tv rasia

  • 21 December 2014
  • 8 kommenttia
  • 20 katselukertaa

Meidän asunnossa vain yksi tv rasia. Miten varten voisimme katsoa televisiota toisessa huonessa?


8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Kertoisitko millainen asunnosta on kyseessä? Jos on olemassa vain yksi TV - rasia niin on mahdollista hankkia jatkopala ja vetää se kaapeli toiseen huoneeseen (ei ole kovin siisti).

 

 

Tarvitset tämmöisen:

 

http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/antennit-ja-antennitarvikkeet/TRIAX338376/triax-2-tie-antennisignaalin-jakaja-iec

 

Itsellä oli samanlainen aikoinaan ja hyvin toimis kahdelle televisiolle samaan aikaan.

Kiitos vastauksesta. Kyllä, se ei ole kovin siisti.

Kiitos. Minä en tarvitse kahta televisiota. Haluaisin ymmärtää, tarviiko vetää kaapeli toiseen huoneeseen vai on joku televisio-modeemi niin kuin wifi-modeemi?

Televisiokuvan langaton siirtäminen toiseen televisioon ei mun mielestä ole vielä mahdollista, vaikka nykyisin ääni siirtyykin langattomasti kotiteattereissa. Mutta esim. Chromecast-tikku toimii langattoman tavoin, mikä mm. siirtää tietokoneen näytöltä mediaa television ruudulle, ja tabletit siirtää langattomasti mediaa televisioon, ja jos omistat Samsung merkkisen television missä on sisäänrakennettu wifi-yhteys niin sitten voit lähettää tietokoneelta mediaa television näytölle ilman Chromecast-tikkua Samsungin omalla Link-ohjelmalla.

 

http://link.samsung.com/

Kiitos. Yksi mahdolisuus on Sonera Viihde digiboksissa. Siellä on wifi-yhteys.

Viihteen digiboksissa ei itsessään ole wifi sovitinta nykyisissä malleissa. Yhteyden saa toki siirrettyä langattomasti erillisillä lähettimillä modeemista digiboksille.


@JoonasHa kirjoitti:

Viihteen digiboksissa ei itsessään ole wifi sovitinta nykyisissä malleissa. Yhteyden saa toki siirrettyä langattomasti erillisillä lähettimillä modeemista digiboksille.


Tästä samaisesta syystä en itse ottanut ollenkaan Sonera Viihde:ttä käyttöön, tarjouksena sain sen kaupanpäälle kun otin Valokuidun, sitten huomasin minkälainen johtoviidakko siitä olisi tullut. Toivottavasti joskus digiboksit kehittyy sen verran että kaikki toimis langattomalla yhteydellä.

Vastaa