TV-tallennus omat sivut - kanavalista tyhjä

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 10 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Otsikko kertookin jo kaiken. TV tallennuksien teko netin kautta ei ole näköjään juuri nyt mahdollista. Milloinkahan korjataan?

2 kommenttia

Ja nyt kun taas alkoi toimimaan niin ohjelmatiedot aivan keturallaan (ainakin TV1 & TV2). Sama juttu joka ikinen päivä maaliskuusta lähtien. Täyttä sontaa koko palvelu, yhteenkään ajastukseen ei voi luottaa. Yhtään näkyvää korjaustoimenpidettä en ole koko aikana havainnut. Näin pitkään jatkuneesta vikatilanteesta ja ylimääräisestä vaivasta (pakko tarkistaa pari kertaa päivässä ajastukset) pitäisi antaa jo tuntuvat hyvitykset.
Moi Sarme1971 ja MikaT,

Pahoitteluni häiriötilanteesta omasta puolestani. Häiriö on meillä tällä hetkellä tiedossa ja korjaukset käynnissä. Aiemmin alkaneen kovalevytallennusongelma on mahdollisestvi voinut vaikuttaa tämän ongelman laajenemiseen myös muuten ohjelmaoppaan osalta.


Sonera Viihde Omien sivujen kovalevytallennus ei toimi

Omilta sivuilta löytyvä tallennuspalvelu ei toimi kovalevytallennuksen osalta. Palvelu ilmoittaa tällä hetkellä häiriöstä:
"Ei yhteyttä tallentavaan digiboksiin. Tarkista että kaikki johdot on kytketty ja virrat ovat päällä sekä palvelureitittimessä että digiboksissa. Tallentava digiboksisi ei ole verkossa. Lue lisää (http://www5.sonera.fi/ohjeet/Sonera_Koti_TV)".

Vika alkoi 25.11. noin klo 06:00. Vikaa korjataan parhaillaan.


Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Sonera asiakaspalvelu

Vastaa