Skip to main content



 



Sarja alkaa HBO:lla 15.2. Allekirjoittaneella ja :lla oli kunnia päästä näkemään sarjan avausjakso jo ennakkoon eilen Tavastialla. Halusin nyt jakaa ajatukseni ko sarjasta. 



 



Esittely



Martin Scorsesen, Mick Jaggerin ja Terence Winterin tuottama HBO:n uutuussarja Vinyl vie katsojat keskelle 70-luvun New Yorkin sykkivää musiikkimaailmaa. Tapahtumat keksittyvät populaarikulttuurin varhaisvuosiin, jolloin punk, disco ja hip-hop tekivät vasta tuloaan ja musiikkibisnes oli täynnä seksiä ja huumeita. Sarjan päähahmona nähdään levy-yhtiön pomo Richie Finestra (Bobby Cannavale), joka yrittää pelastaa yrityksensä ja omantuntonsa. Cannavalen lisäksi sarjassa nähdään mm. Olivia Wilde, Ray Romano, Max Casella, Birgitte Hjort Sørensen, James Jagger ja Paul Ben-Victor.



 



Arvioni



Itse olen 80-luvulla syntynyt, joten 70-luvusta ei ole omakohtaisia kokemuksia. Tämä 10 osainen sarja menee itselläni katselulistalle jo ensimmäisen jakson perusteella. Tätä sarjaa on moni odottanut suurella mielenkiinnolla, eikä suotta. Tämä setti on taattua Scorsesen laatua, eli miehen kädenjälki näkyy vahvasti. Voin kuvitella, että 70-luvun musabisnes on ollut juurikin tällaista, mitä tämä kyseinen sarja esittää. Mielenkiintoisten tapahtumien, huumroin ja sekoilun ohella sarjassa nähdään pitkiä pätkiä myös 70-luvun musiikkia. Tämä sykähdyttää varmasti monia tuon aikakauden musadiggareita. Suosittelen kaikkia vilkaisemaan kyseistä sarjaa, joilla HBO löytyy.

HBO 3kk 0e Soneran asiakkaille ja Mobiiliviihteen tilaajalle täältä

Kertokaahan omia mietteitänne kyseisestä sarjasta! :)

Vielä muutama kuva ensi-illan kulisseista





Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa