Ratkaistu

Kanavalistan luominen uudella digiboksilla + alueuutisten alueen vaihtaminen

  • 17 March 2023
  • 2 kommenttia
  • 195 katselukertaa

Kunniamerkki

Pari asiaa vaivaa tässä uudessa boksissa eli ei voi luoda ns. omaa kanavalistaa josta voisi piilottaa pois itselle turhat kanavat. Toinen asia koskee alueuutisia ei pysty valitsemaan omaa aluetta ja vain Uudenmaan uutiset näkyy.

 

 

-----

Muokkaus SonjaMelina: muokattu otsikko kuvaamammaksi

icon

Ratkaisu jäseneltä SonjaMelina 17 March 2023, 12:53

Katso alkuperäinen viesti

Aihe on suljettu kommenteilta.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Hei @jarhan ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön mukaan! Täältä löydät paljon mielenkiintoista luettavaa ja ajankohtaisia uutisia. 😊

Olet oikeassa, että digiboksillamme ei voi luoda personoituja kanavalistoja. Alueuutisten alueen vaihto ei myöskään ole mahdollista. Ainoastaan Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelussa nämä onnistuvat.

Näistä on myös viety kehitykselle eteenpäin palautetta, mutta vielä ei kuitenkaan tiedetä milloin ominaisuudet mahdollisesti saataisiin.

Kunniamerkki +1

Mulle tuli kans tuo boksi DV 8919 ja oon erittäin pettynyt kun ei voi luoda omia kanavalistoja..Aiemmin oli Arris 5305 ja siinä pysty...Kehitykselle pikaisesti palautetta,että saadaan tämäkin asia korjattua..P.S.En olisi tätä boksia ottanut,mutta ei ollut muuta vaihtoehtoa kun aikasempi 2v.määräaikanen sopimus loppu