Kysymys

SDMC DV8919 android boxi pakottaa google-tilille

  • 30 November 2023
  • 3 kommenttia
  • 107 katselukertaa

Kunniamerkki +1

Moro,

Onko muille tullut vastaan, että SDMC DV8919 android boxi pakottaa google-tilille eikä siellä sitten näy mitkään Sanoman tai MTV:n ohjelmat suoraan kun tilauksessa ei ole tietoakaan google-tilistä. Siihen kirjautumisruutuun ei voi mennä oikeilla Telia Play -tunnareilla tai puhelinnumerolla. MUTTA kun poistaa tunnarin kokonaan niin boxi toimii taas normaalisti ja vanhat tallenteet näkyy.

Mikä Juttu?!


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Kun Google-tilillä on kirjauduttu digiboksiin, ehdottaa digiboksi esim. MTV Katsomo -sovellusta ensimmäistä kertaa käytettäessä kirjautumaan Google-tilille tallennetulla ko. palvelun sähköpostilla/sähköposteilla. Tämän voi ohittaa tai ehdotetut tilit voi käydä poistamassa Google-tililtä, jos ne eivät ole enää käytössä.

Kunniamerkki +1

Moi,

Ongelma ei ole siinä, että google tili olisi poistettu käytöstä vaan siinä, että sitä ei ole mitenkään assosioitu Telia-asiakkuuteen tai Telia Playhyn. En edes tiedä, mistä digiboxi sai google-tilin mutta epäilykset johtavat soundbariin jonka Google Assistanttiin täytyy kirjautua. 

Onko nyt siis tarkoitus, että Telia Play - tiliin täytyy lisätä Google-tili jotta saa, mitä? MTV Katsomon? 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

SDMC DV8919 -digiboksi pyytää Google-tiliin kirjautumista asennuksen yhdessä vaiheessa mutta sen voi toki ohittaa ja jatkaa antamatta tilin tietoja. Google-tilille voi myöhemmin kirjautua Sovelluksien kautta Google Play Kaupan valitsemalla. 

Google Play Kaupan kautta voit ladata digiboksille Google tunnuksien avulla sovelluksia joita haluat käyttää mutta joita ei ole digiboksille esiasennuksessa asennettu automaattisesti.

MTV Katsomo -sovellus pyytää kirjautumaan sisään ensimmäisellä käyttökerralla. Digiboksi ehdottaa kirjautumiseen Google tiliin tallentuneita MTV Katsomoon kirjautumiseen käytettyjä sähköpostiosoitteita. Voidaksesi käyttää MTV Katsomo sovellusta, sinulla tulee olla voimasa oleva tunnus joko Telialta tilattuna ja aktivoituna tai suoraan MTV Katsomosta tilattuna.

Vastaa