Ohjelmakirjasto ja tallenteet eivät toimi

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 4 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Hei,

Yrittäessäni selata laitteen valikkoja saan virheilmoituksia melkein joka kohdasta. Ohjelmakirjastosta 611, Tallennuksista 521, Kaupasta 901, Videovuokraamosta 611, Mix-paketeista vain yhteysvirhe ilman numeroa, Tietoa Palvelusta 516, Tapahtuma-aseenasta 611. TV ja netti kuitenkin toimii normaalisti. Olen kokeillut käynnistää digiboksia ja modeemia uudestaan, ei vaikutusta.

Onko kyseessä jokin laajempi vika? Vikatiedotteissa luki pääkaupunkiseudun tallennusominaisuuksista mutta ei kai Jyväskylää tähän lasketa?

9 kommenttia

Jep, sama ongelma jo toista päivää. Tv ja netti pelittää - viihdepalvelut ei. Eilen sain hetkellisesti apua puhelinpalvelusta -joten viihdepalvelu toimi yöllä klo 3-7 välisenä aikana, mutta ongelmat sen kun jatkuvat tänään. Soneran sivuilla kyllä sanotaan että "Viihdepalvelussa oli vikaa", mutta väittäisin että oikeampi muoto on "on edelleen vikaa". Kaikki tallenteen pätkivät ja äänen sijasta kuuluu sihinää ja rätinää, joten en kyllä pidä hommaa erityisen toimivana.
Samoja virhekoodeja kuin sinullakin oink, tosin tämä kai luetaan Soneran puolelta olevan ok, koska kuulun tuohon pääkaupunkiseutuun, joten minua on varoitettu.
Viime aikoina näitä "pikkuongelmia" on vaan ollut niin usein että herää kysymys mistä ja miksi Sonera sitä jengiä vähentää. Tällä palvelutasolla jengiä pitäisi päin vastoin lisätä että asiakkaan ei tarvitse kääntyä Elisan puoleen.
"Viihdepalvelun vika pääkaupunkiseudulla korjattu

Hyvä asiakkaamme,
osassa liittymistä oli vikaa Viihdepalvelussa pääkaupunkiseudulla.
Vika korjattiin illalla 18.11.
Pahoittelemme häiriöstä koitunutta haittaa.

Sonera asiakaspalvelu"

Jumalauta, kyllästyttää se robottipuhelimelle valittaminen! Ketään ihmistä ei saa asiakaspalvelussa kiinni, eikä vikailmoituksen jättäminen onnistu ainakaan minulta. Soittopyyntä ei pysty jättämään, eikä siellä omien sivujen chatissa tapahdu mitään.

Minulla ei ainakaan toimi Helsingissä Viihdepalvelun tallenteet! Mistä helvetistä näihin ongelmiin saa Soneralta apua???!!!
Hei!

Eilen päivällä oli viihdepalvelussa laajempaa vikaa. Kyseinen vika korjattiin noin 18.30 aikoihin.

Tämän lisäksi tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla on Viihteen tallenteissa vikaa ja korjaustoimet ovat käynnissä. Tästäkin löytyy 18.11. tehty häiriötiedote.
Hei,

Kalle, luin tuon linkittämäsi häiriötiedotteen. Siinä kerrotaan, että tallenneominaisuudessa on ongelmia. Tämän jälkeen on ilmestynyt tiedote, jossa kerrotaan, että Sonera Viihteessä OLI vikaa, joka vaikutti tallenteisiin.

Hermostuinko aiheetta, vai onko tuossa muiden mielestä väärinymmärryksen vaaraa?
Moi fakfak,

Olet oikeassa, että kaksi hyvin samanlaista tiedotetta voi väärinymmärryksiä aiheuttaa. Kiitos palautteestasi, laitetaan tästä viestiä eteenpäin, jotta jatkossa saataisiin tiedottamista selkeytettyä vastaavissa tilanteissa.
Edelleenkin sama vika jatkuu. Ohjelmakirjasto sekä tallenteet pätkivät.
Taas vikaa! Tallenteet eivät toimi. Kuva ja ääni pätkivät koko ajan, mahdotonta katsoa mitään tallennettuja ohjelmia. Jatkunut 19.11 koko illan.
Hei niksuo, pääkaupunkiseudun tallenneongelma saatiin korjattua myöhemmin eilen illalla. Olitko jo testaillut, että toimiiko taas?

Aku, oliko vika siis eilen alkanut? Käy vielä lisäämässä asiakasnumerosi tietoihisi, niin nähdään hieman tarkemmin mistä on kyse. (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero)
Eilen illalla ei vielä toiminut kunnolla, mutta nyt vaikuttaa olevan normaali.

Vastaa