Skip to main content
Ratkaistu

V Sport lähetyksen katsominen jälkikäteen

  • 28 June 2024
  • 7 kommenttia
  • 390 katselukertaa

Hei,

vaikuttaisi siltä että Formuloiden lähetyksiä ei pysty katsomaan jälkikäteen? Esim. huomiset aika-ajot alkaa 16.55 ja katsottavissa klo 19.00 saakka. Mikä on muuttunut, täytyykö tosiaan päivystää liveaikaan ruudun ääressä? VSport1 Suomi kanavan ohjelmaa ei voi aloittaa alusta, Golf sitten taas toimisi…

7 kommenttia

Käyttäjätaso 2

Samaa ihmettelin eilen ja toivoin että lyhytaikainen vika. Tänään lenkiltä ja ajatus katsoa F1 sprintti mutta eihän se onnistukaan. 

Jotain muuttunut ja ei ole heikennyksestä ilmoitettu.

 

Edit

Pitlane channelia pystyy kelaamaan mutta ei päälähetystä😳

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4

Heippa @Neatti ja lämpimästi tervetuloa tänne Yhteisöön keskustelemaan, kiva että löysit paikalle! 

Kiitos ilmoituksesta! Tämä on itse asiassa myös meillä parhaillaan tutkinnassa, eli katseluaikojen osalta ei pitäisi olla tapahtunut mitään muutoksia. Selvitellään siis parhaillaan mistä moinen johtuu! 

 

Käyttäjätaso 3

Samaa tässä ihmettelin. Ei onnistu boxilla, eikä selaimen kautta. Tuosta palvelusta saa sentään maksaa itsensä kipeäksi, ja nyt ei pysty edes katsomaan sitä mistä maksaa. Kaikilla muolla V kanavilla pystyy katsomaan eilisenkin lähetyksiä, paitsi just nämä missä näkyy Formulat.

Käyttäjätaso 3

Tarkemmalla tutkinnalla, se on nimenomaan Vsport 1 Suomi jossa ajansiirto ei toimi millään tasolla. Edes meneillään olevaa lähetystä ei pysty aloittamaan alusta, laittamaan pauselle jne. Ohjelmaoppaassa ei edes näy sitä play-symbolia. 

Arriksen boksi, mainitaan kaiken varalta jos oireilee eri tavalla muilla vaihtoehdoilla.

Käyttäjätaso 1

Ikävä kuulla, että tämä häiriö nyt laajemmin häiritsee Formuloiden seuraamista. V sport 1 Suomi kanavalla tosiaan jotain erikoista häiriötä meneillään. Vika on meidän TV porukalla paraikaa selvityksessä. Kiitokset teille näistä ilmoituksista, välitin näistäkin vielä tiedot eteenpäin! Toivotaan, että näin saadaan häiriö nopeasti korjattua viikonlopusta huolimatta 😁

Käyttäjätaso 3

Hyvä kun tästä on nyt saatu häiriötiedotekin aikaiseksi. Onko ajatusta siitä, miten homma menee sitten kun vika on korjattu? En varmaan ole ainoa joka tilaa tuota palvelua vain formuloiden vuoksi, ja nyt yli puolet viikonlopun lähetyksistä jäi näkemättä. Saatteko nuo vian korjaamisen jälkeen pidemmällä katseluajalla tarjolle, vai tuleeko kuukausimaksusta hyvitystä?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Onpa kyllä harmi että tämä venyy ja varsinkin sattui tällaiseen ajankohtaan. Hyvitykset katsotaan aina tapauskohtaisesti asiakaspalvelun kautta, kunhan vika on korjattu. Silloin voidaan tarkastella häiriön laajuutta, joten en vielä pysty sanomaan tämän tarkemmin täällä Yhteisön puolella.

Vastaa