Skip to main content
Telian palvelut

Monipuoliset netinkäyttötarpeet pientalossa – miten varmistaa mutkaton netinkäyttö?

  • 16 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 31 katselukertaa
Monipuoliset netinkäyttötarpeet pientalossa – miten varmistaa mutkaton netinkäyttö?

Etätöiden tekeminen, verkkopelaaminen ja television katsominen suoratoistona – erityisesti isommissa kotitalouksissa on monenlaisia netinkäyttötarpeita! Myös monet kodin laitteet ovat nykyään kytkettynä nettiverkkoon, joten on tärkeää, että nettiyhteys pystyy vastaamaan perheesi monipuolisiin netinkäyttötarpeisiin. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit varmistaa sujuvat netinkäyttöhetkesi, jos asut pientalossa.

 

Kiinteä 5G-laajakaista tarjoaa vakaan ja tehokkaan nettiyhteyden niin etätöihin, streamaamiseen kuin pelaamiseenkin. 5G-laajakaista tarjoaa parhaan nettiyhteyden pientalon sisätiloihin kiinteän asennuksen ansiosta. Kauttamme saat laadukkaan ulkoyksikön, jonka voit itse kiinnittää talosi ulkoseinään. Halutessasi voit myös hyödyntää meiltä tilattavaa, kätevää asennuspalvelua, johon sisältyy yhteysnopeuden mittaaminen parhaan asennuspaikan valitsemiseksi ja laitteiden asentaminen käyttövalmiiksi.

Kiinteän 5G -verkon sisäreitittimen osalta vaihtoehtoja on puolestaan useita: voit valita joko Telia Smart -reitittimen tai Zyxel -reitittimen. Halutessasi voit käyttää myös itse valitsemaasi sisäreititintä.

Telia Smart -reititin tarjoaa käyttöösi parhaat työkalut mahdollisimman saumattoman netinkäyttökokemuksen luomiseen. Käyttämällä Telia Smart -sisäreititintä tarjoamme käyttöösi Smart Control -puhelinsovelluksen, jonka avulla pystyt luomaan kotiisi luotettavan ja nopean sisäverkon – näin voit havainnoida sitä, kuinka reitittimiä uudelleensijoittelemalla saat kodissasi mahdollisimman tehokkaan sisäverkon. Smart Control -sovellus on ladattavissa niin Google Play -kaupasta kuin App Storestakin. Telia Smartin osalta pystymme antamaan teknistä tukea mahdollisissa vikatilanteissa sekä ulko- että sisäreitittimen osalta. Muiden sisäreitittimien osalta pystymme antamaan teknistä tukea vikatilanteissa ulkoyksikköön asti ja saat halutessasi lisää apua Telia Helpin kautta.

Jos kotisi on yli 70-neliöinen tai siinä on useampia kerroksia, kannattaa sujuvien netinkäyttöhetkien varmistamiseksi hankkia ainakin yksi sisälaajennin eli mesh-laite, joita voit tilata verkkokaupastamme. Näin varmistut, että kotisi sisäverkko toimii sujuvasti kodin jokaisessa nurkassa vastaten monipuolisiin netinkäyttötarpeisiisi. Voit siis valita kodistasi mahdollisimman viihtyisän nurkan työntekoon tai elokuvien katseluun - netin kuuluvuuden ei tule olla esteenä mukavien oltavien luomiselle! Tarkista kiinteän 5G -laajakaistan saatavuus omaan osoitteesi ja tilaa verkkokaupasta.

Toivotamme mukavia netinkäyttöhetkiä kiinteän 5G -laajakaistan parissa!

 

Lue lisää:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa