Uutinen

Liittymäetuja nuorille ja opiskelijoille

  • 13 September 2019
  • 4 kommenttia
  • 5713 katselukertaa
Liittymäetuja nuorille ja opiskelijoille

Päivitetty 08/2022

 

Syksyn alku tarkoittaa monille opiskelijoille paluuta koulunpenkille. Opiskelijoita huomioidaan monilla eduilla, ja opiskelijakortti onkin kaikkien korkeakoulussa opiskelevien nuorten lifehack. Esimerkiksi Frank-opiskelijakortin haltijana saat puhelinliittymän ja C Moren sisällöt etuhintaan.

 

Matkapuhelinliittymä edulliseen hintaan

 

Verkkokaupastamme löytyy etuhintaisia matkapuhelinliittymiä myös alle 28-vuotiaille. Tarjoukset kuitenkin voivat vaihdella aina satunnaisesti. Pääsääntöisesti edullinen puhelinliittymä opiskelijoille ja muille alle 28-vuotiaille nuorille sisältää nopean ja rajattoman netin, ja liittymä on aina ilman määräaikaisuutta.

Liittymäedut koskevat vain uusia liittymiä ja numeronsiirtoja, ja nämä edut ovat lunastettavissa vain artikkelissa linkattujen sivustojen kautta verkkokaupastamme. Kyseisiä liittymätarjouksia ei siten saa esimerkiksi Telia kaupasta tai asiakaspalvelun kautta. Liittymäasiakkaan etuna saat myös katsella C Moren sisältöjä edullisemmin – voit siis kokeilla C More TV:tä 3 kk 0 € tai 5G-liittymäasiakkaana 12 kk 0 €. C Moren -etuihin pääset tutustumaan täältä.

 

12795i7AFCA61022926C7F.jpg

 

Verkkokaupastamme löydät myös uusimmat puhelimet, tabletit ja tietokoneet, jotka on mahdollista hankkia myös korottomalla ja kuluttomalla Telia Rahoituksella. Jos matkustat paljon, kannattaa tutustua roaming-artikkeliimme ja netin käyttöön ulkomailla. Jos taas rentoudut pelaamalla, lue esports-sivuiltamme ammattilaisten vinkit pelinäytön valintaan tai tutustu esimerkiksi ergonomisten pelituolien hyötyihin.

 

--

Katso myös:

 


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tuossa ei ollut mainittu, mutta ainakin minun kaverini, joka alle 28-vuotias yritti lunastaa puhelinliittymän etua, mutta homma tyssäsi siihen, että hän oli jo Telian asiakas. Nuo tarjoukset ovat vain uusmyynnin tuotteille, ei vanhoille asiakkaille.


 


Mutta jos hän olisi opiskelija, niin saisiko hän vanhana asiakkaana k.o. edun käytettyä? Blogikirjoituksessa on sanamuoto "tai"  , joka ei poissulje tarjouksesta opiskelijana, vaikka iän tuoma etu+vanha asiakas täyttyisi. Tuo tärkeä seikka kannattaisi mainita, ettei tule turhia pettymyksiä ja mielipahaa. Hänelle toki tarjottiin 23,90€ hintaan tuota puhelinliittymää, mutta se oli kalliimpi kuin edellinen tarjous, joten asia jäi sikseen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Kiitos @Purnipsi hyvästä huomiosta, lisätään tieto artikkeliin. Etu on siis saatavilla vain uusiin liittymiin, tai numeronsiirtoihin sekä jos liittymän omistajuus vaihtuu esim. vanhemmalta opiskelijalle. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tuossa lukee: "Yli 28-vuotiaat asiakkaat eivät voi lunastaa opiskelijaetuja verkossa ja jos opiskelija haluaa edut nykyiseen Telian liittymään, niin hänen tulee käydä Telia Kaupassa tai Express-pisteellä."


 


Eli siis opiskelija saa edut olemassa olevaan liittymään, jos menee kauppaan ja esittää opiskelijakortin?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Yli 28-vuotiaat opiskelijat eivät voi lunastaa etua verkossa, vaan se on tehtävä liikkeessä. Mutta tässäkin siis vain ja ainostaan koskee uusia liittymiä, numeronsiirtoja tai omistussuhteenmuutoksia. 
"Yli 28-vuotiaat asiakkaat eivät voi lunastaa opiskelijaetuja verkossa ja jos opiskelija haluaa edut nykyiseen Telian liittymään, niin hänen tulee käydä Telia Kaupassa tai Express-pisteellä." 
"Etu voidaan kytkeä ainoastaan liittymän omistajalle ja se koskee vain uusia liittymiä ja numeroita."

Vastaa