Kaiken maailman ongelmia

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 6 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Kirjoitan nyt vähän sitä sun tätä, mutta viihde tärkein.

Koko kesän ja syksyn viihde toimi suht hyvin, mutta nyt sitten on alkanut taas ongelmat. Virhekoodia tulee jos jokinmoisia 516, 521 jne. Nyt taas korjaava toimenpide on kuitenkin piuhat irti, sammuta laitteet, käynnistä uudestaan, odota huomiseen. No, odotan huomiseen. Yön tallenteet jää kuitenkin saamatta vaikka verkosta pitäisi löytä, katsotaan kuinka käy.

Mobiili viihdekään ei toimi tai en jaksa selvittää kuinka saa toimimaan.

Harmittaa nämä Soneran nykyiset ongelmat jne. Viihteen kanssa ongelmia, puhelin liittymä toimii lähes aina 3g:nä vaikka alue on dual carrier. Liittymänä nopein 4g mitä löytyy, mutta turhaan tätäkin käyttää jos on vain 3g. Liittymää en vaiha koska joutuisi kuitenkin tekemään määräaikaisen sopparin ja sitä en tee jotta pääsen vaihtamaan DNA:han joka toimii 4g:nä (testattu on).
Ei voi muuta kun kärsiä, koska Soneralta ei ratkaisuja löydy.
Harmittaa kirjoittaa Sonerasta tälläistä koska olen ollut erittäin tyytyväinen aiemmin, mutta tänä vuonna vain ongelmia.

Terveisin,
Lusmu

6 kommenttia

Moi lusmu,

Onko vikaa esiintynyt jo aikaisemmin syksyn aikana? Viihteessä oli sillä hetkellä ainakin ongelmaa, kun viestin tänne laittelit. Vika koski tallennuksia, ohjelmakirjastoa sekä videovuokraamoa.

Mikäli ongelmaa on nyt ollut jo pidempään, niin kannattaa vielä jättää vikailmoitus vaikkapa Omien Sivujen kautta, niin pääsemme tarkemmin katsomaan mistä ongelmat voisivat aiheutua.
Tämä sama vika toistuu soneran päässä aina silloin tällöin. Ja aina juurikin samaan aikaan
Hei lusmu,

helpotusta 4G-verkkoon on tulossa alkuvuodesta, kun suunnitteilla on lähitukiasemaan LTE. Toivottavasti mäen kukkula pohjoisen puolella ei estä tämän yhteyden toimivuutta.

4G-verkkoamme laajennetaan kovaa vauhtia ympäri Suomea koko ajan, toivottavasti tämän kanssa olemme aikatauluissamme ajantasalla.
Hienoa kuulla että jotain olisi tulossa. Toivotaan että paranee. En haluaisi siirtyä Soneralta pois, mutta lähtö on edessä jos ei parane ennen sopimuskauden loppua.
Kiitos ilmoituksesta.
Ajattelin katsella TVtä koko illan mutta kuinkas kävikään. Viihde ei toimi, verkosta ei saa mitään. Ei voi muuta kun odotella. Hiukan harmittaa mutta sekin on turhaa.
Moi lusmu,

Eilen viihteessä oli jonkin aikaa vikaa ja ongelma korjattiin noin klo 18.30. Toivottavasti sait lopun iltaa tv:tä katseltua! 🙂

Vastaa