Suomen suurin Telia Kauppa avaa ovensa

  • 7 October 2019
  • 6 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13


Helsingin Pasilaan valmistuu piakkoin uusi kauppakeskus-, market-, hotelli-, ja toimistokompleksi Mall of Tripla, eli tuttavallisemmin Tripla. Sen sijainti yhdessä Suomen keskeisimmässä liikenteen solmukohdassa eli Pasilan juna-aseman yhteydessä suo sille mahdollisuuden olla lähellä ihmisiä, ja tuoda kaiken tarjontansa lähelle niin pääkaupunkiseutulaisia kuin kaikkia meitä, jotka matkaamme miltä tahansa maan koltalta sinnepäin. Olkoon matkustusväline mikä tahansa, on Tripla helposti saavutettavissa. 


 


Telian Suomen pääkonttori tulee muuttamaan Vallilasta uusiin toimitiloihin Triplaan, mutta mikä merkittävintä, Triplaan avautuu 17.10. Suomen suurin Telia Kauppa! Tämän uuden lippulaivakauppamme suunnittelussa on ollut mukana arkkitehtien, tilasuunnittelijoiden ynnä muiden rakentamisen asiantuntijoiden kanssa myyjämme ja osaltaan myös asiakkaamme.


 


Yhtenä peruspilarina on toiminut asiakkaiden kohtaamiseen ja heidän tarpeisiinsa sekä toiveisiinsa vastaaminen sen mahdollistavassa miellyttävässä ympäristössä. Triplan Telia Kaupasta löydät muun muassa ison lounge-alueen, jossa voit vaikkapa nauttia kupposen kahvia Telia TV:n ja avajaisten yhteydessä lanseerattavien asiakaspadien parissa. Uudenlainen monitoimitila kaupan perällä puolestaan mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestämisen uudessa kaupassamme. 


 


Löydät samoista tiloista myös Telia Helpin, jossa saat apua niin uuden laitteen käyttöönottoon, tiedonsiirtoon laitteelta toiselle, kuvien tallentamiseen, huoltoon kuin kaikkiin mahdollisiin tekniikan haasteisiin. Asiointi Triplan Telia Kaupassa on siis parhaimmillaan kokonaisvaltainen tilaisuus hoitaa sekä liittymä-, lisäpalvelu- että laiteasiat kerralla kuntoon. 


 


Sen lisäksi, että saat kaupoissamme henkilökohtaista palvelua, on Triplassa mahdollisuus asioida myös itsepalveluna. Kaupasta löytyy myös Telia eSports Series -piste sekä Telia Älykoti -piste.


  


Itsestäni alkaa tuntua siltä, että asiointi Pasilaan on pian toteutettava! Mitä sanot, kutsuuko Tripla sinuakin kaikkine houkutuksineen? 


 


Lue myös:6 kommenttia

Kävin tänään Triplassa kahdesti siinä toivossa että olisin saanut ostettua lahjaksi Samsungin kello sekä LG bt-kaiutinta, mutta tarjottiin ei-oota molempina kertoina. Tuote ei ollut kuulemma loppu vaan sitä ei ollut olemassakaan vaikka kaikki mainoskyltit ja telkkarit sitä kyllä tyrkytti! Netissä sama juttu!! 

Kolmatta kertaa en enää kerennyt koska juna lähti!

Harmi kuulla @hyde0205 että haluamiasi tuotteita ei Triplasta löytynyt :smileysad:


Verkkosivuiltamme löytyy myös tietoa eri tuotteiden myymäläsaatavuuksista ja näkymä siitä, että onko sillä hetkellä kuinka monta kappaletta hyllyssä. Esimerkiksi tämän Samsungin kellon kohdalla näyttäisi, että muutama saattaisi vielä löytyä (myymäläsaatavuuden näet "lisää ostoskoriin" -painikkeen alta). Toki tiedot päivittyvät aina hieman viiveellä, mutta tuolta tosiaan kannattaa mahdollisuuksien mukaan tarkastella mistä myymälästä etsimääsi tuotetta kannattaa lähteä hakemaan :smileyhappy:


 


Oliko Triplan Telia Kauppa muuten hieno vai ehditkö kiertelemään sen enempää? 

Telian liittymätarjouksia piti käydä avajaisissa kyselemässä. Pääsisäänkäynnin kohdalla oli keskeneräinen liiketila, jossa oli isot näyttävät plakaatit ikkunoissa mainostamassa että "Telia on Triplassa". Ko. liiketila oli kuitenkin keskeneräinen ja tyhjä, joten luulin että Telia oli yksi niistä liikkeistä, jotka eivät olleet ehtineet saada omaa liiketilaansa auki avajaisiin. Oli ehkä vähän huonosti mietitty mainos/paikka.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Vau! Telian uusi puoti näyttää valokuvien perusteella raikkaalta ja tyylikkäältä. Katsotaan, jos jokin päivä pääsisi tulemaan visiitille. Ei ainakaan tänä vuonna, kun matkaa on kuitenkin sen verran paljon :)

@BonKK Voi kurjuus! Siinä on kyllä sitten ollut hämäävä tila. Liike on ollut täydessä tohinassa jo heti avajaisista lähtien.


 


@Sekunti Samaa mieltä. Satun käymään Pasilassa opiskeluiden vuoksi pari kertaa kuukaudessa, ja ensi kerralla on kyllä pakko tehdä visiitti Triplaan samalla.

Moikka tästä , hieno kun Telia ( pääkonttori ) muutta Triplaan.

Ravintola Blancco Pasila ( Opastinsilta 8 ) kutsu Telian henkilökunnan lounalle hinta 9,40€

 

 

 

Vastaa