Verkkotallennuspalveluja koskeva laki


Kysyisin miksi HD kanavia ei voi tallentaa kuin yhtä kerralla ja jos tallentaa niin ei voi vaihtaa kanavaa.

Kilpaileva iptv palvelu jolta voi tallentaa vaikka kolmea HD kanavaa ja voi katsoa ja selailla kanavia.Menin vaihtamaan tahän soneran palveluun ja olen todella pettynyt tähän sonera viihteeseen.Entä koskeeko 1.6.2015 tullut verkkotallennuslaki soneran kotiviihde asiakkaita sillä uusi laki tuo tullessaan operaattoreille kustannuksia.Toisaalta laki myös mahdollistaa uusien palveluiden kehittämisen ja vapauksia tallenteiden käyttöön.Pettynyt sonera kotiviihteeseen.


7 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Kerroppa vaan mikä IPTV palvelussa voi tallentaa kolmea kerrallaan? Täälä ei tartte piilotella sitä.


 


Minkälainen on verkkoyhteytesi? Yksi HD kanava vie jopa 10Mbps kaistaa koska sitä ei pakata. SD kanava 5Mbps paikkeilla.


 


ADSL yhteyksillä ei voi vaihtaa kanavaa. Kuidulla voi, koska sitä kaistaa on enemmän. 


 


Esimerkiksi Elisa Viihde käyttää eri tekniikkaa... Pääasissa kanavat eivät tule internetistä vaan antennista.

Maxvision iptv palvelu on kyseessä.Voi tallentaa kaikkia hd kanavia jotka on peruskanavissa,TV1,TV2,MTV3,4,Fox,YleTeema,YleFem vaikka kaikkia nauhottasin samaan aikaan mutta nauhotus vain verkkotallennus.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Aivan, verkkotallennus on eri asia... Olisihan se kivaa että Soneralle tulisi tuo verkkotallennuksena. En ainakaan osta sitä ylihinnoitettua kovalevyä... Muutenkaan että palvelu ei toimi kuin pitäisi. No en jaksa valittaa, laajakaista sentään toimii ja siitä minä maksan.

ADSL,24Mbit/s on verkkoyhteys ja sen verran vielä jos ohjelma on alkanut voi tallentaa ja se nauhottaa sen kokonaisuudessa eli tulee alusta loppuun ohjelma.Kyseessä maxvision palvelu.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Sonera Viihde ei ole paras Viihde palvelu mitä olen kokeillut... En ole Maxvisionia kokeillut, mutta ei tuon Sonera Viihteen toimimattomuus ole kiinnostanut paljonkaan, taloyhtiössä laajakaista + Sonera Viihde sama hinta kuin pelkkä laajakaista joten ei kiinnostusta ole. 


 


Muutakaan Viiihdettä en ala kokeilemaan, ei sitä TV:tä useinkaan katso. Pettynyt olen palveluun. 


 


Olen testannut esim DNA TV:tä mobiilissa ja oli todella hyvä palvelu. Mutta lopetin sen kokeilujakson jälkeen vaikka hyvä palvelu. Pitää virittää oma tallennussysteemit varmaan kun jaksaa... Tällä hetkellä voin tallentaa manuaalisesti mutta se turhan vaivallollista.

Viihde on mikä on, mutta tämä uusi laki on mielenkiintoinen.

 

Esim. Maxivision tiedottaa facebook sivuillaan tosi tylysti, 6eur/kk lisää hintaa asiakkaille tallennuspalveluista tai muuten loppuu sekä uusien että vanhojen tallenteiden katselu.

 

Kysymys Soneralle, meinaatteko tekin korottaa Viihde palvelun hintaa ja jos korotatte niin kai silloin voi katkaista määräaikaisen liittymän samantien?

 

****************************

Maxivision Viihde

Tallenteet näkyviin uudella Maxivision Tallennuspalvelulla

Kesä- ja heinäkuussa lähetettyjen asiakastiedotteiden mukaisesti uusi 1.6 voimaan tullut verkkotallennuslaki edellyttää Maxivisionia ja muita markkinoilla vastaavia palveluja tarjoavia operaattoreita maksamaan kaikista verkkotallennuspalveluja käyttävistä asiakkaista uusia tekijänoikeusmaksuja 1.7 lähtien. Tästä johtuen olemme tuotteistaneet uuden Maxivision Tallennuspalvelun, joka on hankittavissa nykyisen Peruspalvelun jatkeeksi lisäpalveluna. Maxivision Tallennuspalvelun hinta on 6 €/kk ja se tarjoaa uutta tallennustilaa 500 tuntia, Aloita Alusta- toiminteen sekä tallenteet HD- laadulla suosituimmilta Peruspalvelun suomalaisilta kanavilta.

 

Aiemmin hankitut tallennustilat ja tallenteet säilyvät palvelussa ja ne ovat uudelleen aktivoitavissa uudelleen käyttöön hankkimalla Maxivision Tallennuspalvelun. Pyydämme asiakkaitamme lukemaan asiasta lisää kirjautumalla omaan asiakastiliin https://my.maxivision.fi sivuilla.

****************************

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Onneksi on määräaikainen soppari... ei mitään ongelmia...


 


Ei operaattori voi korottaa määräaikaisen sopparin hintoja... Sopimus on oikeus purkaa tällöin. Se on määräaikainen soppari sovitulla hinnalla. Jos operaattori muuttaa hinnoittelua niin sitten on oikeus totta kai purkaa sopimus heti. 

Vastaa