Tallenna ja katso -toiminto kaupallisilla kanavilla mobiililaitteella

  • 11 July 2023
  • 2 kommenttia
  • 278 katselukertaa

Kunniamerkki +1
  • Savumerkittäjä
  • 4 kommenttia

Jossakin vaiheessa kevään aikana Telia Playlla ei ole ollut mahdollisuutta katsoa suurinta osaa kaupallisia kanavia suoraan. Tämä koskee siis mobiililaitteita. Niihin on tullut Tallenna ja katso -toiminto. Olen muutaman kerran kysynyt Telialta, miksi tällainen muutos on tehty ja ketä se palvelee. En ole oikein minkäänlaista vastausta saanut.

Itse koen sen hankalaksi, koska en haluaisi turhia tallennuksia laitteelleni.

Toivottavasti pikaisesti palattaisiin vanhaan systeemiin.

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

Telia Play -sovelluksella useiden kanavien ohjelmat pitää tallentaa ennen katselua, eli ohjelmaa käynnistäessä valitaan "Tallenna ja katso" aloittaakseen ohjelman katselun. Aiemmin suorana ilman tallennusta katseltavia kanavia on ollut enemmän, mutta näihin on matkan varrella tullut muutoksia. Nämä johtuvat meidän sopimuksista siitä, miten saamme jaella ja lähettää kanavia Telia Play -palvelussa. Tallennusta vaativat peruskanavat Telia Play -sovelluksella ovat nykyään: Nelonen, Liv, Jim, Hero, MTV3, Sub, Ava, TV5, Kutonen, Frii, TLC, Star Channel ja National Geographic.

Yle 1, Yle 2 ja Yle Teema & Fem –kanavat ovat katseltavissa ilman että ohjelman tallentaa ensin eli näillä kanavilla pääsee pääsee suoraan livelähetykseen kanavalle mennessään.

Kunniamerkki +1

Kiitos vastauksesta. 

Minulla näkyy ainakin puhelimessa Frii, TLC, Star ja National Geographic katsottavissa “suorana”.  

Näillähän se on sitten mentävä.