Hero Turussa

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 11 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Miten saan Heron näkymään Turussa? Kanavat haettu kolmeen kertaan ja digiboxin tehdasasetukset palautettu kerran. Ei näy - ei kuulu.

6 kommenttia

Hei Turku_20100,

Eikö kanavaa tule lainkaan kanavalistalle näkymään? Hero näkyy kanavanipussa 13 eli voisit koittaa vielä tehdä manuaalisen haun taajuudella 354 MHz. Kannattaa myös koittaa toisella antennijohdolla ja ilman haaroitinta, jos sellainen on käytössä. Olitko testaillut useammalla laitteella.
Sain hero kanavan heattua itselleni maanantaina mutta kuvan taso oli aika heikkoa ja tänään kävin äitini luona hänelle hakemassa kanavaa. Kanavaa ei löytynyt joten tein kaikki pari kertaa uudestaan varman päälle tepselit pois ja tehdasasetukset ja kanava haut. Kanavaa ei vaan löytynyt, tein myös manuaalisen hauan mutta löysi muut kanavat nipusta mutta ei heroa. Kävin täällä sivuilla katsomassa tietoa ja kuinka ollakaan tuli deja vu muutaman vuoden taakse. Silloin sonera osti täällä turussa turun kaapelitv ja vaihtoi lähetys tapaa joten kaikki piti mhakeaq uudestaa. Melkein koko turku oli ilman kanavia ja ihmisisä jonotti digiboxien kaqnssa päivityksiin ja soneran silloiset ainoat ohjeet oli vaihtakaa johto liian heikko johto. Toisin sanoen meidän lähetys tekniikka on huonompaa kuin turun kaapelitv:n ja kaikki eivät tule johdoista läpi tai laitteista. Luulisi tv lähetyksen lähettäjä taso kun lähtee bisnekseen niin varmistaa, etttä kaikki laitteet pystyy näyttämään kuvaa.
Nyt kun silloin sitten johtoja vaihdeltiin ja tämän jälkeen on myös uusi digiboxi jo ehditty hankkia( boxi vajaa 2v vanha ja on hd boxi hyvän tasoinen ja hd kaapelitv hyväksytty) niin kun laitoitte nyt tämän uuden kanavan jakeluun niin taas on tehot liian alhaiset ja taas kerran asiakkaiden vika ei heidän päässään koskaan mitään ongelmaa. Taaqsko pitäisi alkaa uusia johtoja ja asennuksia tekemään . Omissa laitteissa ei mitään vikaa toiminut moitteetta kaikki kanavat ja tallennukset mutta uusi kanava ei vaan toimi. Eikö olisi vaan helpompiu myöntää heikompi lähetys taswoa ja nostaa sitä kun tehdä asiakkaista syyllisiä vikaan. Ehdin jo antamaan nelonen media heron omistaja palautetta hunosta kuvan tasosta mutta jouduin lähettämään anteeksi pyynnön koska nyt tiedän minkä takia oma kuvan laatuni juuri kyseisellä kanavalla on heikko, koska lähetys kapasiteetti on huono ei jaksa kuvan laatu olemaan hyvä taikka huonompi tilanne muilla kun kanava ei jaksa tulla edes boxille asti, että sitä voisi alkaa katsoa. Nostakaa lähetys tehoa ja lopettakaa asiakkaiden kustannusten nostamista.
Moi peetu,

Jos kanavanipun muut kanavat löytyvät niin tämä yleensä tarkoittaa, että lähetystehoihin ei ongelma jäisi. Joillain laitteilla voi olla vaikeuksia löytää kanavaa, jos kanavalta ei haku hetkellä tule lähetystä. Kannattaa tänään vielä koittaa hakea kanavat uudelleen kello 18 jälkeen, kun ohjelmaa taas tulee. Jos automaattihaku ei löydä niin Turussa voi manuaalihakua koittaa taajuudella 354 Mhz.

Jos kanavanipun muut kanavat eivät ole olleet käytössä, on erittäin tärkeää varmistaa myös, että omat antennijohdot ja mahdollinen haaroitin on varmasti kunnossa. Kanavanipussa ei muita maksuttomia kanavia ole ja piilevä vika voi nyt vasta tulla esiin, kun ensimmäistä kertaa koittaa nipun kanavaa katsoa. Tästä syystä on tärkeää testata toisella antennijohdolla ja ilman haaroitinta.
Kaikki muut kanavat löytyvät ja kanavanipun muut kanavat ovat käytössä ollet koko ajan ja löytyivät myöskin uudelleen haun jälkeen. Kokeilin myöskin manuaalihakua mutta ei löytänyt.Kokeilen vielä joku päivä kun olen kuuden jälkeen sielläpäin niin hakea, muuten on kaikki omasta puolesta tehty.
Yleensä kaikki päivitykset kanaviin tulee automaattisesti "kanavalista muuttunut" ilmoituksella, mutta ei Hero. Se ei löydy edes hakemalla. Miksi ?
Moi suominja,

En osaa kyllä tuohon suoraan vastata. Voi riippua hyvinkin paljon laitteesta. Ainakin itsellä lähti Turussa kanava näkymään ilman mitään suurempia toimenpiteitä itsestään. Kannattaa tosiaan koittaa vielä manuaalista kanavahakua taajuudelta 354 MHz, jos ei muuten lähde toimimaan.

Vastaa