Subin yö-scifit eilen ja tänään virheellisesti oppaassa!

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 2 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Eilisen Star-Crossed oli Omien Sivujen ohjelmaoppaassa yllättäen kahtena ja minulla olisi juurikin tallentunut 30min liian aikaisin, mutta onneksi satuin poikkeuksellisesti vilkaisemaan jo ohjelmoituun päivään ja pistin jälkimmäisen merkinnän tallentumaan. Samalla tuli torstai ohjelmoitua.
Tänään kun nyt tuli tarkistettua niin sama homma oli käymässä Supernaturalin kanssa. Eilen en kyllä huomannut sitä kahtena oppaassa, mutta jos vaikka sivun vierittäminen siitä kohtaa sattui leikkaamaan niin en voi vannoa...
Kuitenkin tuntuisivat nuo uusinnat: '3 miestä ja tyttö' ja 'tyhjätaskut' jotenkin hypähtäneen tuohon väliin ja Sonera Viihteessä esiintyvät seuraavan ohjelman nimellä.

4 kommenttia

Moi Waste,

Tällä hetkellä Viihteen ohjelmaoppaassa on vikaa, josta nuo tuplaohjelmatiedot aiheutuvat. Vika on meillä korjauksessa. Kiitos kuitenkin viestistäsi! Laitan kyseisitä ohjelmista tiedot eteenpäin.
Kalle- kirjoitti:
Moi Waste,

Tällä hetkellä Viihteen ohjelmaoppaassa on vikaa, josta nuo tuplaohjelmatiedot aiheutuvat. Vika on meillä korjauksessa. Kiitos kuitenkin viestistäsi! Laitan kyseisitä ohjelmista tiedot eteenpäin.


Hyvä, kiitos tiedosta. Laitoin lähinnä siksi, kun häiriötiedotteissa ei ollut mitään mainintoja ohjelmaoppaasta - jos joku sitten sattuisi tarkistamaan tallennuksensa ja välttyisi ikäviltä yllätyksiltä.

Suosittaisin kyllä selkeitä, ripeitä häiriötiedotteita heti kun pienintäkin vikaa havaitaan: "Ohjelmaoppaassa on havaittu virheellisiä tietoja." Niin tulisi paljon vähäisempää valitusta ylimääräisestä vaivasta/tarkistelusta kuin jo tapahtuneista vahingoista, luulisin. Yleinen suhtautuminen samaan Soneran vastuulla olevaan bugiin/virheeseen olisi paljonkin suopeampaa..?

Itsellä on kumminkin kuukausia tai puolisenkin vuotta niin tasaisesti digiboksi toiminut, satunnaisin, lyhytaikaisin vioin, että pitkälti on saanut luottaa tallennuksiin tarkistelematta. Voisi silti boksin käynnistyksessä tai omien sivujen kirjautumisessa ponnahtaa tarvittaessa tiedote: "Ohjelmatiedoissa esiintynyt virheitä. Suositamme tarkistamaan ohjelmoidut tallennuksesi."
Laitetaanpas uudelleen esille tämä. Tilanne on sama kuin viikko sitten.
Eilen oli väärä lähetysaika ja piti laittaa molemmat tallentumaan. Torstaissa ohjelmoin Supernatural 00:25 mikä täsmäsi Telkku.com:in kanssa.
Tänään nuo lähetysajat ovat muuttuneet sekä oppaassa että telkku.com:issa (?!?), edellinen 00:00 ja Supernatural 00:30, ja ohjelmoitu tallennus oli muuttunut 00:00-00:30 Supernaturalin nimellä.
Hei Waste,

Näyttäisi tosiaan olevan eroja ohjelmaoppaan tiedoissa tälläkin hetkellä. Tietojen mukaan eilenillalla on tullut kanavan ohjelmistoihin paljon muutoksia viimetingassa ja tämän on osaltaan vaikuttaneet myös ohjelmaoppaan tietojen päivitykseen. Ilmoitin asiasta eteenpäin joten saadaan asia korjaukseen!

Vastaa