PIN2 koodin takana olevat kanavat ei näy

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 14 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Tervehdys

Miksei minulla näy PIN2 takana olevat K18 elokuvat?

7 kommenttia

PerttiTee kirjoitti:
Tervehdys

Miksei minulla näy PIN2 takana olevat K18 elokuvat?


Eikö vuokraamo aukea ollenkaan vai eikö ne lähde pyörimään? Mahdollista tietysti, että käytössä on nyt väärä pin-koodi. Voidaan toki lähettää uusi koodi kännykkään, jos päivität tietoihisi asiakasnumeron. Omat asetukset -> profiili ja siellä alhaalla kohta asiakasnumero.
Ei vaan minulla on C MORE kanavapaketti, ja joskus aamuyöllä tulee K_18 elokuvia (olisiko erotiikkaa) jotka vaativat PIN2 koodin joka ei kuitenkaan kelpaa.
OK, lähetin sinulle uudet PIN-koodit tekstiviestinä. Molemmat koodit siis menivät vaihtoon. Huikkaa tänne meille vielä että saithan kanavan näkyviin.

Jos joskus myöhemmin käy niin, että PIN-koodit unohtuvat, niin ne saa tilattua näppärästi Omilta sivuilta kun on ensin luonut uuden Sonera tunnuksen. Jos tunnusta ei vielä ole, sen saa aikaan kun valitsee kirjautumissivulla kohdan "Luo uusi tunnus tai vaihda salasana verkkopankkitunnuksillasi".

Omilla sivuilla riittää kun tarkistaa yhteystiedot (puhelin, sähköposti) ja valitsee liittymien joukosta Sonera Viihteen. Heti siinä ensimmäisellä sivulla on kohta, mistä voi tilata Viihteen PIN-koodit sekä salasanan. Tuota salasanaa tarvitaan havemmin, se jää boksin muistiin kun sen näppäilee ensimmäisellä kerralla. Jos boksi pitää joskus resetoida oikein kunnolla, niin sen jälkeen käyttäjätunnus ja salasana näppäillään uudelleen.

PIN 2 koodin kyselyn voi laittaa pois päältä Viihteen asetuksista kun säätää lapsilukkoa. Se kannattaa tehdä jos ei ole pelkoa, että juniorit pääsisivät vahingossa katsomaan Viihteen kanavia yöaikaan. :)

Mukavia katsleuhetkiä!
Niin, tässä tapauksessa PIN2 koodi ei ole unohtunut (on kyllä ollut tallessa), vaan ei vain ole kelvannut.
Hei PerttiTee!

Jos pin2 oli oikein, kokeilkaa vielä resetoida digiboksi.
Löydätte siihen ohjeet täältä.

Mikäli tämän jälkeen herjaa edelleen, suosittelen jättämään asiasta vikailmoituksen.
Vikailmoituksen voit jättää soittamalla vikapalveluun tai jättämällä palvelupyynnön omien sivujen kautta.
PIN2 koodi ei edelleenkään kelpaa C Moren viikonlopun aamuyön tuntien K-18 elokuville, näyttää vain valkeaa ruutua. PIN2 kysely saa olla kyllä päällä, mutta ei vaan toimi?
Moro PerttiTee!

Testaappa jos otat lapsilukon ja pin-koodin kyselyn pois päältä viihteen asetuksista että vieläkö näkyy vain valkoinen kuva?

Vastaa