Play kaupasta ei voi ladata

  • 21 September 2015
  • 5 kommenttia
  • 86 katselukertaa

Hei !

 

WhatsApp lakkasi toimimasta ja kun yritän ladata sitä uudelleen, se ei asennu. Play kauppa ei lataa mitään muutakaan. Laite on Sony ja ollut minulla reilun vuoden. Netti toimii muutoin ja esim. sähköpostit tulevat. Soitin soneran asiakaspalveluun, mutta eivät osanneet auttaa, koska liittymä on kunnossa.

 

Avusta kiitollinen : )


5 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Mitä virhettä antaa? Vai ei ollenkaan lataa? Pistäppä puhelin WLAN verkkoon ja kokeile sen avulla.


 


Jos ei sittenkään anna, voit kokeilla tyhjentää Google Play Servicen datat pois, huomaa että tämä poistaa tämän Googlen sovelluksen tiedot pois, esim kirjautumisen tiedot puhelimesta.


 


Soneran Aspaan ei kuulu muut kuin liittymä ja heidän verkkoon liittyvistä asioista. Jos vika johtuu laitteesta niin laitetoimittajalle yleensä vikailmoituksia heitellään.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

 Hei! Kokeile ihan ensimmäiseksi puhelimen uudelleenkäynnistystä. Jos se ei tehoa, tarkista onko puhelimen ohjelmistoversio ajan tasalla. Eli asetukset valikko ja sitten sieltä alhaalta tietoja puhelimesta ja ohjelmistopäivitys. Jos pääset sinne play-kauppaan, niin vedä vasemmasta laidasta valikko ja paina omat sovellukset sekä päivitä kaikki. Toivottavasti näistä löytyisi apua.

Hei !

 

Puhelimen uudelleen käynnistämisen kokeilin jo aiemmin, mutta ei auttanut. Tarkistin tuon ohjelmistopäivityksen, mikä ilmoittaa, että "laitteesi on ajantasalla". Play-kaupaan pääsin ja tein ohjeen mukaan eilen eli päivitin, mutta puhelin näyttää, että kaikkia päivitetään edelleen.... Kyllä ne aiemmin on päivittyneet nopeammin 😞. Mitähän nyt teen? Huolossa ilmeisesti voisivat palauttaa tehdasasetukset, mutta se poistaa kaiken puhelimesta. Numerot voi tietysti siirtää sim-kortille ja kuvat koneelle. Entä tekstiviestit kun niissä on sellaisia, joita ei saa toistaiseksi poistaa? Voiko tekstiviestit jotenkin printata tai siirtää koneelle ennen huoltoon viemistä jos muu ei auta?

 

Kiitos paljon jo eilisistä ohjeista! Itse kun en näistä juurikaan ymmärrä.... 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Itse varmuuskopioin SMS viestit esim Google tilille, esimerkki sovellus: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zegoggles.smssync&hl=en


 


Helppo palauttaa suoraan Google tililtä. Käyttää siis Gmailin s.postia hyväksi. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

 Onko sinun nettiyhteytesi hidastunut jostain syystä? Esim. datapaketti täynnä. Onko sinulla mahdollisuus päivittää noita sovelluksia jossain wifi-yhteyden kautta. Tämä tuli tosiaan mieleen jos päivittää edelleen, mutta ei tule valmiiksi. Toinen asia : oletko tyhjentänyt välillä välimuistin, jotta tallennustilaa saadaan lisää? Laita asetukset, paina tallennustila ja näpäytä välimuistitiedot kohtaa ja OK. Se ei poista mitään tärkeää, mutta vapauttaa tallennustilaa. Jos sovelluksia on paljon, niin niiden päivittäminen kestää muutaman minuutin yleensä tai riippuu tietenkin nettiyhteyden nopeudesta ja toimivuudesta. Whatsapp esim. vaatii toimiakseen uusimman version.

Vastaa