Kysymys

Ohjelmalle manuaalisesti loppumisaika

  • 2 October 2023
  • 3 kommenttia
  • 64 katselukertaa

Kunniamerkki +1

Miten voi antaa jollekin tallennettavalle ohjelmalle manuaalisesti päättymisajan? Nyt kun tv6:lta tuli viikonloppuna snookeria niin nämä ohjelmat venyvät usein yliajalle. Näin kävi taaskin. Laitoin ohjelman tallennukseen, mutta tallennus päättyi ohjelmaoppaassa annettuna ajankohtana. Kaikki ratkaisuhetket jäivät pois. Laitoin tallennukseen myös snookerin jälkeen alkavat ohjelmat, mutta se ei auttanut. Nämä ohjelmat tallentuivat alusta loppuun vaikka snookerin lähetys meni näiden yli? Olisi mukava tietää, että miten tämä pitäisi tehdä oikein.


Aihe on suljettu kommenteilta.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Hei @Sonemac! Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Telia Yhteisöön. Täällä pääset lukemaan mielenkiintoisia ja ajankohtasia asioita sekä osallistumaan meidän keskusteluihin!

Kiitos hyvästä nostosta! Laitoin meidän kehityspuolelle viestiä että saisimme boksiin mahdollisuuden asettaa itse tallennusajan. Jotakin sielä on tässä tapauksessa tullut vastaan, missä eivät aikataulut ole pysyneet ja sen takia ohjelmat ovat muuttuneet. Siksi tallenteet eivät ole mennyt aikataulujen mukaisesti ja valitettavasti sen takia näin on käynyt ja snookerin loppuhuipennukset jäänyt näkemättä. 

Kunniamerkki +1

Hei. Kiitos Pia, tämä olisi kyllä erittäin toivottu ominaisuus. Noissa perinteisissä Topfieldin ym. digiboxeissahan tämä ominaisuus on ja silloin ei koskaan tullut tällaista ongelmaa eteen. Snooker oli yksi esimerkki ja onhan näitä muitakin. Jään mielenkiinnolla odottamaan, että koska saatte lisättyä tämän tarpeellisen ominaisuuden. Kiitos.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Olisi mukava tietää, että miten tämä pitäisi tehdä oikein.

Videonauhurilla tai ikiomalla digiboksilla.

Yksikään operaattorivetoinen palvelu ei osaa tallentaa pitkäksi venyneitä ohjelmia.