Asiointia helpottavat Telian sovellukset 


Olemme luoneet useamman mobiilisovelluksen helpottamaan elämääsi. Käyn tässä artikkelissa läpi päällisin puolin mihin nämä sovellukset ovat tarkoitettu.


 


Minun Telia 


  


Minun Telia on meidän liittymäasiakkaille suunniteltu sovellus. Siellä voit päivittää liittymääsi, tutkia laskuja, ostaa kanavia tai lisäpalveluja. Sovelluksessa on myös meidän 24/7 aukioleva chat.


 


Telia Pay


  


Telia Pay on rahoitusasiakkaiden sovellus. Siellä voit tarkastella jäljellä olevaa rahoituksen määrää, maksaa laskuja tai tehdä uusia ostoja.


 


Telia TV


  


Telia TV -sovelluksella katsot suoria tv-lähetyksiä, vuokraat elokuvia, katsot ohjelmakirjastoja tai teet tallenteita.


 


Telia TV Kake


  


Kake on Telia TV digiboksiin "varakaukosäädin", eli voit käyttää puhelintasi digiboksin kaukosäätimenä.


 


Telia Turvapaketti


  


Turvapaketti on nimensä mukaisesti puhelimen/tabletin turvaksi. Kyseessä on tietoturvasovellus, joka sisältää mm. turvaselaimen, etsi puhelimeni -ominaisuuden ja ruutuajan rajoittimen lapsille.


 


Telia Dot


  


Dot on sähköinen liittymä, jota hallinnoidaan tämän sovelluksen kautta. Dotin chat-asiakaspalvelun löydät myös sovelluksesta.


 


Telia Prepaid -lataussovellus


  


Sovelluksella ladataan prepaid-liittymälle saldoa. Voit sovelluksella tarkastella myös jäljellä olevaa saldoa tai ladata myös muita prepaid-liittymiäsi.


 


 


Lue myös:2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tuo Telia TV Kake ei tainnut toimia AIPTV bokseissa ?


Eli jos fyysinen kaukosäädin menee rikki niin AIPTV boksia ei voi käyttää ollenkaan.


Muita sovelluksia olenkin jo kokeillut/on käytössä parhaillaan ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@kiisseli67: En näe tätä Kake-sovellusta hyödylliseksi omaan käyttööni. Kanavien valitseminen, ohjelmaoppaan seuraaminen ja Telia TV IPTV -boksin päälle laittaminen on oikeastaan ne joita tuossa käytän tällä hetkellä. Perinteinen kaukosäädin on se kaikkein mutkiton vaihtoehto. Lisäksi tällä hetkellä Telia Kake-sovelluksessa ei näy HD-kanavien ohjelmatietoja eikä siinä ole etätallennuksen mahdollisuutta :smileyhappy:

Vastaa