HBO Nordic: Cartoon Networksin suosikkipiirretyt
  Cartoon Network (CN) on animaatioihin keskittyvä kanava, joka näyttää tätä nykyä ohjelmistoaan myös suoratoistopalveluissa, kuten HBO Nordicissa. Cartoon Network on tunnettu hieman rajoja työntävistä ja lähes korneista piirrossarjoistaan. Alle on listattu viisi Cartoon Network -piirrossarjasuosikkia lyhyine esittelyineen. Kaikki sarjat voit katsoa HBO Nordic -palvelusta. Nämä piirrossarjat puhuttelevat vähän vanhempia lapsia ja miksei myös aikuisiakin. 

HBO Nordic -ohjelmakirjasto on saatavilla Telia TV-palveluun. Jos et ole kokeillut HBO:ta vielä aiemmin Telia TV:n kautta, saat sen maksutta testiin ensimmäisen kahden viikon ajaksi. HBO:n katselu onnistuu joko Telia TV -digiboksin tai sovelluksen kautta. Telia TV -sovellus itsessään on maksuton ja saat sen käyttöösi mobiililaitteellasi.

 Artikkelin sisällysluettelo: SeikkailuhetkiKesäleirisaariGumballin mieletön maailmaRegular ShowSteven UniverseWe Bare Bears 

SeikkailuhetkiAdventure TimeHBO Nordic: kaudet 1.-10.
Seikkailuhetki -piirrossarjassa Finn-ihmispoika ja hänen paras ystävänsä, muotoa muuttava Jake-koira seikkailevat post-apokalyptisessä Ooon-maassa. Tässä mielikuvituksellisessa ja omituisessakin maailmassa kohdataan yhdessä päähahmojen kanssa lukuisia hulvattomia, liikuttavia ja jopa samaistuttavia hahmoja. Hahmot ovat kaikki ainutlaatuisia ja erilaisia, mutta samalla jokainen hyväksyy toisensa sellaisena kuin ovat - paitsi ehkä Ice King.
Seikkailuhetki on löytänyt intohimoisen yleisön niin lapsista kuin vähän vanhemmistakin. Jopa kulttimaineeseen nousseessa animaatiosarjassa yleisöä viehättänee hassu huumori, erikoiset hahmot ja uskomattoman mielikuvitukselliset tarinat värikkäällä animoinnilla höystettynä. HBO Nordic näyttää lisäksi neljän jakson erikoiskauden Seikkailuhetki – Kaukaiset maat ensimmäisen jakson. 

 

KesäleirisaariSummer Camp IslandHBO Nordic: kaudet 1.-2.
Ihmistenkaltaisten eläinten maailmassa sijaitsee kesäleirisaari, jossa mikään ei ole sitä miltä alkuun vaikuttaa. Parhaat ystävykset Oscar (norsu) ja Hedgehog (siili) lähtevät viettämään kesää leirille vaan, kun he saapuvat paikalle eriskummallisia asioita alkaa todenteolla tapahtumaan. Leirinvetäjät ovat noitia, elottomat esineet ja asiat heräävät henkiin, puhumattakaan alieneista, hirviöistä tai haamuista. Kesä taianomaisella leirillä tulee olemaan kaikkea muuta kuin tavanomainen.
Kesäleirisaarta katsoneilta on saanut kuulla kehuja sarjan piirrostyylistä, rakastettavista hahmoista ja mielikuvituksellisuudesta. Kesäleirisaari soveltuu mainiosti koko perheen katsottavaksi. Kesäleirisaaren taustalta löytyy samaisia tekijöitä kuin Seikkailuhetkessä. 

 

Gumballin mieletön maailmaThe Amazing World of GumballHBO Nordic: kaudet 1.-6.
Elmore on viehättävä lähiö, joka on kaukana tavallisesta, sillä siellä lähestulkoon kaikella on kyky herätä eloon. Gumballin mieletön maailma -piirrossarjassa seuraamme hupsua ja hieman kaoottistakin Watterson-perhettä. Keskiössä on 12-vuotias sininen kissa Gumball ja hänen entinen lemmikkikultakalansa Darwin, joka sattui kasvattamaan jalat. Yhdessä he joutuvat kaikenlaisiin uskomattomiin tilanteisiin ympäri Elmorea, kotona, koulussa ja kaupungilla. Piirrossarjan hahmojen animoinnista tekee hauskan omintakeinen tyyli, jossa sekoitetaan yhteen erilaisia animaatiokeinoja. Hahmo voi olla luotu perinteisellä 2D-animaatiolla, 3D-animaatiolla, pikseleillä tai jopa muovailuvahalla. Gumballin mieletön maailma on suunnattu lapsille, vaan tässäkin tapauksessa on kyseessä piirretty, joka jollain tapaa on myös aikuisemman yleisön mieleen. 

 

Regular ShowHBO Nordic: kaudet 7.-8.
Regular Show kertoo kahdesta ystävyksestä, Mordecai sinitöyhtönärhestä ja Rigby pesukarhusta, jotka työskentelevät (kunhan jaksavat) puistovahteina. Heidän arkeensa kuuluu tehdä puistovahdille tavanomaisia askareita, kuten valmistaa hot dogeja, järjestää tuoleja tai puhdistaa sadevesikouruja. Arkipäiväiset askareet ovat kuitenkin usein kaikkea muuta kuin tavallisia, koska ne tuppaavat muuttua surrealistisiksi seikkailuiksi. Vaikka Mordecai ja Rigby eivät tarkalleen ottaen ole roolimalleja, ovat he riemastuttavan moniulotteisia hahmoja, joihin tulet mieltymään auttamatta.
Regular Show on ehdottomasti suunnattu enemmän teini-ikäisille ja sitä vanhemmille kuin nuoremmalle yleisölle. Sarja on saanut osakseen paljon positiivista palautetta kriitikoilta. Se on ollut myös nimettynä useille palkinnoille ja voittanutkin jaksollaan Eggscellent yhden Emmyn. On piirrossarja toki saanut osakseen kritiikkiäkin johtuen mustasta huumorista ja aikuisten vitseistä, mutta tällaiselle viihteelle löytyy aina oma kohdeyleisönsä.

 

Steven UniverseHBO Nordic: kaudet 1.-5.
Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Beach Cityyn, jossa Crystal Gem -soturit asuttavat muinaista rantatemppeliä tarkoituksenaan suojella maailmaa pahalta. Crystal Gems -soturit ovat nimeltään Garnet, Amethyst, Pearl ja Steven. Steven sattuukin olemaan puoliksi ihminen ja puoliksi Gem-poika. Hän ei ole läheskään samalla tasolla kuin muut galaktiset Gem-soturit ja tämä aiheuttaakin haasteita sotureiden taisteluissa. Maailman pelastamisen ohessa Steven viettää aikaa ihan vain hengaillen Beach Cityn asukkaiden ja isänsä kanssa.Steven Universe tarjoaa retro-friilistä, vahvoja hahmoja ja melkoisesti taisteluita, jotka lopulta ratkotaan pikemminkin sanoilla kuin väkivallalla. Tämä piirretty sopii koko perheelle hienovaraisen huumorin ja hyvien opetuksien myötä. Mikä parasta, jaksot ovat melko lyhyitä, joten sarja on helppo ahmia muutamalla istumalla. HBO Nordic näyttää myös Steven Universe: The Movie -elokuvan. 

 

We Bare BearsHBO Nordic: kaudet 1.-4.
Kolme karhuveljestä yrittää hanakasti löytää paikkansa modernissa yhteiskunnassa. Karhut ovat jokainen omanlaisensa täydentäen toisiaan: Grizzly, porukan vanhin ja huolehtivainen herkästi innostuva karhu, Panda on puolestaan varsinainen some-addikti ja jokseenkin valittavaa tyyppiä ja Ice Bear on karhuksi hieman erikoinen introvertti, joka tapaa puhua itsestään kolmannessa persoonassa. Grizzly, Panda ja Ice Bear tutkivat San Franciscoa yrittäen tehdä uusia ystäviä, etsiskellen ruokaa ja tutustuen moderniin teknologiaan.
We Bare Bears -piirrossarjan animointi on melkeinpä käsintehdyn pehmeän näköistä ja yksityiskohtaista. Tarina on viihdyttävä, huumori tahdikasta ja hahmot ovat todella rakastettavia. Kyseessä on varsinainen hyvänmielen piirrossarja, jota seurannee mielellään aikuisetkin lasten kanssa. HBO Nordic -palvelu näyttää myös piirrossarjasta tehdyn elokuvan nimeltä We Bare Bears: Kotia etsimässä. 

 Cartoon Network aloitti toimintansa Yhdysvalloissa vuonna 1992 ja siitä lähtien on kulloisellekin sukupolvelle tarjottu aikaansa sopivaa viihdyttävää katsottavaa. Lapsuudessani oma Cartoon Networksin suosikkini oli Cow and Chicken! Onko sinulla jokin piirrossarja Cartoon Networksiltä, joka on jäänyt mieleesi?
Lue myös:Esittelyssä palkittu animaatiosarja Rick and MortyHBO Nordicin sarjasuosituksetHuippusuosittu TENET saapuu HBO NordicilleFriends: The Reunion HBO Nordicilla 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa