Skip to main content

laajakaista

  • 15 April 2015
  • 4 kommenttia
  • 3 katselukertaa

moi tässä Reima

olen saanut soneralta lahjakortin ja käytin sen helpson yhteyteen kaksi päivää sitten,silloin asia tuli paremmaksi,eli tämä kone nopeutui selvästi. nyt tässä koneessa on sama vika eli se on todella hidas!!

olen aivan loppu tämän koneen suhteen . voitko auttaa pliis.

Moikka @jenni9402 ja tervetuloa mukaan Klaaniin!



 



Nyt tarttis tietää vähän tarkemmin aiheesta.



 



Eli, onko siis itse tietokone hidas, vai nettiyhteys? Millä tavoin tuo hitaus ilmenee, eli onko hitautta nettisivuja selatessa, vai ihan muutenkin konetta käytettäessä?



 



Minkälaisia toimenpiteitä koneelle tehtiin tuolloin pari päivää sitten?


moi

koneen avaus kestää 15minuuttia ja netin avaaminen saman veran koneen muisti on täynnä jota helpotettiin toissa päivänä no nyt se on aivan samallainen ,mistä voin seurata muistia.??


Ekaksi kannattaa kertoa tietokoneesi merkki ja malli (esim. Acer V5-571). Mikä on käyttämäsi käyttöjärjestelmä (esim. Windows 7 Home Premium 64bit)? Mikä virustorjuntaohjelmisto tai/ja palomuuri on käytössäsi (esim. F-Secure)?

 

Mitä muistia haluat seurata? RAM? Voit seurata RAMin käyttöä tehtävienhallinnasta. (Avaa tehtävienhallinta yksinkertaisesti näppäinyhdistelmällä CTRL + SHIFT + ESC

 

 

 

 

 

 



@jenni9402 kirjoitti:

moi

koneen avaus kestää 15minuuttia ja netin avaaminen saman veran koneen muisti on täynnä jota helpotettiin toissa päivänä no nyt se on aivan samallainen ,mistä voin seurata muistia.??


 

Melko usein kun käyttäjä sanoo muistin olevan täynnä - hän tarkoittaa että tallennustila kovalevyllä on loppu.

 

Lisäksi usein ongelman perimmäinen syy on kovalevyn osiointi c: ja 😛 asemiin. Käyttäjä tallentaa kaiken työpöydälle tai omat tiedostot kansioon (c-asemalle) ja pian tuo pieni osio onkin täynnä ja kone hidastuu.

 

Tuosta ohjeet osioinnin poistamiseen:

http://neko.kapsi.fi/ohje/Windows_7-vinkit/levynhallinta.html#laajennus

tässä on melko suuri riski että tuhoat kaikki tiedot koneellasi, en suosittele :)


Vastaa