Päivityksen myötä muuttunut kelaus


  • Savumerkittäjä
  • 4 kommenttia

Ennen päivitystä kelaus toimi jokseenkin niin, että mitä tiehemmin painoi eteenpäin kelausta, sitä suuremmiksi hyppäykset muuttuivat. Nyt kelauspalkkiin on ilmestynyt valmiit jaot, jotka mukautuvat ohjelman pituuden mukaan. Varmaan ideana hyvä, mutta jos katsot esim. 6h tunnin tallenusta (vaikka eilisestä golfista), yksi hyppäys on yli 30min, eli toiminto on täysin katastrofaalinen. Okei, harvoin on 6h tallennuksia, mutta 3-4h tallennuksia on tuon tuosta, kun tallennat urheilua... Muutos oli siis ehdottomastä huonompaan suuntaan. Nyt ei tiedä miten pitkälle kelausnappi kulloinkin vie. Selkeät vakioidut aikasiirrot ovat ehdottomasti paremmat. Voisiko sen korjata tai palautaa...

 

Ps. Kake ei toimi täälläkään päivityksen jäälkeen. Asiaa selvitettään ja korjataan kuulemma.


17 kommenttia

Yleensähän nuo valmiit jaot ovat olleet ihan positiivisia, ymmärrän kyllä pointtisi noiden pidempien ohjelmien osalta.


 


Lähetän palautteesi aiheesta eteenpäin. :)


 


Kaken osalta tilanne on korjauksessa parhaillaan. :)

Joo tämä kelaus tosiaan muuttunut huonompaan suuntaan. Myös lyhyempien ohjelmien saralla.

Ihan oikeasti: eihän kelausnapin toiminta voi riippua ohjelman pituudesta. Pitäähän käyttäjän tietää mitä tapahtuu kun nappia painaa.

Tästä on eteenpäin lähetetty palautetta, joten katsotaan miten käy.  :)

Aivan järjetön muutos kelauksen kanssa. Koittakaa nyt keskittyä mieluummin luotettavuuden parantamiseen.

Samaa mieltä, ei mitään tolkkua - taas yksi muutos huonompaan suuntaan ja toivo paremmasta hiipuu.

Täältä myös ääni vanhan kelausmetodin palauttamiseksi. Tämä uusi ei tee muuta kuin ärsyttää - mainoksien yli kelatessa tuntuu aina menevän yli itse ohjelman puolelle. :smileyfrustrated:

Joo tuo uusi kelaus osuu 1/10 kohillee, muuten sitten pompitaanki missä sattuu, vanha sentää jotenki toimi, uusi ei...


@RaMaria kirjoitti:

Tästä on eteenpäin lähetetty palautetta, joten katsotaan miten käy.  :)


#€%& hymyilytä ollenkaan. Onko tämä kelauksen nykytoiminta ominaisuus? Vai vika, kuten jossain toisessa ketjussa annettiin ymmärtää.

Onko tämä kelauksen nykytoiminta vika vai ominaisuus?

Voisiko tuon kelauksen tosiaan palauttaa entiselleen, kun se nyt täysin käyttökelvoton. Esimerkiksi NHL-otteluiden katsominen on tällä hetkellä melkoista tuskaa, kun noita mainoksia ja erätaukoja on lähes mahdoton kelata.

Tuon kelauksen voisi tosiaan palauttaa ennalleen. Nykyisellään se on hermoja koetteleva ja siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Tämä uudistus ei ollut hyvä.

Kyseessä on siis vika, jee.. (hoh hoi kuinka nopeaa ja tehokasta tiedostusta taas)
http://www.sonera.fi/etsi%20apua%20ja%20tukea/ajankohtaista/vika%20ja%20hairiotiedotteet/tiedote?id=143466

Eilinen viestini tuli väärään ketjuun, pahoittelen. (Näitä vikoja on niin paljon ettei pysy perässä.)

Ja tuosta kelaksesta vielä, miksi palkin pitää olla ohjelman päällä? Eikö voisi vain olla nopeuskerroin pienellä jossain yläreunassa ja muutama eri nopeus esim 2*,4* jne.

Palkista näkee äkkiseltään missä kohti ohjelmaa ollaan suurinpiirtein menossa. Joskus tuo ärsyttää, kun kelauksen jälkeen palkin poistumisesssa on pieni viive eikä esim. näe ohjelman mahdollista tekstistystä - suuremmin palkki ei kuitenkaan haittaa. Hox: Tässä ketjussa käsiteltävä ongelma liittyy "hyppykelaukseen". Tuota ns. kuvakelausta ei itselläni ollut tullut edes oikeastaan käytettyä - siis ennen kuin hyppykelauksen toiminta muuttui..

tuo uusi kelaus systeemi on aivan hanurista jos yrittää kelata tiettyyn kohtaan saattaa hypätä puolen ohjelmasta eteenpäin kelaa siinä sitten minuutti kerrallaan takaisin. EI NÄIN!

Vastaa