Laitevinkit

Ota kaikki irti älykellostasi Yhteys Multi -liittymän avulla - Käytä älykelloasi kuin puhelinta

  • 22 July 2022
  • 0 kommenttia
  • 134 katselukertaa
Ota kaikki irti älykellostasi Yhteys Multi -liittymän avulla - Käytä älykelloasi kuin puhelinta
Käyttäjätaso 1

Älykellon monipuolisilla ominaisuuksilla voit seurata unenlaatua, terveydentilaa ja aktiivisuuttasi sekä asettaa erilaisia tavoitteita arkeesi, esimerkiksi treenaamiseen liittyen. Voit ladata eri sovelluksia älykelloosi, jolloin se vastaa ominaisuuksiltaan entistä paremmin käyttötarpeitasi. Älykello toimii myös puhelimen jatkeena, sillä se ilmoittaa halutessasi sinulle saapuvista viesteistä ja puheluista. Huomaathan, että jotta viestit saapuvat sinulle reaaliajassa, puhelimen tulee olla päällä.

Jos älykellostasi löytyy eSIM-valmius, Yhteys Multi -liittymän avulla saat kaiken irti älykellostasi! Voit jättää puhelimen halutessasi kotiin ja hoitaa puhelut, viestit ja kaupassa maksamisen pelkän älykellon avulla. Lenkille lähtiessäsi voit jättää puhelimen huoletta kotiin, sillä saat puhelimen ilmoitukset älykelloosi Yhteys Multi -liittymän avulla. Puhelimen tulee olla päällä kotona, jotta saat tekstiviestit reaaliaikaisesti kelloosi. Lisäksi saat laitettua lenkkimusiikit kuunteluun suoraan älykellon kautta ilman puhelintasi. Yhdistät vain kuulokkeesi älykelloon. Jos olet rannalla, etkä halua ottaa puhelintasi mukaan, älykellon ansiosta olet tavoitettavissa ja voit samalla kuunnella älykellon kautta äänikirjoja tai podcasteja rentoutuessasi. Uudessa paikassa navigointi onnistuu myös vaivattomasti älykellon ansiosta, kun käytössäsi on mobiiliyhteys. Voit käyttää karttapalveluita ja reittioppaita ilman, että puhelin on mukana taskussasi. Suunnistaminen onkin helppoa, kun voit katsoa ranteesta, että vieläkö olet oikealla reitillä. Tutustu meidän eSIM-valmiuden sisältävään älykellovalikoimaan.

Yhteys Multi -palvelun ansiosta käytät puhelinliittymäsi numeroa rinnakkaisliittymänä älykellossasi, eli lähetät ja vastaanotat puhelinnumeroosi lähetettyjä viestejä ja puheluita älykellollasi. Tekstiviestien saapumiseksi puhelimen tulee olla päällä. Lisäksi nettiyhteys on koko ajan käytössäsi älykellossa. Yhteys Multi -liittymä hyödyntää pääliittymän puhe- ja viestiominaisuuksia sekä netin käyttömäärää. Netin maksiminopeus rinnakkaisliittymällä määräytyy valitun Multi-paketin mukaan. Yhteys Multi -liittymän avulla valjastat puhelinliittymäsi käyttöön älykellossasi ilman puhelimen läsnäoloa.

Yhteys Multi -liittymän edellytyksenä on, että puhelimesta löytyy Telian liittymä, jossa on käytössä maksuton Telia 4G-puhe. Lisäksi liittymällä tulee olla tilausoikeudet päällä. Tarkista liittymäsi sopivuus näiden ohjeiden avulla. Voit kytkeä palvelun kaikkiin Telian liittymiin, poislukien erikoisliittymät, kuten Telia Dot, mobiililaajakaista, Telia Prepaid ja M2M-/koneliittymät.

 

Yhteys Multi -liittymä

 

Tarjoamme markkinoiden kattavimman valikoiman Yhteys Multi -liittymiä, joista varmasti löydät omaan käyttötarkoitukseen sopivimman paketin. Yhteys Multi -tuoteperhe koostuu kolmesta eri tuotteesta, jotka ovat Yhteys Multi, Yhteys Multi+ ja Yhteys Multi+ 5G. Ne eroavat toisistaan netin nopeuden ja käyttötarkoituksen osalta. Yhteys Multi -palvelun ansiosta saat saman yhteyden usealle eri laitteelle. Yhtä pääliittymää kohden sinulla voi olla käytössä jopa kolme rinnakkaisliittymää. Jokainen laite tarvitsee oman Multi-rinnakkaisliittymän.

Yhteys Multi -rinnakkaisliittymä soveltuu loistavasti älykelloon. Rinnakkaisliittymä käyttää pääliittymän puhe-, viesti- ja nettiominaisuuksia. Rinnakkaisliittymän netin maksiminopeus on 10 Mbit/s.

Yhteys Multi+ -rinnakkaisliittymä soveltuu erityisesti kakkospuhelimille tai tableteille, joissa on puheominaisuus. Rinnakkaisliittymä käyttää pääliittymän puhe-, viesti- ja nettiominaisuuksia. Rinnakkaisliittymä toimii samalla nopeudella kuin pääliittymä, mutta maksimissaan 300 Mbit/s.

Yhteys Multi+ 5G -rinnakkaisliittymä soveltuu 5G-kykyisille tableteille ja 5G-kykyisille kakkospuhelimille. Rinnakkaisliittymä käyttää pääliittymän puhe-, viesti- ja nettiominaisuuksia. Huomioithan, että palvelu on kytkettävissä päälle vain, jos pääliittymä on 5G-liittymä. Yhteys Multi+ 5G -liittymän netin nopeus on 5G-verkossa sama kuin pääliittymässä, mutta maksimissaan 300 Mbit/s.

 

Käyttöönotto

 

Ota Yhteys Multi -palvelu käyttöön uuden numeron avauksen tai numeronsiirron yhteydessä. Uutta liittymää verkkokaupasta tilatessasi voit valita liittymälle lisäpalveluksi Yhteys Multin Lisäpalvelut-valikosta. Palvelun käyttöönotto onnistuu myös jälkikäteen olemassa olevalle liittymälle Minun Teliassaasiakaspalvelumme kautta tai käymällä Telia Kaupassa.

Jos käytössäsi on laiteparina Apple iPhone & Apple Watch tai Samsung-puhelin & Samsung Watch, voit tilata Yhteys Multi -palvelun käyttöön suoraan puhelimesi kellosovelluksen kautta. Katso tarkempi ohjeistus liittymän käyttöönottoon älykellossa.

 

 

Joko sinun älykellostasi löytyy Yhteys Multi -liittymä? Kerro alapuolella tilanteista, joissa olet todennyt älykellossa olevan liittymän erittäin hyödylliseksi!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa