Sonera Viihde ei käynnisty Nexus 9:ssä

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 2 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Minulla on Google Nexus 9 tablet jossa on uusin android 5 versio. Sonera Viihde sovelluksen saa ladattua ja asennettua, mutta se ei suostu käynnistymään vaan tulee ilmoitus "Sonera Viihde on pysähtynyt". Onko uusia päivityksiä luvassa piakkoin joka korjaa ongelman?

6 kommenttia

Lisään vain tähän että sama täällä. Nexus 7 (2013 wifi), johon päivitetty Android 5. Ei käynnisty enää, samalla laitteella ennen päivitystä toimi Androidin versiolla 4.4.4.
Moro suunnittelija ja samj!

Laitoin tuosta kyselyä eteenpäin että mikä siinä voisi olla. Muita ilmoituksia asiasta ei ole kyllä tullut, ainakaan vielä.
Sama vika vielä Nexus 5-puhelimessa. Ilmeisesti joku yhteensopivuusongelma Android Lollipopin kanssa, sillä ennen päivitystä toimi sulavasti.
Moro Kaikille!

Nyt tuli infoa että android 5 ei ole yhteensopiva mobiiliviihteen kanssa. Asia on mennyt tutkintaan mutta mitään aikatauluja ei ole tällä hetkellä tiedossa että milloin saadaan palvelu pelaamaan myös tässä järjestelmässä.
Sama vika. Ongelma toistaiseksi harvoilla, mutta Android 5.0:n päivityksen saapuessa yhä useampiin laitteisiin, valitusten määrä lähtee varmaan melko nopeaan kasvuun.
Moi anttigrissom,

Android 5.0 tosiaan alkaa vähitellen yleistymään. Meillä on ongelma hoidossa ja toivon mukaan tulee mahdollisimman pian kuntoon!

Vastaa