National Geographic Channel kanavan tekstitys

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 33 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Mistä johtuu, että mm. Nat Geo -kanavalla tekstitys näkyy joskus ja joskus ei? Tekstitys häviää mm. jos katson ohjelmaopasta kesken ohjelman. Eli kyse ei ole siitä etteikö jossain ohjelmassa olisi tekstitystä ollenkaan vaan siitä että tekstitys näkyy joskus ja joskus ei yhden ohjelman aikana. Toisinaan mm. mainoskatkon jälkeen tekstitys näkyy, mutta jos onnistuu koskemaan johonkin kaukosäätimen nappumaan, niin voi sanoa tervemenoa tekstitykselle. Tätä samaa tapahtuu muillakin kanavilla, siis näillä maksullisilla kanavilla. Ja tekstitysasetukset on kunnossa ja niitä olen yrittänyt asettaa uudelleen, jos ne jostain syystä olisi päässyt kanavalta "unohtumaan", mutta ei siitäkään ole ollut apua. Joten miten saisin tekstityksen pysymään näkyvissä vaikka katsoisin ohjelmaoppaasta seuraavia ohjelmia.

6 kommenttia

Moikka mimosa72!

Vaikea sanoa mistä moinen johtuu. Kävin testaamassa meidän testilaitteella ja siinä toimi ainakin ihan normaalisti vaikka vaihtoi kanavaa tai käytti ohjelmaopasta päällä. Onko tämä vika ollut aina vai onko joskus toiminut normaalisti? Valtuutin tuon kaapelikortin uudestaan josko siitä olisi apua ongelmaa.
Moikka!

Vika on ollut aina, tosin kuvittelin alkuun ettei kanavilla vain ole tekstitystä. Kunnes kerran ruvesin katsomaan jotain ohjelmaa ja onnistuin katsomaan ohjelmaopasta kesken kaiken, niin tekstitys hävisi. Ja vaikka tein mitä tahansa säätöjä, ei auttanut. Nyt se on vaan ruvennut ärsyttämään, kun olen ruvennut enemmän katsomaan Nat Geo -kanavaa ja tekstitys tulee milloin sattuu ja häviää, jopa mainoskatkon aikana.

Eikä näyttänyt tuosta kaapelikortin valtuutuksesta olleen apua.
Moi mimosa72,

Ihan hyvä merkki on jos joskus tekstitykset on toimineet. Oletko koittanut tehdä laitteelle tehdasasetusten palautuksen?
Kokeilin, ei auttanut. Tämä on outoa, koska esim. Discovery-kanavalla näkyy tekstitys aina, riippumatta painanko kaukosäätimestä mitään, mutta mm. Nat Geo, jos nyt suostuu näyttämään tekstitystä, hävittää tekstityksen, jos vaikka ohjelmaopasta katsoo välillä tai jos vaihtaa toiselle kanavalla välillä, tekstitys häviää, toisinaan se palaa sillä konstilla, mutta ei aina.

Siis, ei näkynyt myöskään alussa, silloin vaan kuvittelin ohjelmista puuttuvan tekstityksen.
Moi mimosa72,

Mikä laite sinulla on käytössä? Valmistajan sivuilta voisi varmistaa, että onko laitteeseen saatavilla ohjelmistopäivitystä. Onko muilla laitteilla ollut samaa ongelmaa?
Laite on Sony Bravia -tv. Tv vaati verkkoyhteyden ennen kuin pystyin päivittämään ohjelmiston. Tv ei ollut aiemmin verkossa kiinni. Nyt on ja ohjelmisto päivitetty. Seurauksena Nat Geo kanavalla ei näy tekstitystä ollenkaan. Olen yrittänyt muuttaa kaikenlaisia asetuksia ja vaihtaa kanavaa, mutta nyt ei näy tekstitys ollenkaan. TCM-kanavalla, jolla samaa ongelmaa esiintyi, tuli tekstitys näkyviin.

Vastaa