Skip to main content

Kanavien valinta ilman liittymää


Tilasin mix M kanavapaketin. En pääse valitsemaan kanavia enkä saa luotua käyttäjätunnuksia kun minulla ei ole matkapuhelin liittymää soneralle. Olen vain kaapeliasiakas. Eikö tästä pitäisi kertoa asiakkaalle kaupanteon yhteydessä?
Moro Leonwilmer ja tervetuloa Klaaniin :)

Pääset Omille Sivuille vaikka sinulla ei ole meiltä liittymää, homma menee niin että teet itsellesi tunnukset verkkopankkitunnuksiesi avulla. Täällä on ohjeet siihen sekä tuohon kanavapaketin hallintaan http://www5.sonera.fi/ohjeet/Sonera_Mix_-kanavien_vaihtaminen_Omilla_Sivuilla

Hyviä hetkiä telkkarin parissa 🙂
Ei onnistu. Ilmoittaa että ei ole liittymää. Kokeillut monta kertaa.
Verkkopankkitunnuksilla saan ilmoituksen: sonera tunnuksen voi luoda ainoastaan liittymän omistaja eli henkilö, jonka nimissä liittymäsopimus on.
Onko kanavapaketti sinun nimissäsi (eli tilattu sinun henkilötunnukselle)? Jos on niin tuon pitäisi onnistua ihan tuosta vaan.

Mitä se siis herjaa, että ei ole matkapuhelinliittymää vai kaapelitv-liittymää? Missä kohtaa se herja tulee, ennen vai jälkeen kun olet naputellut verkkopankkitunnuksesi?

Edit: siis onhan se kaapelitv sinun omissa nimissäsi? Sonera Tunnuksen voi luoda vain asiakas itse.
Kaapelikortti on minun nimissä. Ollut kaiketi 10 vuotta. Herja tulee siinä vaiheessa kun olen syöttänyt avainlukulistasta numeron.
Ja verkkopankkitunnukset ovat sinun omat/omaan tiliisi, eivät esim. puolison?

Jos näin on niin tuossa kohtaa meillä on silloin vikatilanne. Ja homma lähtee etenemään vikapalvelun kautta, numerossa 0206 90101. En ole ihan varma saako sen kautta asiaa etenemään tänään mutta viimeistään maanantaina se onnistuu.

Kyllä se siitä, alun vaikeuksien jälkeen 🙂
Ohessa kuva virheilmoituksesta
Kyllä on ihan henkilökohtaiset tunnukset ei puolison eikä yritystäkään ole.
Mainitsin tästä jo paketin tilausvaiheessa mutta teiltä sanottiin että alkaa toimimaan kun tilaus astuu voimaan. No eipä pitänyt paikkaansa.
Ok, homman pitäisi toimia kuten nyt viimeksi olet tehnyt eli verkkopankkitunnuksien avulla asiakas saa luotua Omien Sivujen tunnarit. Mutta kun nyt se herjaa noin niin Omilla Sivuilla on jotain probleemaa, aivan kuin se ei tunnistaisi että siellä taustalla sinulla on se kaapelikortti.

Jotta saat homman pakettiin, eli luotua tunnarit ja pääset muokkaamaan kanavapakettia niin tee tosiaan vikailmoitus tuon kertomani numeron kautta. Pääsevät tutkimaan että miksi Omat Sivut eivät tunnista sinun kaapelikorttia.

Varmistin vielä asian ja tosiaan Sonera Tunnus voidaan luoda vaikka ei olisi meiltä esim. matkapuhelinliittymää. Kaapelikorttiasiakaskin siis voi luoda Sonera Tunnuksen ja hallinnoida Mix M-pakettia Omilla Sivuilla.



 



Joko Leonwilmer homma selvisi sinun kohdallasi ja pääset nyt muokkaamaan kanavapakettiasi?


Sama virheilmoitus tulee edelleen. Tein valituksen kuluttaja-asiamiehelle. Ehkä ongelma ratkeaa sitä kautta. Vikapalvelunne lupasi soittaa maanantaina vaan ei ole soittoa kuulunut. Olen nyt kokeillut tunnusten luontia kaikilla selaimilla tuloksetta.

Ootko jo saanut puhelua meidän vikapalvelultamme?



 



Selkee vikahomma tässä on taustalla, kun tuonne Omille Sivuille sinun pitäisi kyllä päästä hallinnoimaan noita Mix -kanavia, vaikka oletkin ainoastaan kaapelikorttiasiakas.



 



Kanavathan voidaan tarvittaessa kytkeä myös asiakaspalvelun kautta, joko puhelimitse tai sitten vaikkapa Facebookissa, jos et edelleen Omille Sivuille pääse kirjautumaan. :)



 



Uskon kyllä että tuo Omien Sivujen kirjautumisongelma saadaan korjattua. :)


Minulla herjaa aivan samaa:

"sonera tunnuksen voi luoda ainoastaan liittymän omistaja eli henkilö, jonka nimissä liittymäsopimus on"

Minulla ei ole matkapuhelin liittymää soneralle, kaapelikortti on minun nimissäni. Kaikki on nimissäni.

Eihän tämä nyt yhtään kivaa ole kun erittäin vaikeaksi asia on viety.

Kyllä haluaisin tunnukset että pääsee vaihtamaan kanavia.


Vastaa