallentamaan? Miksi, sehän on normaali peruskanava? Googlettelin ja Elisalla ovat hiukan myöhässä saaneet tuon tallennuksen toteutumaan, mutta kuitenkin, heidän viihteessä tallennus onnistuu ensimmäisestä päivästä lähtien, kuten automaattisesti oletin että onnistuisi Sonerallakin.


Oo nyt onnellinen kun edes näky.. itellä ei viihde löydä edes tuota vaikka mitä tekis.
Snowtiger kirjoitti:
[quote="Helunaloinen":258ayu7u]Täällä on odotettu Heron näkymistä ja varsinkin tuota Fargo-sarjaa, ja nyt sitä ei pystykään tallentamaan? Miksi, sehän on normaali peruskanava? Googlettelin ja Elisalla ovat hiukan myöhässä saaneet tuon tallennuksen toteutumaan, mutta kuitenkin, heidän viihteessä tallennus onnistuu ensimmäisestä päivästä lähtien, kuten automaattisesti oletin että onnistuisi Sonerallakin.


Oo nyt onnellinen kun edes näky.. itellä ei viihde löydä edes tuota vaikka mitä tekis.[/quote:258ayu7u]

Käytä boksista virtaset pois irrottamalla sähköpiuha vähäksi aikaa.
JarkkoK kirjoitti:
[quote="Snowtiger":1eld1hrj][quote="Helunaloinen":1eld1hrj]Täällä on odotettu Heron näkymistä ja varsinkin tuota Fargo-sarjaa, ja nyt sitä ei pystykään tallentamaan? Miksi, sehän on normaali peruskanava? Googlettelin ja Elisalla ovat hiukan myöhässä saaneet tuon tallennuksen toteutumaan, mutta kuitenkin, heidän viihteessä tallennus onnistuu ensimmäisestä päivästä lähtien, kuten automaattisesti oletin että onnistuisi Sonerallakin.


Oo nyt onnellinen kun edes näky.. itellä ei viihde löydä edes tuota vaikka mitä tekis.[/quote:1eld1hrj]

Käytä boksista virtaset pois irrottamalla sähköpiuha vähäksi aikaa.[/quote:1eld1hrj]
koittanu tuota vissiin 2 kertaa, samoin kuin asetuksista käynnistää boksin uusiksi.
Snowtiger kirjoitti:
[quote="Helunaloinen":ke8hm8ny]Täällä on odotettu Heron näkymistä ja varsinkin tuota Fargo-sarjaa, ja nyt sitä ei pystykään tallentamaan? Miksi, sehän on normaali peruskanava? Googlettelin ja Elisalla ovat hiukan myöhässä saaneet tuon tallennuksen toteutumaan, mutta kuitenkin, heidän viihteessä tallennus onnistuu ensimmäisestä päivästä lähtien, kuten automaattisesti oletin että onnistuisi Sonerallakin.


Oo nyt onnellinen kun edes näky.. itellä ei viihde löydä edes tuota vaikka mitä tekis.[/quote:ke8hm8ny]

Tuo virtajohto pois ja takas päälle toimi täällä hyvin. Mutta näkisin tuon kanavan ihan reaaliajassa oman televisionkin kautta, viihde on sitä varten, että sillä voi nauhoittaa ohjelmia, joita ei voi tai ehdi katsoa silloin kun ne tulevat.
Eipä tuo Hero näy ainakaan meillä (Hämeenlinna). Televisiossa ei vikaa pitäisi olla, koska olen sen vasta hankkinut. Viritin kaikki kanavat uudelleen, mutta Hero puuttuu. Kanavapaikka 14 on tyhjä eikä sitä näy luettelossa ollenkaan. Uusi viritys poisti myös aiemmin kanavapaikalla 15 olleen Bloombergin. Tosin sitä en jää kaipaamaankaan, mutta Heroa olisin ehkä voinut joskus katsoa. Nyt se ei vaan onnistu.
Moi Vesselito,

Oletko palauttanut digivastaanottimen tehdasasetuksille? Heron kanavanippu on 354 MHz taajuudella. Kannattaa siis kokeilla vastaanottimesta manuaalista hakua tuolta taajudelta.
ei näy hero sonera viihteessä,,, tai ainakaan ohjelmaoppaassa ei heroa näy ja kanavahan alkoi lähettämäään maanantaina ja nyt on torstai
Moi kitija-3,

Oletko käynnistänyt digiboksisi uudelleen ottamalla virtajohdon irti hetkeksi? Mikäli olet tämän jo tehnyt eikä siltikään näy, niin voisit vielä lisätä asiakasnumerosi näkyviin tänne (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero). Näin päästään kurkkaamaan tarkemmin mistä tämä voisi johtua.

Vastaa