Viasatin NHL Xtra kanavat

  • 16 October 2015
  • 8 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi,

 

Kysyn täältä, että jos joku tietää että onko Viasatin NHL Xtra kanaviin tulossa HD kanavat? Ei vaan pysty katsomaan sitä surkeaa pikselimössöä tv:n kautta.


8 kommenttia

Laitoin aiheesta kyselyä eteenpäin, palaan kun saan vastauksen. :)

Sain sellasta tietoa, että ei ole tietoa. 🙂 Näistä on kyselty, mutta ainakaan vielä ei oo tulossa.


Tiedotetaan kyllä, jos kanavat saadaan HD:na jossain vaiheessa. :)

Sellainen kysymys, että onko NHL extra kanavilla mahdollisesti pidempi aikainen vika, vai mistä johtuu, että ainakaan viime yönä ko. kanavat eivät pelejä näyttäneet?

Viime öinen häiriö on tutkinnassa, mutta onneksi pidempiaikaisesta tilanteesta ei ole kyse. Jos jotain hämminkiä kanavilla vielä esiintyy, kannattaa ilmoitella siitä samantien meille päin Tekniseen Asiakaspalveluun p. 020690101

Nyt näkyy.

 

Mitään tietoa edelleenkään ? Kuten edellinenkin kommentoija huomioi, niin kuvanlaatu on extra-kanavilla yleensä aika säälittävä. tosin lähetyksissä on eroja, mutta yleensä laatu on surkea.

 

voisitteko edes sen verran panostaa, että saisitte extra-kanavat kuntoon ihan sd:näkin ?

 

 

 

Ei ole valitettavasti edelleenkään tietoa tästä. Kannattaa ilmoittaa vikapalveluun jos noissa sd-kanavilla on huono kuvanlaatu. Ilmoituksen voi tehdä vaikka sonera.fi omien sivujen kautta tai soittamalla vikapalveluun 020 690101.

Minusta NHL näkyy aivan riittävän hyvin. Ei ole niin tärkeää kuka siellä rapakon takana pelaa. Kuva ja NHL-sarjat on samaa mössöä. Ei kai kukaan tosissaan seuraa aamuöisin suorana kaikenmaailman hokijuttuja kun niitä löytyy omastakin takaa. Tai doping hiihtoa. Tai sopupesäpalloa. Samaa mössöä. Kumpa noi saisi johonkin omaan kanavaan joita hokiniilot jenkkipaitoineen voi tilata kovaan hintaan.

Vastaa