Skip to main content
Ratkaistu

Kaapeli-tv maksut

  • 4 March 2023
  • 3 kommenttia
  • 1175 katselukertaa

Moi

 

Alkaa pikku hiljaa kismittää nää kaapeli-tv maksut. Vuosimaksu n.200€ ja sit vielä kaapleikortista joutuu maksamaan n.90€/vuosi. Eihän tässä ole mitään järkeä. Nyt on tulossa kotiin valokuitu ja sen mukana saisi kaapeli-TV:n. Taidan harkita sitä vakavasti kun siinä ei ole kuin kanavapaketti maksut.

Kysymys: Onko hintoihin tulossa muutosta ja palautetaanko maksetut rahat jos lopettaa kaapeli-TV:n?

 

Omakotitalosta kyse? Saatko nykyistä kaapeliverkkoa pitkin laajakaistan?

 

Yleensä kyllä kuidussakin joutuu kaapelitv.stä maksamaan, toki osa pienemmistä toimijoista sisällyttää IPTV:n kuidun hintaan ja menee vain ne kanavapaketti maksut sitten. Eli tuleeko kuidun mukana oikea kaapeli-tv vai IPTV? Mikä yritys kuitua tarjoaa?

 

Ainut syy miksi itse pitäisin kaapelitv:n valokuidun rinnalla, olisi se, että jos saisin myös kaapeliverkon kautta nettiyhteyden (olisi sentää mahdollisuus ottaa kiinteä netti kahdelta eri toimijalta tarvittaessa). Toinen syy voisi olla se, että kaapeli tai antenniverkon maksukanavia voi tallentaa omalla digiboksilla, sekä katsoa useammalla laitteella niitä yhtäaikaa. IPTV:ssä harvemmin voi maksukanavia tallentaa ja yleensä vain yhtä laitetta tuetaan.


Omakotitalo on kyseessä. Saa sen kautta laajakaistan. Ja on joskus ollutkin. 
Ilmeisesti siinä on kaapeli mukana kun sanoivat että sen voi liittää suoraan kodin anteeniverkkoon.

Kaapelin varmasti pitäisin jos hinnat olisivat edes vähän järkevämmät. Noitten maksujen päälle kun lyö kanavapaketit niin se on morjens.


Kysymys: Onko hintoihin tulossa muutosta ja palautetaanko maksetut rahat jos lopettaa kaapeli-TV:n?
 

Tulevista mahdollisista hintamuutoksista ei ole kuulunut mitään, eli tällä tietoa niitä ei ole tulossa ainakaan lähiaikoina. Hintamuutoksista yleisesti tiedotetaan aina hyvissä ajoin etukäteen, jos sellaisia on suunnitteilla. 

Kaapeli-TV perusmaksut veloitetaan aina etukäteen. Jos liittymä irtisanotaan ja olet maksanut perusmaksuja irtisanomisajankohdan jälkeiseltä ajalta, saat siitä osuudesta hyvityksen.