Sonera X on selviytymispakkaus jokaiselle nuorelle!

  • 26 August 2016
  • 0 kommenttia
  • 27 katselukertaa

 


 


 


 


Ilman rajoja on vain mahdollisuuksia. Sonera X tarjoaa nuorille loistavat edut liittymille ja hyödyntämällä muut Soneran palvelut saadaan aikaan vaativammallekin nuorelle toimiva selviytymispakkaus. Sonera X edut on tarjolla kaikille alle 26-vuotiaille ja LISÄKSI Sonera Kaupassa voimassa olevaa opiskelijakorttia esittämällä, edut tarjolla myös kaikille alle 30-vuotiaille! What? Kyllä!


 


Varustepaketti


 



  • Puhelimeen liittymäksi X Rajaton 4G tai X Rajaton 4G Max

  • Nopea netti kotiin joko huikeilla kiinteistökohde hinnoilla tai Liikkuva Etu Plus -liittymällä

  • Sonera Viihde kiinteään tai mobiiliin, eli parhaat leffat, tv-sarjat, huippu-urheilu ja LIVE keikat

  • Spotify Premiun – must have!

  • Puhelin, läppäri ja muut varusteet Soneran verkkokaupasta korottomalla maksuajalla

  • Tunnukset Omille Sivuille, jolloin apuna Chat 24/7


 



 
Perusvaruste X Rajaton 4G


 


Valitse näistä
X Rajaton 4G rajaton data 21 Mbit/s, 600 min puhetta, 600 tekstaria
X Rajaton 4G Max rajaton data 150 Mbit/s, 1200 min puhetta, 1200 tekstaria

Tutustu liittymiin tarkemmin täällä.


 


Lähde huoletta ”opintomatkalle” Tukholmaan, Kööpenhaminaan tai vaikka Tallinnaan! Käytät puhelinta pohjolassa ja Baltiassa ilman lisäkuluja ja X Rajaton 4G Max - liittymällä käytössä 600 Mt/kk reissudataa muualla Euroopassa. Nappaa mukaan parhaat sometusvinkit täältä.


 


Netti kotiin, opiskelijaluukkuun tai kimppakämppään


Onko kotisi kiinteistössä, josta löytyy talonyhtiö netti? Näihin kohteisiin on tarjolla X-etuna huippunopea netti luvattoman halvalla! Kiinteistösopimuskohteissa Kodin netti L jopa huikeaan 4,90€/kk hintaan! Tarkista tilanne täältä.


Vaihtoehtona Liikkuva netti Etu Plus nopea 4G 150 Mbit/s hintaan 14,90€/kk läppäriin tai tablettiin! Kun sinulla on Soneran X Rajaton 4G -liittymä, olet oikeutettu kaikkiin Soneran keskittämisetuihin, joista tarkemmin täällä.


 


Viihdy ja viihdytä!


 


Sonera Viihde kiinteään viihteeseen tai mobiiliin! Saat parhaat tv-sarjat, elokuvat sekä tietysti Viihteen LIVE keikat suoraan kotisohvalle tai mobiilisti sinne missä ikinä oletkin! Tutustu Viihteeseen täällä.


Viihteen Mobiilipalvelulta siirrät kuvan suuremmalle tv-ruudulle Chromescastin tai AppleTV:n avulla. Nämä ja uusimmat puhelinmallit, läppärit, tabletit ja lisälaitteet löydät Soneran verkkokaupasta.


 


Elämä ilman Spotifyita? No way! Tilaajaetuna Spotify Premium 3 kk 0€!



APUA! Mikä on mun PUK-koodi?


 


Luo omat tunnukset Omille Sivuille ja löydät kaikki liittymäsi tiedot, haet tarvittaessa maksuaikaa laskulle, teet muutoksia Viihteen kanavapaketteja! Omilla Sivuilla auttaa Chat 24/7.


 


Seuraa Sonera X


Facebookissa www.facebook.com/SoneraX tuttu Somejengi auttaa arkisin klo 8-20!


Instagramissa www.instagram.com/soneraxofficial/


 


Tsekkaa myös videomme YouTubessa *KLIK*


 



 


Hyvä tietää!


 



  • X-etu hyödynnettävissä kaikille 18-26-vuotiaille. Liittymä on oltava käyttäjän nimissä ja laskut lähetetään vain liittymän omistajalle.

  • Voit hyödyntää edut Sonera.fi/x -verkkokaupassa, Omilla Sivuilla, Asiakaspalvelun kautta tai Sonera Kaupoissa ja Veikon Koneessa.

  • Sonera Kaupassa X-edut voidaan myöntää myös 26-30-vuotiaille voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

  • Ei määräaikaisuuksia. Voit 24kk etujakson jälkeen päivittää liittymälle uuden vastaavan X-edun, mikäli edelleen kuulut X-edun kohderyhmään.

  • Ikä ratkaisee vain edun myöntämisperusteen, etu säilyy liittymällä 24kk edun myöntämishetkestä lähtien, eli X-edut saa käyttöön vaikka päivää vaille 26-vuotiaana ja edut on käytössä niiden myöntämispäivästä laskien 24kk ajan.


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa