Telia TV:n selainversio uudistui

  • 2 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 48 katselukertaa Teimme hiljattain Telia TV:n selainversioon uudistuksia, ja koostimme tähän artikkeliin tehdyt muutokset tiivistetysti. Telia TV:n uudistunutta selainversiota pääset käyttämään tutussa osoitteessa tv.telia.fi. Uudistus sisältää isoimpana muutoksena ulkoasuun tuodun uuden ilmeen ja toiminnallisuuksissa tehtyjä pieniä muutoksia. Joitain vanhoja toiminnallisuuksia voit vielä käyttää vanhan selainversion avulla, jonka löydät jatkossa osoitteesta classic.tv.telia.fi. Pureudutaanpa tarkemmin Telia TV:n selainversion uusiin muutoksiin. Ulkoasua on muutettu kauttaaltaan ja käytettävyyttä paranneltu monissa kohdissa. Sivuston valikot ovat saaneet pieniä muutoksia. Entinen "Kirjastot"-osio tunnetaan jatkossa nimellä "Ohjelmat ja sarjat". Entinen "Liiga"-osio on korvattu uudella "Urheilu"-osiolla, jonka alta jatkossa löydät myös Liigan. Vuokraleffat löydät jatkossa "Elokuvat"-osiosta. Telia TV:n selainversio käyttää nyt paranneltua hakutoimintoa. Haun tuloksista voit piilottaa vuokrattavissa olevat sisällöt. Toistaiseksi haku ei kata tallennuksia. Ohjelmaoppaalla on nyt myös uusi ilme. Ohjelmia näet jatkossa enemmän kerrallaan.

 Uudistuksen myötä pystyt myös vaihtamaan kanavaa suoraan katsellessasi lähetyksiä sellaisilta TV-kanavilta, jotka eivät vaadi tallennusta katsomisen aloittamiseen. "Tallenna ja katso" ei ole vielä käytössä tämän toiminnon kanssa, jonka vuoksi tässä vaiheessa kanavan vaihtaminen ei toimi tiettyjen peruskanavien kanssa. Kun katsot kirjastosta jotain sarjaa, voit nyt valita nopeasti haluamasi jakson tai tuotantokauden. Toiminto ei tässä vaiheessa koske tallennuksia. Voit myös napsauttaa videon pyörimään picture-in-picture -tilassa. 

 Jatkossa voit tehdä sarjatallennuksia myös selainversiossa, kun käytössäsi on Tallennuspalvelu. Voit asettaa yksittäisiä tallenteita ja katsella tallenteitasi kuten ennenkin. 

 Urheilu-osiosta löydät jatkossa kaikki urheilusisällöt (myös Liigan). Sieltä näet nopeasti käynnissä olevat lähetykset, aiemmat lähetykset sekä tänään ja tulossa olevat lähetykset. Klikkaamalla "Urheilusarjat" löydät saatavillasi olevat urheilusarjat, joten esimeriksi saatavillasi olevat Liiga-sisällöt löydät täältä.  Yksittäisen Liiga-ottelun ostaminen onnistuu jatkossakin Telia TV:n kautta ja tässä selainversiossa se hoituu menemällä Urheilu -> Urheilusarjat ja siellä Liiga. Ostetut yksittäiset ottelut ovat katseltavissa 96 tuntia ohjelman alkamisesta ja ne näkyvät Urheilu -osiossa "Ostetut pelit" -otsakkeen alla. Nämä ostetut pelit näet myös "Jatka katsomista" -kohdassa Pääsivulla, kun olet aloittanut katselun. UHD-otteluita ei ole mahdollista ostaa yksittäisenä otteluna. Jos teet oston selaimella, voit myös katsoa ostettua yksittäistä ottelua mobiililaitteella. Jos ostettu peli ei näy heti mobiilisovelluksessa, sulje sovellus ja avaa se uudelleen niin ottelu on katsottavissa.  

 Uusi selainversio tukee Chrome-, Firefox- ja Edge-selaimia. Suosittelemme käyttämään aina selaimen uusinta versiota. Firefox-selaimella on jouduttu toistaiseksi heikentämään videon laatua ja joissain tapauksissa pitkän ohjelman katselu voi päätyä Firefoxilla virheilmoitukseen, jolloin ohjelma on käynnistettävä uudelleen etusivun "Jatka katsomista"-listan kautta. Vaihtoehtoisesti voi käyttää Edge- tai Chrome-selainta. Safarin käyttöä ei toistaiseksi tueta. Mobiililaitteilla selainversion käyttöä ei tueta, vaan kännyköillä ja tableteilla voit käyttää Telia TV -mobiilisovellusta. Miltä Telia TV:n selainversion uusi ulkoasu ja ominaisuudet vaikuttavat sinun silmääsi? Osallistu keskusteluun omassa ketjussa Telia TV - Kerro mikä toimii ja mikä ei. Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa